- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ви ли е тъпо???
Не е твоя работа.Айде да си имаме уважението.Първоначално написано от ubuntureload
Аз съм момиче с принципи ,тези въпроси ги задавай на някой друг,защото наистина си сбъркал адреса.НЕ съм от поредните малки ''дечица'',които скачат от любопитвство да разберат какво е секса.Не се закачай с мен,ако обичаш.![]()
Хах,фригидна![]()
![]()
![]()
![]()
тва че повечето ''МЪЖЕ'' СТЕ НЕКАДЪРНИ не значи,че на мен ми има нещо...може да премина и на другия браг
![]()
![]()
![]()
![]()
и все пак ... не казвай никога ...Първоначално написано от ThisIsMe
Мацо дай да не се правим на оборотни... че не искам да се караме....Първоначално написано от ThisIsMe
Само ще ти кажа че е много лошо когато човек няма чувство за хумор- за всяко нещо му е виновен друг,... надуфките вече всеки ги отeбaвa и номерата им никъде не минават!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ThisIsMe
Тцък, сакън, не пипайте, че хапе
Иначе, млада и девствена госпожице, не им се връзвайте на детинските шеги... просто отдавна не са били... с някой като вас
ами успех, ще се радваме за теб ако намериш правилната половинка в "твоя отбор"Първоначално написано от DeadSilenceF
![]()
само да добавя че за секса трябват двама ... така че необвинявай само едната страна![]()
Доста си права... но от друга страна повечето мъже са комплексари и никога не биха си призналиПървоначално написано от DeadSilenceF
![]()
Май малко преувеличавашПървоначално написано от bulgarche
10 пъти е свършила ? за колко часа - 24часа?
![]()
Или тя те е послъгала...Леко невъзможно е да свържи 6 пъти без да спирате....
е кво е послъгал, той говори за вибратор ....Първоначално написано от littlebaby
Не разбирам какъв е проблема да приемете, че има момчета, които знаят какво правят в леглото, и могат да докарат приятелките си до множествени оргазми.Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нито се надувам,нито съм без чувство за хумор.Не обичам да се бъзикат с мен по този начин.Само ще ти кажа,че не е никак красиво да обиждаш даден човек без изобщо да го познаваш.Прави си изводите сам,не го казвам за лошо.БТВ да не се отклоняваме повече от темата.Първоначално написано от ubuntureload
Някой май много го бива в симулирането на оргазъмПървоначално написано от bulgarche
![]()
Хммм странно ...До сега не ми се е случвало момче,с което правя секс да свърши,а аз не ...
(освен при първия ми път де)
И дано не ми се случи ...![]()
Без оправдания бе...никой не ти ги търси....!!!Първоначално написано от ThisIsMe
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Иска нещо друго да я намери...търси си гоПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
за което вината е изцяло твоя !!!!Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
[quote="Boss"]Айде ,моля ти се не ме занимавай повече с твоите глупости.Тези детски истории -другаде.До тук с теб. И знай,че по-умният винаги отстъпва,затова ще те оставя намира,понеже си се вкопчил в мен като паразит и не спираш да се заяждаш.Айде със здраве..Първоначално написано от ubuntureload
Когато се случи наисина е кофти,но броя до 10 и се успокоявам
хахах едно време и аз така говорех. ама да ти кажа секса е като тръмплин скочиш ли веднъж не искаш да слизаш и ти трябва ново и ново чувство такаче пуснаха хубава тема - прочетия ще ти е от полза :PПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
а иначе по темата... то не е само от момчето ами и на психическа основа.. ако се притесняваш може да ти окаже голямо внимание, затова има и много жени, които свършват единствено когато се самозадоволяват![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Е стига бе 2 минути са прекалено много не го е заслужила![]()
![]()