- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: колко оргазма сте имали наведнъж?
abee vie da ne barkate gadeli4kaneto s orgazam aa..stanalo malko hubavo i orgazam..interesno tuka malkite pikli golqma rabota ste wee..te dori nqkoi omajeni jeni spodelqt,4e sa izpitali orgazam sled mn godini 4ukane..vie tuka se izkarahte golemi eba4ki maina..4ak ot celuvki svar6vali breiii bah maamu 6to pri men ne staa kato imam dosta golqm opit
Moderated by slun4ice
Кирилицата е задължителна! При следващо нарушение мненията ще бъдат трити!
т.14
амм.. едно въпросче към всички които са писали по колко оргазма са получили по време на секс и към автора на темата: не сте ли чели такава литература или не сте ли чували... учени са доказали, че 90% от жените умират без да са получили оргазъм през целия си жовот. Тва до скоро го тръбиха по новините, във вестниците... не мислите ли, че се заблуждавате с тия ваши изчислениявярно, сексът е удоволствие, но едва ли както твърдите сте достигнали върховата му точна
![]()
та... какво ще кажете за това
![]()
![]()
Мисля, че мога да различа оргазъм, когато го изпитам. И не, не бъркам с "гъделичкане", както твърди Stela90, в изпълнения си с обиди коментар. Давате статистики, но никой не се замисля за множествения оргазъм. Не е измислица и съвсем не е непостижимо. Да, не всички могат да го изпитат, но както казах, аз свършвам много лесно (късмет или друго не знам). Така че не виждам смисъл от нападки.Първоначално написано от Pr3t3ntious
Stela90, на 19 съм и не съм "малка пикла", нито "голяма ебачка". И не считам, че трябва опит, за да се достигне оргазъм. Айде укроти малко злобата, защото не само прекрачваш границата на добрия тон, но и звучиш адски завистливо. Нищо лично - не те познавам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
луд си братле
Това ти изказване показва колко незапозната си по въпроса. Както Pr3t3ntious каза, 90% от жените не са изпитвали оргазъм. Но това, което забрави да спомене, е че 10% от останалите жени са изпитвали/изпитват множествен оргазъм. Така че, не. Не съм чудо на природата.Първоначално написано от Stela90
![]()
И пак старата песен. Какво ще кажеш да спрем да спамим темата. Ако толкова искаш да разискваш какъв "феномен" съм, пиши ЛС.Първоначално написано от Stela90
Първоначално написано от Stela90
Боже, слез и си я прибериНарича се "множествен оргазъм"...
![]()
Под "малките пикли" вероятно визираш себе си и още две три сладуранки, които няма да споменавам...
"Големи ебачки"по-голяма простотия не бях чувала
а и при теб не става така, защото след толкова много "голям опит" си се поизхабила.... не завиждай мила
![]()
Някой модератор може да се намеси и да поизтрие тук там коментари на латиница![]()
Come out, come out wherever you are...
да поизтрийте,че момичето незнае какво да отговори вече..получила си множествена склероза не множествен оргазъм
Правилата са за всички и има какво да ти се каже, но не си струва....айде стига толкова спам
мдам...и тия 10% баш тука всички са се събрали![]()
и да почерпите
![]()
![]()
Cruel Intentions
Не знам от къде пък 90% извадихте. 90% не могат да изпитат оргазъм по време на секс или им се случва рядко. От тях повече от половината могат да изпитват оргазъм с партньор, но не и по време на самия вагинален акт-орална любов, анален секс, петинг...Около 40% от жените по света(а тук се включват и мюсюлманки, и обрязани и прочие) не могат да изпитат оргазъм с партньор, но доста голям процент от тях могат и сами.
Аз лично съм от можещите да изпитват оргазъм, но предимно при петинг и орална любов. по време на вагинален акт ми се случва в....2-3% от случаите.
знам каква рядкост е и се считам за късметлийкабез никакви проблеми изпитвам оргазъм, дори по няколко. Най-много ми се е случвало 3 оргазъма и то 2 от тях последователни
![]()
е окс , а тези които не изпитват оргазъм кво праят? в смисъл неприятно усещане ли е за тях?? и кое ги стимулира да продължават да правят секс след като не изпитват оргазъм![]()
![]()
в смисъл сигурно стремежа да изпитат, ноооо... примерно след 10 години опити на някое момиче може да й писне... и кво прави тогава???
![]()
Cruel Intentions
3 пъти,но не сме се и опитвали повече толкова ми стигат![]()
Значи след 10 години пак ще си говоримеПървоначално написано от mysterious93
![]()
Рядко стигам до оргазъм.
Рекорд ... 3 пъти.
И това е един случай и е ужасно много за мен.
Стигна ли един път, то следващите няколко минути съм като зашеметена. Не мога да помръдна.
Тва вашето 10-15-20-30... направо ми е като от друга планета![]()
mysterious93, сексът само заради оргазма ли е хубав? Аз обичам от секса най-много първото проникване. Влудявам се от мисълта, че той влиза в мен, че ставаме едно цяло, че се движим в 1 ритъм. Хубаво ми е доста често, понякога съм на крачка от върха. Понякога ми е леко неприятно. Друг път-болезнено. Мисълта за самото единение е най-прекрасното от целия акт. Оргазмът не ми е самоцел.
Иначе доста голяма част от жените правят секс по навик, задължение, принуда или направо за разплод...В крайна сметка основната функция на този акт е възпроизводството и в доста страни се пренебрегва удоволствието за сметка на продължаването на рода. В смисъл възпроизводството, а не удоволствието стават основен мотив за съвокупление.
хяхя ами нз затова попитахПървоначално написано от krem4et0
тука всички изпитват оргазми и се кефят на секса.. ами аз ако съм от тия дето няма да изпитат оргазъм (не съм си пробвала възможностите още
) тоя мъж до мен (надявам се да има такъв) нали ще си иска.. и тогава за да не ми изневерява ще трябва да го правя по принуда (а хич не е на далавера
) боже,боже кво ме чака
![]()
Cruel Intentions
Удоволствието от секса не е в гениталиите...Всичко е в главата. Да, не винаги изпитвам огромен кеф, но да правя секс с него не е въпрос на компромис. Обичам да го правя, дори и да не свърша. Не го правя по задължение, а поради нуждата от близост...Да не говорим, че с френската любов оргазмите се наваксват многократно. Но първите месеци не изпътвах никакъв оргазъм и пак тръпнех да правим секс. Просто защото е приятно.....в мозъка.
Рекорда ми е 13 пъти,но не мога да кажа,че многократните оргазми са ми доставили същото удоволствие,когато съм свършвала 2-3 пъти,примерно!
примерно 7-8 нз... но няма ги еба пачите имат пръст да си го ръгат...
баа ....
йее лековземайте предвид, че статистически 70% от жените са фейквали някога