- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- :О боже господи не е за вярване!
Ако има гадже и не правят боц боц няма лошо но .А иначе да не пие и да пуши че нее хубаво тва
мене всичките ме знят че пуша и се базикат с мен но не им е приятно и въпреки всичко нищо немогат да направят...все пак не пуша пред никой от смейството ми.Бях 5 клас когато за пръв път имах гадже и с голяма радост споделих на нашите а на тях даже им беше смешно , ж 7 клас за пръв път целунах истински момче и се прибрах вкъщи крещяйки от радост и нашите пак се смяха
Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни
мене всичките ме знят че пуша и се базикат с мен но не им е приятно и въпреки всичко нищо немогат да направят...все пак не пуша пред никой от смейството ми.Бях 5 клас когато за пръв път имах гадже и с голяма радост споделих на нашите а на тях даже им беше смешно , ж 7 клас за пръв път целунах истински момче и се прибрах вкъщи крещяйки от радост и нашите пак се смяха
Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни
aa ти си пуши на свобода! ама не е много хубаво да пиеш пий малко да не се почне с прекаляването че тогава лошо! според мен родителите не постъпват правилно с тва че не ти разрешават да имаш приятел.дават ти да пушиш ем хубаво ок ама при пиенето те помислиха ли за тва че ако почнеш да се депресираш че нямаш приятел и посегнеш към чашката тогава кво прайм?
докажи им чрез поведение че могат отново да ти вярват че можеш да промениш своите навици...ама т ис ина 14 едвали ще ме разбереш....супер много идиоти а толкова малко куршуми както секазва
,,Take iit slow..make it happen baby..''
ем и моите приятели обсъждат външния вид на някви момичета, аз като не се интересувам от външния вид също няам кво да кажа... ръсиш простотия и сменяш темата.. относно пиенето и пушенето - ако ти нямаш желание да ги спреш... няма как да те накарат да ги откажеш - има училище, където можеш тайничко да пушиш, има събирания с приятели, където също може да се пуши... това няма да те спре... за алкохола могат да се въведат санкции - от него има ефект и лесно се познава пилия от непилия... но вече е въпрос на заинтересованост на родителитеПървоначално написано от laji4ka
![]()
Всички псувате ,плюете грачите и се храчите .. Съжалявам за грозното изказване ,но в крайна сметка това поправителен дом ли е или форум ?! Както й да е ,нали всеки трябва да се направи на компетентен .. По темата - проблемът ти наистина изглежда незначителен .. Моите приятелки и аз .. Но в очите на околните,по твоето описание родителите ти изглеждат безхарактерни ,слаби и глупави най-малкото .. Какво означава ,че няма как да те накарат да спреш цигарите?! Дървената сопа бързо ще те откаже ,мисля .. Но това си е твоя живот ,както казват някои момиченца "шЪ сИ ПраЯ КФот си ИсКъМ!" .. Та щом не можели да те откажат от цигарите как така ,аджеба , могат да те спрат да си имаш гадже ?! .. Просто болни амбиции и опити за залепянето на един "счупен" родителски авторитет .. То нещата се "навързват" едно след друго - 1во алкохол,цигарки,наркотици, езразборен секс,млада майка или аборт ии ее те така .. Кръговрат на родителските грешки всеП.С : това го казва момиче г/д на твоята възраст след наблюдения и размишления ,незнам дали съм права,вие ще кажете
..
хаьха гаджета не ти тряят ся за пушенето .. не е хубаво .. но твоя работа.. ама за пиенето те подкрепям с две раце..
бахти родителитеаз съм на твоита възраст и наще НИКОГА ама НИКОГА няма да ми дадат да пуша за пиенето епа то ако се съберем на рожден ден или нещо такова чаша бира не е толкова мн ама да се напия кът смок и те да ми кажат "ам ние не можем да те спрем пръй кот си искаш" няя стане
ам и другото е че е тъпо да ти забранят да имаш гадже щото на тая възраст няма да прайте нищо кой зн кво даже понякога е хубаво щото ще знаят с кой си и че има кой да те защити ако стане нещо (е зависи колко е голям ама предполагам няма да тръгва6 с 12 годишен)
съжелявам ако не мисля правилно ама тва е мойто мнение пък и за гаджетата както казаха горе половината от заещите са имали още от 5 клс![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
На 13 не е хубаво да се пие..камоли да се пуши![]()
А относно гаджетата не се притеснявай..можеш да си имаш гадже и без родителите ти да знаят
![]()