.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Чак пък жертви...Не ям сладко,само от време на време черен шоколад или баклава, но това е защото не обичам. Не пия газирано, пак защото не обичам, пък и е вредно за здравето. По същата причина се старая да отбягвам джънк фууд-а. Спортувам рядко, така че не може да се каже, че жертвам пари или време Харча околко 60лв на месец за козметици и сигурно около 10тина за козметика, мисля, че не е кой знае какво. Не е като да отделям 2 часа всеки ден за фитнес или 1 час за грим пред огледалото.Или да давам безумни пари за ноктопластики
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Не жертвам нищо,ям си нормално,не си губя времето пред огледалото и пак ме харесват....
    To infinity and beyond.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Zashto si mislish, che naistina nqma momicheta, koito qdat po 10 shokolada na den i po 10 sandvicha i nqmat perfektno tqlo? E, az ne sym ot tqh, ama imam syuchenichka, koqto e tipichen primer. Vseki e razlichen, ne e shega. Az lichno za sebe si moga da kaja, che otkakto jiveq sama i se otdelih ot nashite otslabnah strashno mnogo, a dori az ne moga da razbera zashto. Ne pravq nishto po-razlichno ot predi.

Нищо не жертвам, затова съм дебела и грозна. :/
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf
    ot nishto ne se lishavam, qm kvoto iskam, pravq kvoto iskam.. no sym debel i kosmat

иначе аз... отвреме навреме в нас карам велото, цъкам се от една седмица с вибриращ колан, ама то по-скоро си е масаж на фитнес като се сетя ходя, също и лостове, но супер несистемно.. заради даскалото.

гледам да не ям храни в пакетчета и с мн захар и така..

В името на красотата...хм исках да стигна завидните за моя ръст 45-6 кг,за това периодично гладувах и не се хранех редовно.Резултата-вчера ми откриха язва.
    Bring me to life...

Ми от храна не се лишавам..най - много да стана по рано..тфа е
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Не се лишавам от храна. Тази година нямам никакво време за сериозен спорт, но всеки ден си скачам на въже у дома, тичам на едно място и така. Относно козметиката....нито е скъпа, нито е евтина.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    лишавам се от шоколадови глупости, ама вече свикнах без тях и ми е добре
    и месо не ям, но това не е лишение..прото го мразя
    упражнения мн мн не правя..
    иначе си хабя косата всеки ден с изправяне и топиране...ама адскиии мнооого държа да изглеждам идеално тва ми е мания..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

anonymous497065
    Guest
    Жертваме?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Отдавна съм забравила за сладкото и хляба. :Д
    Е случва се от време на време да хапна малко шоколадец(натурален) ,който обожавам;д
    Ммм правя упражнения в къщи,почти всеки ден.
    Гледам през седмицата да си лягам по рано,за да се наспя.
    Ходя на козметик на 2 седмици,но само за веждите.Използвам измиващи гелове,кремчета и такива неща.
    А най-много държа на косата ,но я горя честичко.. и полагам бая грижи,за да не е суха и изтощена от пресите и т.н.
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Ако става дума за храна,изобщо не се лишавам.Естествено полагам грижа за себе си и външния си вид постоянно и правя така,че да се чувсвтам добре и да изглеждам добре при всеки случай,но не мисля че жертвам нещо фатално в името на красотата.
    И при мен е така
    Смятам го за абсурдно това да се ограничаваш.Все някога ще трябва да ядеш нали?Аз дори се мъча да кача малко отгоре.Важно е да се чувстваш добре.Дори да си красива естествено,ако нямаш нужното самочувствие си просто една от тълпата.Не ,че окуражавам тъпите кифли,които се надуват с повод и без повод,ей така ,защото се имат за Яки.
    Спорта е най-доброто решение

относно храна никога не съм се ограничавала.
    за косата ми доста пари дадох напоследък-за лекарства и кво ли не.
    иначе тва е общо взето...друго не жертвам

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    не ставам по- рано, направо си представям да не се наспя за да си опраа косата, примерно.
    откъм храна не се ограничавам и не съм дебела. спорт му е майката. давам пари за гримчета, кремчета и тн, тва е.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ми..снощи си легнах в 5 и днес станах в 9 за фитнес хах.И тфа е май

