- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебелее ли се?
Dnes na obed qdox domashna zelen4ukova supa i zeleva salata,mislq otnovo da xapna supa za ve4erq i nqkoq qbalka ta vaprosa mi e mnogo li se palnee ot tolkova supa?(qm q bez xlqb)
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
АМА ТИ ЛУДА ЛИ СИ ИЛИ ДА!!!!
Първоначално написано от sexy_baby_originale
да
Не се пълнее от супа още по малко от зеленчукова![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
zashto?Първоначално написано от girl4eety
Как може да се дебелее от ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА?????
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Не се дебелее!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ауу, за стра!!!
Вместо по цял ден да броите калории, защо не пробвате да спортувате? Не разбрахте ли, че на тази възраст не е хубаво да се ограничаваш от каквото и да е било?!?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
He се дебелее.А и как можа да си помислиш,че от ябълки се дебелее.
za qbalki pak koi govori? prosto kazax 4e tova shte qm posle...
Мисля че момичето не е чак толкова тъпо за да си отговори на този въпрос и аз като тинейджърка съм ги прайла такива неща .. например питала съм приятелки дали изглеждам дебела .. аз си знам че не съм ма и аз не си знам за кфо питам .. ей така просто да съм по спокойна .. мисълта ми е че в тези години тинейджърите са на такава вълна![]()
Ти не умираш ли от глад? не, не се пълнее много ясно. Стига супата да няма застройка и да не се яде с хляб. Но ти просто не се храниш. Ябълките престъргват червата и ти се преяжда повече. Препоръчвам ти портокали. Разликата в калориите е малка, но засищат доста повече. Яж често по малко. Яж и месо-пилешко или риба. Не се лишавай от млечни продукти, но умерено. Пилешка пържола на скара или на тефлонов тиган със салата зеле и моркови е хранително, вкусно и диетично.
Как ще се дебелее то само вода сърбаш![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
да не говорим че е ацки вредно !
оф направо нз как си ги изялабива ли такова нещо
аз ядох гювеч с сега ми иде да умра нз да ям ли за вечеря![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Според мен темата е ебавка.Не може да си толкова тъпа че да си мислиш че от супа, и то ЗЕЛЕНЧУКОВА Ще напълнееш. Освен ако като казваш че ядеш много супа имаш предвид че ядеш по 10литра[/b]
eeeeeeeeee napravo незнам как дори питаПървоначално написано от malka_zapushalka
витамини е все пак На каде мислиш да дабелееш
![]()
i 10 litra da e posle shte q izpikae.. nqma kak prostoПървоначално написано от zai4ety13
![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
ако си отслабвала с глад и си свалила доста килограми, то значи въпроса ти е съвсем уместен и не е ебавка..аз отслабнах така и сега ям д/г като теб.. след такъв вид отслабване организма се променя много и може да се напълнее бързо и от всичко, но тъй като не знам как стоят нещата при теб според мен няма да напълнееш в никакъв случай![]()
![]()
![]()
офф.. естествено , че нещо за глупав въпрос ?
... Живей с мечти, а не със спомени ...