.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Проблем - цигари

Ей хора,значи всички мои познати пушат.На 17 съм и никога не ми е повлиявало,както в последният 1 месец.Преместих се в друг град,супер як клас,само че всички до 1 пушат,90% от даскалото (буваклно) пушат и всичко смърди на цигари.Знам какви са вредите,до сега не съм пушил,димът ме отблъскваше супер много преди месеци и ме задушаваше ... а сега от 1 месец полудявам искам да изпуша. .. боже колко детинско звучи всичко тва мамка му
    Та глупавият ми върпсо. Невъзможно е да се пристрастиш от 1 цигара или пък ако пушеш много рядко?!
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България

..

на 17 аа стига бе мен аз от 13 годишна пуша
    мдамм в началото беше рядко но после супер яко са зарибих
    ама внимавай да не се пристрашиш че вдигат цената на цигарите

Оххх абе да ти кажа хич не ми е смешно.Когато не ходя на даскало и няма цигарен дим около мен се чувствам супер,ама като всичко смърди ... боже откачам за 1 цигара ... просто не знам....а и до сега не съм пушил и хич не искам ... уфффф .... лапешки истории направо
    LastFM

Мега фен Аватара на Infinity
    Ми,не че мисля,че това е най-доброто решение ама ако ще те отблъсне крайно от цигарите по-добре пробвай
    To infinity and beyond.

Да,точно това си мисля тези дни дали да не направя ... утре ще направя този жалка стъпка
    LastFM

Току що си взех синя карелия,изпуших 1 и половина,супер адски се успокоих,не се отвратих,но не ми и хареса толкова много...не знам направоо...май ще пробвам да се залъгвам като без да гълтам дима,щото явно тва е горе в тъпата ми глава ....
    LastFM

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Току що си взех синя карелия,изпуших 1 и половина,супер адски се успокоих,не се отвратих,но не ми и хареса толкова много...не знам направоо...май ще пробвам да се залъгвам като без да гълтам дима,щото явно тва е горе в тъпата ми глава ....
    Пич, или гълтай дима, или въобще недей се прави на гъзар. Ако не гълташ дима възможността да хванеш рак на зъбите е огромна! Пуша от 2-3 години и сега съм ги намалил, карам с по 3-4 цигари на ден, като се има в предвид това, че вдигнаха и цените. Въобще не ги почвай, че после няма да можеш да ги спреш!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Значи гледай сега, първо ще ти кажа, че това че другите пушат, не е причина, за да почнеш цигарите. това едно време ми го викаха нашите...не ги послушах и сега давам по 24 лв. на седмица за цигари.Друг е въпроса, че нашите ми дават по 40 лв. на седмица...Другото дето викаш, че от 1 цигара не се пристрастяваш...Ами не е така.Един път опиташ ли и ти хареса, просто нема спиране.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от Diggity
    Пич, или гълтай дима, или въобще недей се прави на гъзар. Ако не гълташ дима възможността да хванеш рак на зъбите е огромна! Пуша от 2-3 години и сега съм ги намалил, карам с по 3-4 цигари на ден, като се има в предвид това, че вдигнаха и цените. Въобще не ги почвай, че после няма да можеш да ги спреш!
    Мисля, че не е рак на зъбите, а рак на устната кухина!

Не бе хич не е за гъзарията или квото е там.Просто започва да ме дразни самият дим и все едно имам нужда от него.Просто където и да и да смърди на цигари,антрето,стаите,всич и около мен,кенфите,двора ... всичко мамка му!Знам че всичо това е там в главата.
    LastFM

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Да,найстина,ако веднъж опиташ и ти хареса няма да се откажеш (не,че не можеш де).Щото и аз от любопитство си купих една цигара и ми хареса.Сега съжалявам ама... Е поне минах от шарена на синя Карелия...
    Но не пуши,защото и другите го правят....а иначе те разбирам. И на мен не ми се пуши кат съм сама у нас,но като видя някой,че пуши и ми мирише на цигари иии.....

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    И на мен не ми се пуши кат съм сама у нас,но като видя някой,че пуши и ми мирише на цигари иии.....

