- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво жертвате в името на външният вид?
Спрях хляба... от много време и не се сещам дори да го ям, сладко - мога да изям 2 бонбона днес и да ми стигнат... Абе всичко ще жертвам бееее![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Никога през живота си не съм била на диета(дано и да не ми се налага,но нищо не се знае) ям през 3 часа даже напоследък се мъча да кача 5-6 кг,които загубих от много притеснения.Давам парички за гримове,кремчета,парфюми и други,но за маски много рядко повече наблягам на домашни маски мисля че са по ефектни
P.S. И един съвет момичета ограничавай те се,но недейте да гладувате,защото може да си навлечете някоя болест,спортувай те и всичко ще е ок.Казвам го понеже видях това в нета http://vbox7.com/play:c8dfff50 на никого не го пожелавам![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Пари жертвам. Спортувам от време на време само и единствено в името на добрата ми физическа форма - не утре да се наложи да направя нещо тежко физически, а да се окаже, че не мога и половината. Но за кремове, лосиони и т.н... жертва са само и единствено парите ми.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
лишавам се от храна![]()
решила съм си,че ще стигна до заветните 50 килограма
(сега съм 55,да не си помислите,че съм някоя дунда) *168см*
от средства определено..то неможе да се мине без някоя кремче/гланц/спирала![]()
ии най-вече вероятно си съсипвам здравето с моите 2 пакета солети на ден..амаа красотата иска жертви.![]()
Пари. Не мога да си сложа на лицето нещо, което не е купено от аптека, а от кварталния магазин примерно. Имам си и определено ниво на продукти за косата, под което не купувам нищо... Кожата и косата са ми едни от най- ценните неща и за тях полагам най- мн грижи. Иначе що се отнася до храна... не ям месо, не ям пържено, не ям разни мазни боклуци... не заради диети, а отново заради кожата... Мразя спорт, килограмите ми са си ок.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
пари, сън, нерви понякога
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Спорт ,здравословно и разнообразно хранене-това е.Не ми се налага да жертвам нещо.![]()
Никога не съм се лишавала от храна![]()
Чипса и шоколада само отказах.. но безалкохолно си пия и не ми пречи честно казано![]()
Но жертвам много свободно време за усилени тренировки.. Само това ми е достатъчно, това с диетите и тем подобни за мен са глупостиСлед това много бързо се връщат килограмите, че даже понякога и двойно.. шитня
![]()
аз съм дебел и грозен но съм се примирил и не се старая да съм нещо което не мога да съм![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
li6avam se ot hrana ... ot sun .. ii qko sport![]()
..[ No pain Inside ME !! ] ...