мисля че това е просто увлечение, ако беше истински влюбен нямаше да питаш какво да направиш, а щеше да го правиш... никой не може да ти каже кое е правилно за теб и какво чувстваш
когато и аз не знам какво изпитвам, питам приятелите си за съвет. когато знам че обичам някого, не питам, защото нещата се случват от само себе си. така беше с последното момиче, оставих нещата на самотек и открих истинска любов. едва към края и вече исках съвети, дори и тук... а от многото съвети, края дойде по-бързо дори
ситуацията ти е доста трудна, и аз съм изпадал в такава. ето какво се случи - имаше едно момиче с което бяхме приятели 2 години, имахме много общи неща и мислене и аз помислих че я обичам, казах и един ден и тя ми отказа тактично. уж се разбрахме да не повлияе на отношението ни един към друг, но познай - вече повече от половин година не сме си говорили повече от едно "здрасти". помисли струва ли си да жертваш добро приятелство под влияние на някакви хормони, че дори и не си сигурен в чувствата си...
другия вариант е да се получи нещо между вас, обаче тогава ти гарантирам че ако не прерастне в истинска любов, траеща години и водеща до съвместен живот до края на дните ви, ще страдаш много много повече, отколкото ако те отреже без да сте имали нещо съществено между вас, защото да паднеш от високо най-много боли. а и после едва ли ще можете да останете приятели, има и изключения но трябва да сте много силни като харктери че да преодолеете нещата. щото след раздяла нещата, които са ви свързвали, стават огромни пропасти за по нататъшна комуникация... от горчив опит ти казвам! но не е невъзможно де, просто трябва време, много време и наистина да мислите че си струва измъчването с месеци за да останете добри познати!
еми това е то, помисли си хубаво. за да те объркам още повече може да ти кажа една руска поговорка "който не рискува, не пие шампанско", но пък и друга "за да спечелиш нещо, трябва да си готов да загубиш всичко". най-важно е обаче след всичко което решиш да сториш, да не съжаляваш. ако не съжаляваш, значи си е струвало