- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- 13-годишна роди момиченце
леле . .
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
. това ми харесаПървоначално написано от Bee
за 11 годишни бабички и дядовци
.Добре шегата настрана,но на тая възраст децата(вече майки) ,си мислят ЧЕ ТОВА ГИ ПРАВИ големи и най-вече възприемат секса и то без предпазни средства като игра на криеница
незнам....не ги разбирам
![]()
всички си мислят че като са се е***и (с извинение ) са голямата работа тва е тъпо и просто незнам представятели си всеедно сега да съм бременна вместо да ходя по кафета и т.н с приятелки аз ше се грижа дете![]()
Първоначално написано от selens
NиKоgъЪъ Нe ПlАcHКаI зА nqКОИ коitо nE ПlAЧкA за теBE..[!]
Според запознати 17-годишният баща и 13-годишната майка били твърдо решени да отглеждат дъщеря си.
очудващо .. попринцип повечето ги изоставят ^^
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Хора, РОМИ И ЦИГАНИ Е ЕДНО И СЪЩО!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Romani_people
Вижте! Роми, джипсита, цигойнери (на немски), все са си гадни мангали. Слушал съм лекция на професор в Софийския университет, който обясняваше, че няма такова нещо като етническа дискриминация спрямо циганите, защото те нямат етнос. Те са на племенно ниво на развитие. Скалата е племе-етнос-народ-нация.
За такива случаи като този, прокуратурата трябва да се самосезира, а всички мангали с по 2 и повече лапета - на химическа кастрация.
ужасаз и чиниите не мога да си измия ,дето се вика , пък да не говорим да гледам бебе
![]()
Е, все едно не знаете че при повечето цигани е тенденция гва. Какво се учудвате, не знам. Тая поне в болница е родила...
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
Момиченце роди момиченце..![]()
Вече хич не ми е странно при такива случаи.
Милото им дете !
ИСКАЛИ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕГО![]()
АМА ДАЛИ ШЕ МОГАТ Е ВЪПРОСА !?!?!?!? ТВА ДЕТЕТО ДА НЕ Е ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ?? НЕ СЕ ИСКА САМО ДА СЕ ХРАНИ И КЪПЕ ПРИМЕРНО !!
Всичкото това раждане на по 12-13 е от роми.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
але оставете ги да си се ебат кво ви пука нали те ся ще се чудат кво да го правят тва дете пък квото и да правим те ще си продължат да се размножават като хлебарки ...!
Спам.
kalpazanka
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Ами циганска работа
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
еми те циганите като нямат грам мозък в главите си кво да се прави![]()
На скоро имаше някакъф репортаж по Бтв ако не се лъжа след поредния случай на 12годишна майка и докторите казаха, чее не раждат само роми толкова млади, а че все повече се увеличават българките...
I love you like a love song baby :]]
ОМГВсе едно аз да родя, защото съм на нейната възраст.Ей такива момичета як бой от родителите си заслужават
![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
След години пък може и пра баби и дядовци на 11 може да са!Първоначално написано от Bee
Ми циганите според мен не са цигани или роми,а чисти МАНГАЛИ!
Те са като зайците,размножават се постоянно,в живота си са родили към 10/11 деца.
Божее... И аз съм на 13 ама даже не съм си помисляла за секс, пък камоли за бебе... Но честно казано не се учудвам много. За ромите това е напълно нормално (не говоря за всички, има и свестни, но е срещат по-рядко). Защо мислите, че са толкова много - защото като почнат от 13, 14 години да раждат и после не се спират. Нали трябва да има кой да проси!!!А колкото до това, че искат да се грижат за бебе.. ами да си вземат baby born по-добре ще е!!!
има мн такива. в моето село на борбите се записва един 13 годишен баща. вече женен и живеят с 13 годишната маика в една кола![]()