.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от nia711
    Цитирай Първоначално написано от chelsea
    дъх във вратлето ми стига за да настръхна
    +1
    +1

Никога няма да забравя един случей:
    той закъсняваше и аз докато го чаках,говорех по телефона.През това време е бил зад мен и неочаквано ме зграбчи и започна да ме целва по врата.Първоначално си изкарах акъла

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    от целувки най-вече по врата щото се е случвало като сме вън да ме целува по врата :P

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Хапането по врата, хапането на устните ми...
    +1
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Ми по много начини .. Лесно се възбуждам ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

когато ме гали по гърба ,краката ,кръста..... когато ме целува страстно по устните и врата или когато ме хапе (но леко и нежно) по врата или ухото :P

Re: Възбуждане навън

Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Искам да ви попитам... ако сте навън с гаджето ... от какво се вазбуждате... без да ви пипа пусито по какъв друг начин може да ви възбуди ?

Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
    т.1 от Правилата на форума
    krem4et0

Е ти представяш ли си да излезете по центъра например и да почне да те бара за п******
    е тфа го праат хиляди идиоти няма къде др да я пипа и сиг тфа е единственият момент в който са "сами"

Ооу то при мен лесно става фокуса .Стига ми един мръснишки поглед и откачам Също и от целувки,докосвания..абе всичко зависи от начина по който е направено..дори да е нещо съвсем обикновено,може да ме възбуди супер много.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    In the middle of nowhere

Цитирай Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaah
    Искам да ви попитам... ако сте навън с гаджето ... от какво се вазбуждате... без да ви пипа пусито по какъв друг начин може да ви възбуди ?

Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
    krem4et0

Е ти представяш ли си да излезете по центъра например и да почне да те бара за п******
    е тфа го праат хиляди идиоти няма къде др да я пипа и сиг тфа е единственият момент в който са "сами"
    Какво се изумявате, аз съм виждала как си махат сутиените и се правят свирки на сред центъра, пред общината
    Come out, come out wherever you are...

Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Цитирай Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaah

krem4et0

Какво се изумявате, аз съм виждала как си махат сутиените и се правят свирки на сред центъра, пред общината
    е тва пък вече на нищо не прилича

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    ^ да, така е, ама варви обяснявай.. Иначе аз се възбуждам лесно-като ме гушка силно, като ме хваща за дупето..като ми шепне на ученцето какво ми мисли.. въобще..не ми е лесно на мен

на мен малко ми трябва само някоя по страстна целувка, по силна прегръдка и само 1 поглед .......

Има един влудяващ поглед,с който много добре успява да ми въздейства...Също когато прокарва нежно пръсти в косите и ме гали по вратлето,когато ми целува и смуче ушичките,а дъхът му пари...по лицето ми...мммм....

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ъмм, между другото забелязах, че доста момичета също като мен харесват хапането, но да е нежно и леко. Аз говоря за истинско хапане. Достатъчно силно за да усетиш много добре зъбите му и да почнеш да скимтиш от болка и удоволствие. Мазохистиче съм си малко...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    е вие дето сте от село сте опасни бе...
    <N>

Ми на мене най ми е кеф като ми каже: "Ей курволяк миризлив след 5 мин те искам гола!Само да та барна по пу***та и ша ми крещиш името ма! Ш та Фанъ за косата и ш та влача до леглото!" xD тФа беше в кръга на шегата ми на мене ми стаа хипер яко като ме хапе по ушенцето и ми целува вратлето
    Don't worry , be happy!

от всичко, дори от погледа му
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

По мнооого начини ме е възбуждал .. най - лесния бе да ми подшушне тихо на ушенце какво му се прави и да ме погледне с разгорещил се поглед .. пффф чак настръхвах , пък следващите му действия са ме карали на супер публични неща да правя такива работи ... както и да е

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от Fanatichka
    Ми като ме целува страстно, бара ме по гъза, циците ..
    Днеска примерно бях седнала на един клон и си представих какви мръсотии мога да правя на този клон с гажетоо и направо луднах
    Just SmiLe

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Където и да ме докосне,лошото е че го прави нарочно,за да ми го връща...иска да ми е гадно...

охх..ама е несраванимо приятно нали??
    аз най обичам да ме дразнят..полудявам бе, само да се закача с мен..и ше му скоча на пътя
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

ще ме възбуди ако ми купи подарък

УФ, БОЖЕ МОЙ

Всеки иска някой нещо да му купува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми