- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждане навън
Никога няма да забравя един случей:
той закъсняваше и аз докато го чаках,говорех по телефона.През това време е бил зад мен и неочаквано ме зграбчи и започна да ме целва по врата.Първоначално си изкарах акъла![]()
от целувки най-вече по врата щото се е случвало като сме вън да ме целува по врата :P
+1Първоначално написано от GreenFairy
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Ми по много начини ..![]()
Лесно се възбуждам ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
когато ме гали по гърба ,краката ,кръста..... когато ме целува страстно по устните и врата или когато ме хапе (но леко и нежно) по врата или ухото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
е тфа го праат хиляди идиоти няма къде др да я пипа и сиг тфа е единственият момент в който са "сами"Първоначално написано от ivsan4eto
![]()
Ооу то при мен лесно става фокуса.Стига ми един мръснишки поглед и откачам
Също и от целувки,докосвания..абе всичко зависи от начина по който е направено..дори да е нещо съвсем обикновено,може да ме възбуди супер много.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Какво се изумявате, аз съм виждала как си махат сутиените и се правят свирки на сред центъра, пред общинатаПървоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaah
![]()
Come out, come out wherever you are...
Първоначално написано от JenataNaShefa
е тва пък вече на нищо не прилича
![]()
![]()
^ да, така е, ама варви обяснявай..Иначе аз се възбуждам лесно-като ме гушка силно, като ме хваща за дупето..като ми шепне на ученцето какво ми мисли..
въобще..не ми е лесно на мен
![]()
на мен малко ми трябвасамо някоя по страстна целувка, по силна прегръдка и само 1 поглед .......
![]()
![]()
![]()
Има един влудяващ поглед,с който много добре успява да ми въздейства...Също когато прокарва нежно пръсти в косите и ме гали по вратлето,когато ми целува и смуче ушичките,а дъхът му пари...по лицето ми...мммм....
Ъмм, между другото забелязах, че доста момичета също като мен харесват хапането, но да е нежно и леко. Аз говоря за истинско хапане. Достатъчно силно за да усетиш много добре зъбите му и да почнеш да скимтиш от болка и удоволствие. Мазохистиче съм си малко...
е вие дето сте от село сте опасни бе...Първоначално написано от JenataNaShefa
![]()
<N>
Ми на мене най ми е кеф като ми каже: "Ей курволяк миризлив след 5 мин те искам гола!Само да та барна по пу***та и ша ми крещиш името ма! Ш та Фанъ за косата и ш та влача до леглото!" xD тФа беше в кръга на шегата ми на мене ми стаа хипер яко като ме хапе по ушенцето и ми целува вратлето![]()
![]()
Don't worry , be happy!
от всичко, дори от погледа му![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
По мнооого начини ме е възбуждал .. най - лесния бе да ми подшушне тихо на ушенце какво му се прави и да ме погледне с разгорещил се поглед .. пффф чак настръхвах, пък следващите му действия са ме карали на супер публични неща да правя такива работи
... както и да е
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от A_Loving_Girl
охх..ама е несраванимо приятно нали??
аз най обичам да ме дразнят..полудявам бе, само да се закача с мен..и ше му скоча на пътя![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ще ме възбуди ако ми купи подарък![]()