- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гнус ме е да я лижа
честно да си призная, само при мисълта да лижа момиче отдолу, ми става супер гадно (даже и момичето да е супер чистоплътно) - никога не съм го правил просто защото си го представям като нещо много гнусно и съм убеден, че това не би ме възбудило, а по-скоро отвратило... има ли и други с моя "проблем"?
ми човек виж ся гнус не гнус, като знаеш че после за тебе ще има същото рискувай, иначе верно си е гадноПървоначално написано от nomen
![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
Не съм чувала някое момче,с което съм разговаряла да има такъв проблем.Същност не бих го нарекла проблем,това е до вътрешно усещане и до човек.Като си мислиш,че няма да ти хареса,не го прави.Но аз съм на мнение,че това е малко "егоистично мислене",понеже съм убедена,че ти няма да имаш нищо против момичето да ти прави свирки,та веднага след кото и да те целува...
I will love you forever!
щом те е гнус не го прави ..![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Според мен така си го приел и си мислиш, че наистина ще бъде така.
Направи го, но преди това си мисли само с хубави неща за него и ще видиш, че няма нищо гнусно (освен ако момичето не поддържа хигиена)![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
ах мен хи4 не ме е гнус....ама ми е гадно като на мен прилагат орална ...просто да ми правят свир4оци![]()
FlipY М?![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Гнус те е?Това е един от греховете който може да ти съсипе сексуалния живот!Мен не ме е гнус даже ми харесва!
Еми просто не го прави засега. Все някога ще размислиш
"Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."
Ха гнус го било.А сигурно иска приятелката да му прави свирки.Много са ми интересни такива индивиди.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
MПървоначално написано от mishaaaaa
![]()
Дай, за да получиш.
Първоначално написано от plmn``
SAGLASNA SAM!!!
I will love you forever!
+7583828490433332456789Първоначално написано от plmn``
пич, не е чак толкова ненормално да те е гнус, ама трябват жертви, сеш се..[/list]
+1Първоначално написано от girl_in_black
![]()
ТИ си зле! ! !Всеки когото познавам обича да доставя това удоволствие на приятелката си, аз също даже настоявам.
"Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
CSKA & Barcelona Forever!!!
Ми виж сега,ако момичето се поддържа няма какво да те е гнус,само като я видиш как се гърчи от кеф и ти пъшка...
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Щом не искаш - не прави. След време желанието само ще си дойде.
не лъжи мом4ето веПървоначално написано от Maskata
защо не му каза 4е ако се приближи ..то ще изкокнат зъби от там и ще го захапят за носа
не спестяваите мра4ните факти
![]()
такива са мн интересниПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Ти си скапан шибан идиот!! аз пари давам да лижа момиче него го е гнусПървоначално написано от nomen
![]()
дано не видиш свирка докат си жив..стани ГЕЙ да лапаш хуйа!
педал повръща ми се от такива като теб!![]()
Sinan Sakic rulzzz
Ти си поредния чекиджия![]()