.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Просто кажи НЕ

Миналата година обичах да си запалвам цигарки с приятелки, случвало ми се е да изпушвам по цяла кутия на ден (никога не съм била пасивна пушачка).
    Тази година смених обстановката изцяло и си казах, че няма да пуша дори и другите да пушат. Гледат ме като идиотка (като кажа че не пуша), предлагат ми, но аз винаги казвам НЕ. Отивам да им правя компания, защото обожавам дима от цигари (да, знам тъпо е, но ми харесва аромата), но винаги отказвам. Да, не мислиш, че не ми се иска. Иска ми се..много. Не знам защо. Не съм пристрастена, никога не съм била. Но искам. И все пак казвам не..

Изборът е твой. Ако не искаш да пушиш, просто казваш, че не искаш. Ако пък искаш, никой не може да ти помогне.
    Така е,до сега съм изпушил 5,през ден по 1.Но утре изхвърлям или пък ще дам кутията на някой,който пуши.Тенкс.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Те хората се мъчат да ги спрът, тя се чуди дали да ги почва...

Re: Проблем - цигари

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Ей хора,значи всички мои познати пушат.На 17 съм и никога не ми е повлиявало,както в последният 1 месец.Преместих се в друг град,супер як клас,само че всички до 1 пушат,90% от даскалото (буваклно) пушат и всичко смърди на цигари.Знам какви са вредите,до сега не съм пушил,димът ме отблъскваше супер много преди месеци и ме задушаваше ... а сега от 1 месец полудявам искам да изпуша. .. боже колко детинско звучи всичко тва мамка му
    Та глупавият ми върпсо. Невъзможно е да се пристрастиш от 1 цигара или пък ако пушеш много рядко?!
    ем то дали го пушиш ти дали някой ти пуши насреща е ПОЧТИ същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си