.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Хах не знам какво се палиш толкова. Тука хората се опитват да ти обяснят разни работи, но ти не разбираш.. със слаби нерви била.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от laji4ka
    ..исках да ви чуя мненията ама явну...
    Явну, сме прекалено зле, за да изкажем мнението си срещу глупостта на подрастващите дрисли като теб? Явну, наистина майка ти и баща ти са прави, че няма как да те спрат. С тея "мудерни" изказвания и държание чак не искам да си представям на къде отиваш.. Пък и си със слаби нерви => имаш потенциалната възможност да станеш емо! Боже, та ти ще бъдеш хит, гаджетата ще ти се лепят като мухи на лайно (без извинение) и дори няма да питат вашите дали ти дават. Имаш още възможности - реалния шанс да спреш да се тровиш и да се лигавиш, че мама и тати не дават това и онова, и да си седнеш на задника или да станеш .. аа .. как ги наричахте .. о, да! Кифла, нали така? С шоколад, със сладко от ягоди - твой избор!
    И още един съвет: когато искаш помощ (било то във форум) след като искаш да чуеш мнения (или да ги прочетеш), не се пали, ами помисли, че може би хората имат право, и не се надявай всички да ти съчувстват или да ридаят на твоята толкова трогателна история - "Мама и татко не ми позволяват да имам гадженце.. " - а ще има и такива, които да те нападат и то с право.

Страшноооо голям проблем имаш.. хаха ;dd

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Ами да ти кажа, нормално е Все пак си на 13. Въпреки, че когато за пръв път имах гадже бях на 13, но съм 100% сигурна, че ако майка ми беше разбрала щеше да стане кофти
    Аз бях на 12 майка ми и брат ми разбраха в последствие,но сега като се замисля беше една голяма грешка(не че има толкова за какво да съжалявам не съм правила нищо нередно),но просто човека не си струваше,а и сега съм по-зряла все пак съм на 14 вече,2 години не са малко и разбирам нещата по друг начин.
    На 13 според мен е нормално да нямаш гадже,за мен тази връзка за по няколко седмици само на мляс пляс,гуш-муш не е връзка...,но тук идва това,че те немогат да ти забраняват да имаш гадже... просто поговори с тях и им кажи,че ако ти решиш ще си имаш гадже и е по-добре те да го приемат отколкото да ги лъжеш и да се креш постоянно от тях!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    спред мен не започваи с цигарите и алкохола от толкова малка.. за гаджетата също има си време за всичко сега си изживеи детството..
    кво детство на 13 в наше време бе?

не знам кво да ти кажа,доста странни родители си имаш.
    наркотици може,ама любов и секс не.

аз на 13 години...си скъсвах задника за да уча за изпити..а тука ми се занимавате с цигари,алкохол и гаджета...нямам думи просто.за авторката колкото и да ти е неприятно да го чуеш-малка си и за гадже и за цигари и за алкохол..

Не съжалявай толкова за гаджето-толкова години имаш да ги търпиш... Вземи се осъзнай обаче за пиенето и пушенето,явно вашите са оставили тази работа изцяло на теб...

казват го за да спреш защото правим точно обратното на това което ни казват родителите

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    кви гаджета на 13 е ... гледай си училищието, детството. кво ти пука, че приятелките ти имали гаджета АХХАХА представям си ги и ми става смешно.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

За всичко си има време...За цигари,алкохол,гаджета за абсолютно всичко...

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от snufff
    и аз мисля така
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    На 13 си пуши и пий и като си хванеш гадже се нае*ете едно хубаво и на 15 си готова да бъдеш млада мама.Какво по хубаво от това,мечтата на всеки един горд родител
    ахмм

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Е аз щях да се радвам ако имат такова мнение за цигарите мойте.... А на 13...за тях си още дете....след време и това ще се промени

съгласна

Честно казано повечето отговори ми звучат адски лицемерно, съжалявам, че го казвам, но в моите очи изглеждат точно такива.
    Половината (че ако не и повече) са имали 'гадже' в пети клас. Да, нищо не сме правили (половината на половината....), но ни е било хубаво и сладко. И не дундуркаме дечица в момента. Детската любов е нещо толкова красиво и сладко, толкова детско и невинно. Много от тези, които са го изпитали, са по-големи и е нормално всичко това да им се струва глупаво и т.н. За всяко нещо си има време и не съдете хората туко-така. Особено пък когато сме си един дол дренки.
    И все пак...

Към авторката:
    Не се впрягай за някакви абсолютни глупости.За всяко нещо си има време, това ако го повторя още веднъж, ще се застрелям. Не пуши, не пий и не се опитвай да ходиш по момчета само защото другите го правят. И не се излагай по форуми...

