- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шунков салам. :)
Здравейте.![]()
Та, значи, от няколко седмици се опитвам да се храня по-здравословно, обаче тъй като днес в нас има само ябълки, грейпфрут, овесени ядки и оскъдно количество пилешки пържоли, и това не би ми било достатъчно, бих искала да се консултирам с вас дали може да си хапна неколко кръгчета от това:
На съдържанието пише, че "тази лека шунка е създадена специално за любителите на нискокалоричната храна" , ама е*а ли го какви консерванти има в него.
Та, да ям или да не ям?![]()
![]()
![]()
не прилича на читава...
ДОбре, тогава с какво да го заместя? Кисело мляко? Варени картофи? Мандарини?
Има някви варени свински мръвки (като за зеле с мръвки)??? Може да са вкусни, знае ли се.
Офф, Канис да се изкаже по темата, че ми е много зле.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре, бе, пишете.
Ще умра от глад заради вас.![]()
![]()
^ Не съм.
Още е цял.
Ще ти пусна web камерата, за да видиш!
Не ме обвинявай несправедливо.![]()
![]()
Салам народен най-обикновен с майонеза и лютеница - малиии дояде ми се.. мммм
Яш ама малко все пак нали се опитваш да се храниш здравословно.
то киселото мляко понеже не е същата работа ..сухо мляко, желатин и консерванти.
яж ябълки. не че те не са генно-модифицирани тикви, ама ...
Недей така, че ще ми се надуе нещоПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Гласувам за киселото мляко![]()
Като ти се яде месо, по-добре си купи сурово и си го опечи или си вземи от тия филетата (въпреки, че и на тях не вярвам), ама не яж млени колбаси, не са добри за диета![]()
черинка ще си стои гладна в такъв случай.Първоначално написано от Raybeez
май май.
Не, бе, аз си опекох една пилежка пържола и изядох една ябълка след това, а за шунковия салам питах дали да хапна от него малко по-късно.Първоначално написано от chelsea
Относно спора, който се осъществи за киселото мляко, спокойно, имам си домашноБаба ми забрани да ям купешкото и през няколко дена ми праща голям буркан домашно кисело мляко.
Ама него го пия на айран през по-голям период от време, че засища повече така за по-дълго.
Raybeez, всеки път като ми се допуши си режа една ябълка на ситни парченца и се опитвам да ги изям колкото се може по-бавно, че нещо много често ми се допушва.![]()
Грепфрута се състои от около 10 парченца, цената му излиза около 60 до 90 стотинки и в училище всяко междучасие, вместо цигарка, хапвам по 1-2 парченца.
Абе, еби му майката, мразя нашите където си дават всичките пари за храна и за това, че мама не ме спря на време когато пропуших.![]()
Сега що жертви тряя да се изсипят за подобряване здравословното ми състояние не е истина.
ти здравословно ли искаш да ядеш или диетично?![]()
яж овес с мляко
абе от месните продукти добри за мен са главно Тандем и Браво - може би Тандем водят. ама тва им се отразява и на цените, ебаси.
иначе яко супи. прави си супа с коприва, сирене и челъдинки
!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
що бе? аз много обичам.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ScionOfStorm
извинявай, ама ми прозвуча като детска супа - накъсваш малко листа във вода, едно, две камъчета за красота и това е
И аз мн хар Тандем.![]()
Моето ограничаваме и задровословно хранене стигат до това, че се опитвам да не ям кремвирши.![]()
Тебе нема,нема и като те хване нещо![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе да,с две ръце за тандема!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Махнете ги тия тандем и тем подобни най-добре има 1 биволска наденица, тя е №1или пък пушено месце
![]()