- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво жертвате в името на външният вид?
Та кажете какво правите за цялостната си поддръжка, от какво се лишавате примерно, за да поддържате перфектната фигура, спортувате ли, какви компромиси правите със себе си и тн?И моля без отговори от рода на "Аз ям по 10 шоколада и 5 сандвича на ден, не правя минимално движение и съм 45 кг - природно перфектна съм" или "ползвам козметика от по 3 лв ама съм природно перфектна и така..."
Давайте искрени отговори.![]()
хах ами аз не се лишавам от ядене!В определени периоди качвам по някое друго килце което не е фатално и после от самосебеси го смъквам!само че за да изглеждам добре жертвам доста време например вместо да си поспя с 1 и половина повечко аз ставам да се понаглася и така...![]()
Ям здравословно и спортувам много, но това не е лишение за мен, а начин на живот. Така ми харесва и така се чувствам добре![]()
Най-много да се огранича от храна някой път... Спорта ми е по физкултура в училище.Сега имаме плуване и съм се стегнала доста Преди ходех във фитнес залата и поне 30мин. не спирах (не, че е много, ама според мен си стига
) .
Ако говорим за козметика от какво друго да се лиша, а и не точно аз... от пари за други неща (като дрехи xD), но няма да лъжа, че имам скъпи и маркови козметики, тъй че и от твърде много пари не се лишавам.![]()
От храна точно в момента доста се лишавам ама както казваш ти красотата иска жертви.Колкото до козметиката смея да твърдя,че нямам много скъпа козметика,но пък ми върши работа и се правя "красива" хахНе всичко скъпо е хубаво и полезно.Наскоро бях чела статия,че точно по-скъпичките козметики вредят много на бъбреци черни дробове и така нататък.Ако не ми вярвате мисля,че статията беше в Космополитън
От хране не се лишавам,то си и личи деГледам да изглеждам добре всеки ден,зависи най-често се лишавам или от сън или от написана домашна
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
глупостиПървоначално написано от SiSsKkAa
не се лишавам от храна,не се лишавам от сън (да стана с един час по-рано,за да се гримирам,ноу уей)
само джобчетата ми се изпразват бързо-бързо,защото ежемесечно давам много пари за козметика-евтина или не,повече от 50 лева месечно отиват за сенчици,червилца,лосиони,с рейове,душ гелове и т.н.
Ами аз си ям манджите вкъщи и само тва....Не ям вафли,сладки,шоколади.какт казах ям само от манджичките на мама и някой път може кашкавалени солети или натурален шоколад милка.Не спортувам много, но пък вървя много(знам че от това също се горят калории) И почти всеки час по физическо скачам на въже=)
За лицето: Всяка сутрин и вечер си чистя лицето със тоника на нивеа от тийн серията и това е.като имам пъпчици се мажа със крем здраве или нещо друго. Май е само това.не използвам сенки,спирала или пък молив за очи и др.Се пак съм само на 13, според мене ще изглежда грозно момиче на такава възраст намацано с тон грим(макар че има момичета от класа ми които се "контят' още от сега).
ti ne be6e li pro-ana beПървоначално написано от zai4ety13
kvi manji,az mislih,4e vuob6te ne qde6
Ами от мн строги диети и гладуване без малко да си докарам язваОграничавам се ама напоследък доста НЕ се ограничавам и си проличава
По едно вс мн си бях окипазила лицето и косата от агресивната козметика, която използвах и оправих проблемите по следния начин:
Косата си я потдържам като през къпане си слагам някаква маска или горещо масло (маската ми е от Avon, хидратираща от серията Planet SPA, а маслата от oriflame), за лицето хм.. като се замисля, а да вс сутрин го мия с един почистващ гел за лице от avon и вс седмица поне по 1 си правя маска (имам 3 маски от AVON пак от серията Planet SPA - мн са хубави), а като излезят пъпчици крема Здраве оправя проблема :P
Перфектна няма да кажа, че съм никога !В резултат на строгите диети бяха започнали да ми се чупят и ноктите ... за там заздравителя на Oriflame . И както забелязвате всичките лоши неща, които са ми се случвали са в резултат на строги диети от рода на "10 дена само вода и лимонов сок" и изводите сами си ги правете
P.S. всъщност нз дали съм писала точно по темата![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Шоколади мога да ти ям по 15 на ден. Чипсове, глупости, само с такива неща се храня. Супер нездравословно, да. Всъщност... каквото ми се яде, ям го, ако си искам и в огромни количества. Не се ограничавам.
