- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво жертвате в името на външният вид?
Чак пък жертви...Не ям сладко,само от време на време черен шоколад или баклава, но това е защото не обичам. Не пия газирано, пак защото не обичам, пък и е вредно за здравето. По същата причина се старая да отбягвам джънк фууд-а. Спортувам рядко, така че не може да се каже, че жертвам пари или времеХарча околко 60лв на месец за козметици и сигурно около 10тина за козметика, мисля, че не е кой знае какво. Не е като да отделям 2 часа всеки ден за фитнес или 1 час за грим пред огледалото.Или да давам безумни пари за ноктопластики
![]()
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от SoFarSoG00d
To infinity and beyond.
Zashto si mislish, che naistina nqma momicheta, koito qdat po 10 shokolada na den i po 10 sandvicha i nqmat perfektno tqlo? E, az ne sym ot tqh, ama imam syuchenichka, koqto e tipichen primer. Vseki e razlichen, ne e shega. Az lichno za sebe si moga da kaja, che otkakto jiveq sama i se otdelih ot nashite otslabnah strashno mnogo, a dori az ne moga da razbera zashto. Ne pravq nishto po-razlichno ot predi.
Нищо не жертвам, затова съм дебела и грозна. :/
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от KadifWerewolf
![]()
иначе аз... отвреме навреме в нас карам велото, цъкам се от една седмица с вибриращ колан, ама то по-скоро си е масажна фитнес като се сетя ходя, също и лостове, но супер несистемно.. заради даскалото.
гледам да не ям храни в пакетчета и с мн захар и така..
В името на красотата...хм исках да стигна завидните за моя ръст 45-6 кг,за това периодично гладувах и не се хранех редовно.Резултата-вчера ми откриха язва.
Bring me to life...
Ми от храна не се лишавам..най - много да стана по рано..тфа е![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Не се лишавам от храна. Тази година нямам никакво време за сериозен спорт, но всеки ден си скачам на въже у дома, тичам на едно място и така. Относно козметиката....нито е скъпа, нито е евтина.![]()
лишавам се от шоколадови глупости, ама вече свикнах без тях и ми е добре![]()
и месо не ям, но това не е лишение..прото го мразя
упражнения мн мн не правя..
иначе си хабя косата всеки ден с изправяне и топиране...ама адскиии мнооого държа да изглеждам идеалнотва ми е мания..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Жертваме?![]()
По малко време и нерви.
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Отдавна съм забравила за сладкото и хляба. :Д
Е случва се от време на време да хапна малко шоколадец(натурален) ,който обожавам;д
Ммм правя упражнения в къщи,почти всеки ден.
Гледам през седмицата да си лягам по рано,за да се наспя.
Ходя на козметик на 2 седмици,но само за веждите.Използвам измиващи гелове,кремчета и такива неща.
А най-много държа на косата ,но я горя честичко.. и полагам бая грижи,за да не е суха и изтощена от пресите и т.н.
Суетата.Моят любим грях.
И при мен е такаПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Смятам го за абсурдно това да се ограничаваш.Все някога ще трябва да ядеш нали?Аз дори се мъча да кача малко отгоре.Важно е да се чувстваш добре.Дори да си красива естествено,ако нямаш нужното самочувствие си просто една от тълпата.Не ,че окуражавам тъпите кифли,които се надуват с повод и без повод,ей така ,защото се имат за Яки.
Спорта е най-доброто решение![]()
относно храна никога не съм се ограничавала.
за косата ми доста пари дадох напоследък-за лекарства и кво ли не.
иначе тва е общо взето...друго не жертвам
Ми..снощи си легнах в 5 и днес станах в 9 за фитнес хах.И тфа е май
Време и средства за козметични продукти![]()
Иначе ако реша че съм понапълняла гледам да се ограничавам с храната. Също така тренирам от време на време..![]()
пари и сън сутрин ставам в 5:30 за да се укъпяя![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми аз ставам в 7 без 10.Изправям си косата за 5 минутки,измивам си лицето,лосион,фон дьо тен,пудра и готово.15-20 минути и съм ready for schoolА като излизам може да добавим още 3-4 минутки докато си сложа спирала туй онуй
![]()
Не се лишавам от храна. За закуска ям вафла/грейпфрут/сандвич/брускети и тем подобни неща. Единственото нещо, което държа да има в закуската ми е сок от грейпфрут и помякога го комбинирам със зърнена закуска с обезмаслено мляко. На обяя или ям банан или готвено( в повечето случей грах/боб и задължително месо), а на вечеря филия със сирене + цитрусов плод.
Отностно тренировките: минимум между 30 минути и 5 часа на ден ходене пеша. Каране на велоергометър в къщи по 30-40 минути. Сутрин упражнения за разсънване за 30 минути. За сега съм 44 килограма на 16 години и съм много доволна.
Понякога се лишавам от храна, за да си купувам дрехи и козметика. На месец ми отиват към 100 лева за козметика и 200/300 за дрехи. Естествено и наще ме спонсорират + това и аз работя , иначето само от закуски не става. Принципно не гледам толкова цените на продуктите колкото марката. Доволна съм от много малко продукти и си ги ползвам само тях, а именно: Крем "Здраве", новия тоник на Нивея, Nivea control shine, Nivea Byebye spot, шампоан на Johnsons baby,Johnsons baby oil,балсам за устни Nivea lip care натурален,рол-он Nivea double effect с екстракс от авокадо, парфюм Celebre на Avon... имам и още много неща, но това е козметиката, която на мен най-много ми харесва и бих я препоръчала на всеки. Струва си човек да се лиши от нещо, за да си ги купи тези неща.
тва кво пречи? Не може вобще да не ядеш, иначе ще припаднеш! И да ям! Манджите не са много калорични, а и в тях(поне в повечето) има зеленчуци, които са полезни и в които има витаминиПървоначално написано от Stela90
А иначе вафли,газирано,хляб и всякакви тестени неща не ям. Както казах ям само манджичките на мама от рода на орис със зеленчуци,лапат,гувеч...
Хм, не се лишавам от нищо.
Спрях газираното, шоколада и чипса, но така ми е добре.
Иначе си хапвам бисквити, примерно...
От храна не се ограничавам, ама аз не ям много.
Иначе - давам пари за козметика, няма как...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
нищо не жертвам и от нищо не се лишавам
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
От храна не се лишавам...не е по силите миЕдинственото което съм спряла са газираните напитки
Иначе ходя на фитнес, гледам да ходя пеша повечко. Що се отнася до козметика...имам в излишък, по едно време се бях вманиачила харчех по 100-150лв на месец за някви неща дето ги имам
За косата полагам най-много грижи, защото ми е много къдрава ии отнема много време
Общо взето е това...ако се сетя нещо друго ще го напиша
![]()