Мега фен Аватара на Hilary_
    На 13 кво искаш...?! Не стига че пушиш и пиеш... Ако аз почна ще ми изселят от нас... а и аз НИКОГА не бих почнала...

Супер фен Аватара на diksi
    Hilary_ Никога не казвай Никога!!!
    -----------------------------------------
    Така, по темата...Аз съм на 13......
    Не пуша, не пия, нямам си гадже,
    а най-хубавото е, че не искам!!!!!.
    Ей живот си живея...Защо не се....
    опиташ да се зарибиш по нещо,....
    например Animeta or Manga..........
    Знам ли, зарежи ги тея представи.
    за НОРМАЛНОТО дето си си ги из-.
    градила!!!! :P :P :P :P :P :P ....

Град
    София
    И аз на 12 г. почнах да пуша... първия път с най-добрата ми приятелка в една нива зад дигата а преди една година баща ми ме видя и нищо не ми каза.. даже ми предлагаше от неговите цигари... но аз ги спрях пък... той каза че не може да ми забрани да пуша, той не може да е 24 ч с мен... такаче ме остави. Може би и твоя баща така мисли... а майка ми знаеше също и ми се скара яко. Но хубавото е че в семейството ми всички пушат... и те разбират до някъде,,, ти влизат в положение.. не знам как е при вас

Love is in the air

Град
    plovdiv
    abe kfo tolkova se 6a6kate maika me hvana da py6a za 1-vi pat kogato bqh 4-ti klas ...sprqh da py6a za 1 mesec i sq sam na 13 i o6ta si pu6a.oniq den kazah na maika 4e sam se celuvala s edno mom4e onaq mi vika hybyy ama gledai horata da ne ta gledam mn mn
    Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    dar4encetooo
    МнениеПуснато на: Пет Май 08, 2009 8:36 pm Заглавие:
    Very Happy Very Happy И аз на 12 г. почнах да пуша... първия път с най-добрата ми приятелка в една нива зад дигата Very Happy funfunfun funfunfun а преди една година баща ми ме видя и нищо не ми каза.. даже ми предлагаше от неговите цигари... но аз ги спрях пък... той каза че не може да ми забрани да пуша, той не може да е 24 ч с мен... такаче ме остави. Може би и твоя баща така мисли... а майка ми знаеше също и ми се скара яко. Но хубавото е че в семейството ми всички пушат... и те разбират до някъде,,, ти влизат в положение.. не знам как е при вас funfunfun
    На 12 си пушила?Ехааа.Честно да си кажа ми се иска да имам такъв баща.Не че аз почнах да пуша много по-късно,но баща ти е баща мечта.Моя така и не свикна с факта,че каквото и да си говори вече не може нищо да промени.Е все пак признавам,че го прави за мое добро и едва ли аз щях да постъпя друго яче,ако бях на мястото му.На авторката ще кажа,ча даже се чудя как може да й дават да пие?Е има хора всякакви,но пък чак да ти дават да пиеш това вече ее...Живей си сега животеца-ти първа ти предстои да излизаш с момчета.Разбирам те до някъде,защото и аз си имах ''гадже'' в 3 клас
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Голям фен Аватара на crazymm
    И като си хванеш гадже те кфо могат да направят?

eй тва завистта било голямо нещо бе
    бахти кви сте ми жалки

аз така и не разбрах за кво си пуснала темата да се изкефиш, че си на 13 и пиеш и пушиш или кво... ма нали ти ще си изкашляваш след 4-5 години белия дроб, кво ми е зор ; ))

ами не казваи да ва6те за гаджето хвани си някой и не е нужно те да разберат

Цитирай Първоначално написано от snufff

Всички се изредихте са четете морал на авторката, ама никой не написа, че първото му гадже е било в пети клас. Не разбирам родителите ти. Виждат, че мозъка ти е малко по-голям от този на врабче и те оставят на произвола на съдбата. На тяхно място бих говорила с теб и бих се опитала да те откажа от цигарите и алкохола, без да те бия и да ти се карам. А относно гаджетата: ако си имаш тАкВоОоОоОоОзЗзЗзЗиИиИи на тази възраст и си девствена ще си изостанала. Та, според мен в този случай не може да става и дума за чиста детска любов, за каквато писа Бонбонената фея.

Да си има гадже и да учи както трябва е добре,но да пие и пуши на 13 годинии Иначе за гаджето нямам нищо против..по-добре с гадже отколкото да си трови живота с цигари и алкохол !
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си