Баскет тренирам, движа се много. А и си е до ген. Не съм слаба, не съм и дебела.
За козметика давам доста кинти, да. И то най-вече заради косата.![]()
начи за тялото се ограничавам от сладки неща тестени изделия ,газирани напитки и хляб не ям въобще.Спорт не съм голяма привърженичка ,но започвам да спортеувам вече.За косата си се къпя с шампуан на Дав и с маска на Дав мн хубава ми става косата.Топирвам се и ставам мисля дабре.Лицето с тоник и когато имам пъпчици ги мажа с една лекарство.Гримирвам се само за официални поводи или ,когато не ме мързи ,като използвам ФДТ лятото пудра червило по бледо спирала ,молив очна линия и понякога сенкии така...
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ot nishto ne se lishavam, qm kvoto iskam, pravq kvoto iskam.. no sym debel i kosmat![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Не ми пука как изглеждам и без това съм природно грозен. Не виждам смисъл в това да се храня здравословно за какво евентуално 1-2 месеца повече живот, и да не мога да се насладя на хубавата храна, да спортувам и по-бързо да ми се износят ставите, вместо това лежа си в леглото и си джиткам на лаптопа, и всичко това ми струва 0 усилия.
Jesus, ако тва не е бъзик мога само да ти съчувствам за такива разсъждения. Не ти ли се живее пълноценен живот?Първоначално написано от Jesus
Иначе евалата на всички мацки, които спортуват, хранят се правилно и тн.. тоя баланс мн трудно се постига.![]()
В името на красотата не може да се каже, че жертвам нещо. Що годе се храня здравословно, но това си ми е нещо като удоволствие на мен. Спортта не го приемам като "отслабваща" дейност - просто забавление. Козметика ползвам за "натурален вид". Шампоан, маска, лосион за тяло, крем за лице + тоник иии балсам за устни - това е. Ако съм в настроение - и молив за очи.
Аз не се глася особено.. нито се ограничавам с храната.. нито спортувам (вече).. и както се досещате нямам кой знае колко прекрасен външен вид![]()
Това, което жертвам може би, е единствено време - преди да изляза да реша как да се облека добре, слагам си молив за очи, косата ми да е долу горе в приличен вид.. И то пак не става въпрос за кой знае колко време
![]()
Най-големите жертви които правя за външният си вид сега са,че по диетата която спазвам сега(за качване на мускулна маса) ям цяла зима от 5 до 8 пъти на ден.По често 8 (rofl).За това примерно на даскало ходя с раница пълна с храна,а това е много неудобно,но поне се храна със здравословна храна.Почти всеки ден трнирам по няколко часа,а сега април като почна да бягам не ми се мисли.Също така бях наскоро пред делемата дали да отида на 5-6 купона и дискотеки или да си напазаря дрехи...За мен това беше най-голямата жертва за външният вид,всеки път ми става гадно кат си видя новите дрехи![]()
Не жертвам нищо,ям си нормално,не си губя времето пред огледалото и пак ме харесват....
Не се лишавам от нещо кой знае какво. Ям колкото и каквото ми се яде. Не спортувам много, защото първо нямам време, второ нямам воля (което си признавам).
Единственото, за което ме е яд е, че пръскам твърде много пари по себе си. Дрехи, обувки, козметика, процедури, храна дори... Но след като изкарвам достатъчно, за да се грижа за себе си и да спестявам, значи съм една материално щастлива жена![]()
Пари и време.
Бих предпочела да чета повече, например.
Понеже съм перфектционист, делничните ми дни минават по график.Бягам около 3-4км на ден, не ям месо, но колата не мога да я спра.Давам и много пари за козметика, главно за да си поддържам естествения цвят на косата.
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...