- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- 13-годишна роди момиченце
а не се и изненандвам , това вече става модерно![]()
аз съм на 13 и знам , че рядко се случват момичета който като мен да ги е страх да го направятпросто като слушам в училище или като седна някаде на кафе как се хвалят , че са го направили с еди си колко годишен според мен те тая глава я носят за украса
![]()
Щом на всички им се е приумило да правят секс на 12-13 години, нека поне да взимат предпазни средства, като презервативи, противозачатъчни и т.н... Щом не знаят рисковете при полов акт, защо, за Бога, са тръгнали да правят секс на тези години !?Да бяха отделили 5 мин да потърсят в интернет някаква информация поне.. Ама не ..
Болни мозъци, какво друго да кажа..
Оф тия мангалии! Няма ли кой да ги изтреби, бе? Мангалите имат по 10 деца, после бедни били. Българите едва две деца могат да изхранят, в повечето случаи едно а тия се множат като зайци! И после държавата ни става циганска! Ама, няма как, то нали хаща държава само за мангалите можи да се грижи, кой му пука за нас? Отврат.
Дошъл им цикъла и айдеее юруш за бебе..
![]()
--
Относно разликата между цигани и роми.
В миналото циганите са били избягвани от всички. Смятали се за магьосници и крадци. Държали се нечовешки с тях. От там циганите между си започнали да си викат роми, което означавало "хора". Та явно за това на някой като му кажеш циганин се обижда..![]()
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Не е въпроса и до глупавото...Представи си следното след 10 години няма вече бели хора в бг, а само мургави. Това не е ли по-глупаво?Първоначално написано от therocky
Който има мозък може да разбере какво пиша, не искам да дискриминирам никой, но истината е че българи не останаха в българия едната причина е: имиграция, другата ниска раждаемост! Раждат само хора с ромски произход. Факт!
Ама как да родиш без нищо без дом, без пари, а то времето си лети ли лети не чака, обърнал си се и си станал на 35 г. примерно, та как да раждаш на 35 без нищо? Затова и който може бяга...не говоря за случаите в които просто жената не иска да става майка никога.
Глупаво е да не се раждат деца, а не да се раждат за малцинствата държавата се грижи, но не и за Българите които вече са си малцинство и в собствената държава!!! С болка казано....
Мар 17, 2009 ??
Hostis Honori Invidia