- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- 13-годишна роди момиченце
отново съм съгласен. и нека пак добавя. така е, НО дотук се приключва. това не го ли забеляза. винаги има такива новини, нека се почне със сензацията, обаче това е всичко. край. след това всичко се потулва и разминава. ето например смяташ ли, че момчето Калинчо някой ще го съди за педофилия??? в България сексът преди 14 е забранен от закона! разминава се. друго - това момичето да е продадено за 1000 лева... ами ако аз изтъргувам некое 12 годишно момиче в Италия или на когото и да е - какво ще стане? ще ми сцепят задника от глоби, съд и какво ли не. на тая родителите - нищо! законите са срещу нас, но не и срещу циганите. затова аз казвам, че медиите си търсят сензацията и оттам нататък не им дреме! вземат си паричките за новината и заебават случая, вместо да го раздухат едва ли не на европейско ниво!!! да се знае хубаво какво става и да е за пример, не за шибаната медиина сензация!Първоначално написано от Redo
цялият свят знае йозеф фрицъл - благодарение на медиите и на закона! а ние ще духаме пак, щото нашия закон облагодетелства мангалите и медиите си траят. ако не те кой друг да направи нещо? аз нямам гласност на мнението. ама те си пазят задниците и си траят. затова се нервя и говоря така!!!