- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ви ли е тъпо???
Абе момичета..не ви ли е тъпо постоянно да правите секс с гаджетата и те да свършват за 2 мин и вие никога да не сте свършвали с тях?!
абе незнам ама една приятелка беше така и после се побърка и клъцна мъжеството на приятеля си![]()
![]()
![]()
![]()
аууу тук проблема е още по- голям ... пича толкова бързо всършва че чак не е успял да отвори мацкатаПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Първоначално написано от DeadSilenceF
![]()
По глупава и безсмислена тема не може ли да пущиш![]()
А ти оплакваш ли се или се хвалиш?Първоначално написано от ThisIsMe
много ясно че разбирам ... ама явно ти не си хванала нотката на ирония с автораПървоначално написано от ThisIsMe
темата наистина е супер глупава ...
ми не ... а имам два часа те утрепя в простотия до края на работния денПървоначално написано от sadsad
![]()
важното е купон да ставаПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
На кофти пичове си попадала явно, мацка. Кой набор си?Първоначално написано от DeadSilenceF
Това че при теб е така, не означава че и с останалите момичета е така. Приятелката ми свършва 3-4 пъти преди аз да го направя. Веднъж си направих експеримент; тя свърши 6 пъти, без да го вадя от нея, преди това още 4. Аз не бях свършвал. Важна е позата и желанието за резултат. Не вини момчетата, че си фригиднаПървоначално написано от DeadSilenceF
Ееееееее айде да не обиждаме момичето. Чак фригидна... Нормално е, ако е попадала на 2-3 индивида, които са мислели само за себе си да не е успяла да изпита удоволствието от оргазма.
Девствеността се лекува бързо.... тва да ти е проблемаПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е кво тогава.... дудуци правиш ли ... ?Първоначално написано от ThisIsMe
нали знаеш ... никога не казвай никогаПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Въх стреснах се....Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
На колко годинки си ....