Влюбена в най-добрия приятел на мен и на гаджето ми!!!
Здравейте.От няколко дни много ме измъчва един проблем свързан с приятеля ми и неговия най - добър приятел. Мисля, че съм влюбена в най-добрия му приятел, но нeщата са такива, че той е и мой на-добър приятел. Казах си, че никога няма да разкрия чувствата си защото неискам да го изгубя като приятел, но незнам ако чувствата ми се задълбочат с годините, дали това няма да ми тежи толкова време. Все пак сега съм 8-ми клас и наистина имам около 4-5 години в които напълно ще разбера какъв човек е, а той е точно това което търся. А ходя с най-добрия му приятел и когато сме тримата заедно направо незнам понякога какво ми става, имам чуството че ще полудея. Незнам дали ако чувствата ми се задълбочат още докато си споделяме, говорим до късно и излизаме заедно дали да му кажа след завършването ни в 12 клас или да го запазя, за да не го изгубя като най-добър приятел, защото наистина много го ценя! Моля Ви, помогнете ми защото съм много объркана, родителите ми, ми казаха за го запазя, но ако чувствата след време започнат сами да бликат, незнам как ще се справя Благодаря Ви предварително!