Не се лишавам от храна. За закуска ям вафла/грейпфрут/сандвич/брускети и тем подобни неща. Единственото нещо, което държа да има в закуската ми е сок от грейпфрут и помякога го комбинирам със зърнена закуска с обезмаслено мляко. На обяя или ям банан или готвено( в повечето случей грах/боб и задължително месо), а на вечеря филия със сирене + цитрусов плод.
Отностно тренировките: минимум между 30 минути и 5 часа на ден ходене пеша. Каране на велоергометър в къщи по 30-40 минути. Сутрин упражнения за разсънване за 30 минути. За сега съм 44 килограма на 16 години и съм много доволна.
Понякога се лишавам от храна, за да си купувам дрехи и козметика. На месец ми отиват към 100 лева за козметика и 200/300 за дрехи. Естествено и наще ме спонсорират + това и аз работя , иначето само от закуски не става. Принципно не гледам толкова цените на продуктите колкото марката. Доволна съм от много малко продукти и си ги ползвам само тях, а именно: Крем "Здраве", новия тоник на Нивея, Nivea control shine, Nivea Byebye spot, шампоан на Johnsons baby,Johnsons baby oil,балсам за устни Nivea lip care натурален,рол-он Nivea double effect с екстракс от авокадо, парфюм Celebre на Avon... имам и още много неща, но това е козметиката, която на мен най-много ми харесва и бих я препоръчала на всеки. Струва си човек да се лиши от нещо, за да си ги купи тези неща.