.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Град
    Razgrad Cartel

domain.bg to main.html

Как мога, когато напиша в интернет www.domain.bg (примерно моя домейн) да се прехвърля директно на www.domain.bg/main.html ? Не знам дали ме разбрахте
    Нещо беше index redirecting ли не се сещам, някой ако може да сподели.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Собствен сървър(например Apache) или нает сървър(посредством CP да кажем)?

Дай малко подробности, понеже нешата са доста различни...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Razgrad Cartel
    Значи в хит.бг съм си направил сайтче със Уеб Пейдж Мейкър, екстрактнал съм го в ХТМЛ и съм го качил както трябва в хит.бг обаче като напиша сайта който съм регистрирал, пише че няма такъв, проблема е че искам точно от тоя сайт ввв.едисикво.хит.бг да стане ввв.едисикво.хит.бг/майн.хтмл
    да отиде на главната страница.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Най-лесният вариант за който се сещам(без изобщо да съм запознат със хостинга който предлагат hit.bg) e да си направиш index.html, който да съдържа един фрейм 100% височина, 100% широчина, в който фрейм да се показва main.html

Това би трябвало да сработи добре.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Пробвай с отделен фрейм. Най-добре имай един индекс.хтмл, в който като фрейм да извикваш майн.хтмл. Понеже видях Web Page Maker някъде, мога само да ти кажа зае.и я тая програма веднага. Виждам, че искаш да напредваш, затова по-добре хвани един Dreamweaver и си бачкай с него. Като вземеш да разбираш ще видиш какъв безмислен код пише УЕБ-а. Айде успех!
    П.П Оп, сега видях че са го писали. СОРИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си