Точно.Но пък като се замисля 17 години съм изкарал без цигари,не съм пропушил както масово се прави на 10-13,ще изкарам още 2 годинки в даскало
    LastFM

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    така си е .. щом 17 години си търпял и все пак тва да пушиш е ужасен навик . мамка му за кво пуша

Мега фен Аватара на Rofl4e
    няма смисъл да започваш да се тровиш защото всички пушат.. пък и на 17 си.. толкова мн време си издържал не деи се лъжи няма смисъл да си даваш парите за да се тровиш.. по добре изяж един дюнер от колкото една кутия цигари

Град
    Варна
    Не се зарибявай.То така се почва "една цигара,рядко,няма да го гълтам дима" после "Майка му да е*а каде са ми цигарите ?!? " .Прояви воля и не почвай.Казвам ти чесно нямаш идея как ще си съсипеш живота. Баща ми пуши и вижам ефекта върху него.НЕ ИСКАШ ТОВА !!! Направо си е страшно.Парите за цигари са дребна работа,но здраве с пари не се копува. Не се притеснявай че ти се пуши.Просто не си мисли постоянно колко искаш една цигара.Здрава психика,здрав акъл,здраво тяло.
    http://www.vbox7.com/play:da86ee03 забавна анимация,трепач е!!!
    ///Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.

Цитирай Първоначално написано от Diggity
    ако не гълта хваща рак на зъбите/устната кухина
    ако гълта хваща рак на белите дробове и всичко преди тях и покрай тях
    изберете си

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    За да се пристрастиш към никотина, тряя пушиш през 2 часа, в продължение на няколко дни. Иначе ако чат пат палиш понякога, нищо няма да ти стане.

Град
    Varna Golden Sand`s

s

Е аз да се похваля вече 19 години съм обграден от цигари , дим марихуана и други ... а съм пушил само месец и след като осъзнах че давам пари а не получавам нищо (освен дим) ... се отказах ако искате да ги откажете ... не ви трябват лепенки някви миризливи дъвки някви уреди електрони цигарки ами просто ВОЛЯ

Поне аз така мисля
    Когато живота ви поднася лимон ,направете си лимонада !

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Аз така за гъзария пред човека,който харесваХ запалих цигара и от там.. С приятелки си купуваме,няколко вече не искат да идват с нас ,но аз не, ще пуша! И то Горна джумая,нито гълтам,но е рано и мога да ги спра нз и аз какво да правя... А като пуша 2-3 цигари на ден и не гълтам,какво ще ми стане.. Още един въпрос,колко време трябва да пушиш за да имаш рак на устната кухина!?!
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Хасково
    всичко се почва от една цигара после ае две, три.. и като се усетиш вече праскаш поо кутия на ден
    ... no comment ...

аз преди години научих целия ми клас да пуши и до ден днешен те пушат а аз НЕ дръпни си веднъж да видиш колко е ОТВРАТИТЕЛНО
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    In the middle of Nowhere
    От 1 цигара нищо няма да ти стане,опитай щом толкова искаш,но спри до там..Просто не си заслужава и парите и времети и всичко...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Аз така за гъзария пред човека,който харесваХ запалих цигара и от там.. С приятелки си купуваме,няколко вече не искат да идват с нас ,но аз не, ще пуша! И то Горна джумая,нито гълтам,но е рано и мога да ги спра нз и аз какво да правя... А като пуша 2-3 цигари на ден и не гълтам,какво ще ми стане.. Още един въпрос,колко време трябва да пушиш за да имаш рак на устната кухина!?!
    Хах..Много глупаво постъпваш и като пушиш какво?Поне да пишеше а ти и това не правиш..Само си даваш парите и се тровиш,по-добре ги спри вече не е толкова модерно,аз съм пристрастен пушач и знам за какво става въпрос..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

аз пък пуша само 1 най много 2 цигари то с кафето.само тогава ми се пуши.
    купувала съм си цяла кутия и съм искарвала с нея към 20 дена горе долу.
    а и по всяко време мога да спра тази 1-2 цигари.
    но не всички са така.
    чудя се на мои съученици как пуша през 45 мин във всяко междучасие и не мога да си го обясня амаа.......

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Просто кажи НЕ

Миналата година обичах да си запалвам цигарки с приятелки, случвало ми се е да изпушвам по цяла кутия на ден (никога не съм била пасивна пушачка).
    Тази година смених обстановката изцяло и си казах, че няма да пуша дори и другите да пушат. Гледат ме като идиотка (като кажа че не пуша), предлагат ми, но аз винаги казвам НЕ. Отивам да им правя компания, защото обожавам дима от цигари (да, знам тъпо е, но ми харесва аромата), но винаги отказвам. Да, не мислиш, че не ми се иска. Иска ми се..много. Не знам защо. Не съм пристрастена, никога не съм била. Но искам. И все пак казвам не..

Изборът е твой. Ако не искаш да пушиш, просто казваш, че не искаш. Ако пък искаш, никой не може да ти помогне.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си