Град
    София
    Време и средства за козметични продукти
    Иначе ако реша че съм понапълняла гледам да се ограничавам с храната. Също така тренирам от време на време..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    пари и сън сутрин ставам в 5:30 за да се укъпяя
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    Ми аз ставам в 7 без 10.Изправям си косата за 5 минутки,измивам си лицето,лосион,фон дьо тен,пудра и готово.15-20 минути и съм ready for school А като излизам може да добавим още 3-4 минутки докато си сложа спирала туй онуй

Не се лишавам от храна. За закуска ям вафла/грейпфрут/сандвич/брускети и тем подобни неща. Единственото нещо, което държа да има в закуската ми е сок от грейпфрут и помякога го комбинирам със зърнена закуска с обезмаслено мляко. На обяя или ям банан или готвено( в повечето случей грах/боб и задължително месо), а на вечеря филия със сирене + цитрусов плод.
    Отностно тренировките: минимум между 30 минути и 5 часа на ден ходене пеша. Каране на велоергометър в къщи по 30-40 минути. Сутрин упражнения за разсънване за 30 минути. За сега съм 44 килограма на 16 години и съм много доволна.
    Понякога се лишавам от храна, за да си купувам дрехи и козметика. На месец ми отиват към 100 лева за козметика и 200/300 за дрехи. Естествено и наще ме спонсорират + това и аз работя , иначето само от закуски не става. Принципно не гледам толкова цените на продуктите колкото марката. Доволна съм от много малко продукти и си ги ползвам само тях, а именно: Крем "Здраве", новия тоник на Нивея, Nivea control shine, Nivea Byebye spot, шампоан на Johnsons baby,Johnsons baby oil,балсам за устни Nivea lip care натурален,рол-он Nivea double effect с екстракс от авокадо, парфюм Celebre на Avon... имам и още много неща, но това е козметиката, която на мен най-много ми харесва и бих я препоръчала на всеки. Струва си човек да се лиши от нещо, за да си ги купи тези неща.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Ами аз си ям манджите вкъщи и само тва....Не ям вафли,сладки,шоколади.какт казах ям само от манджичките на мама и някой път може кашкавалени солети или натурален шоколад милка.Не спортувам много, но пък вървя много(знам че от това също се горят калории) И почти всеки час по физическо скачам на въже=)
    За лицето: Всяка сутрин и вечер си чистя лицето със тоника на нивеа от тийн серията и това е.като имам пъпчици се мажа със крем здраве или нещо друго. Май е само това.не използвам сенки,спирала или пък молив за очи и др.Се пак съм само на 13, според мене ще изглежда грозно момиче на такава възраст намацано с тон грим(макар че има момичета от класа ми които се "контят' още от сега).
    ti ne be6e li pro-ana be kvi manji,az mislih,4e vuob6te ne qde6
    тва кво пречи? Не може вобще да не ядеш, иначе ще припаднеш! И да ям! Манджите не са много калорични, а и в тях(поне в повечето) има зеленчуци, които са полезни и в които има витамини А иначе вафли,газирано,хляб и всякакви тестени неща не ям. Както казах ям само манджичките на мама от рода на орис със зеленчуци,лапат,гувеч...

Хм, не се лишавам от нищо.
    Спрях газираното, шоколада и чипса, но така ми е добре.
    Иначе си хапвам бисквити, примерно...
    От храна не се ограничавам, ама аз не ям много.
    Иначе - давам пари за козметика, няма как...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Хм, не се лишавам от нищо.
    Спрях газираното, шоколада и чипса, но така ми е добре.
    Иначе си хапвам бисквити, примерно...
    От храна не се ограничавам, ама аз не ям много.
    Иначе - давам пари за козметика, няма как...
    Дояде ми се чипс..

Мега фен Аватара на teenems
    нищо не жертвам и от нищо не се лишавам
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

От храна не се лишавам...не е по силите ми Единственото което съм спряла са газираните напитки Иначе ходя на фитнес, гледам да ходя пеша повечко. Що се отнася до козметика...имам в излишък, по едно време се бях вманиачила харчех по 100-150лв на месец за някви неща дето ги имам За косата полагам най-много грижи, защото ми е много къдрава ии отнема много време Общо взето е това...ако се сетя нещо друго ще го напиша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си