.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Голям Проблем С компа

Накратко:
    Моя комп работи 24/7 и досега не съм имал проблеми,но наскоро след като инсталнах една игрица - го реснах ( попринцип бавничко реска,но няма проблем), но уви този път когато се логнах с юзъра, и започна да зарежда програмите засече - странно засече - не можех да мръдна мишката, клавиатурата отказа и гледах само една "картинка" на десктопа, не можах да направя нищо освен рестарт, също така забелязах че доло на компа малката червена лампичка бе спряла да мига.. В Сейф Мод компа бачка нормално, но в обикновен мод - тц.
    Компа е - 2.4 двуядрен, 2гб рам, Видео Картата е ок и съм с Уиндоус XP SP2

Благодаря предварително!

Голям фен
    Град
    Варна
    Ми може на уйна да му е дошло времето за формат и прясна инсталация , ти да не мислиш че 10 години ще седи с 1 инсталация , то е хубаво на поне 4-5 месеца да се форматира и записва наново.
    Щом в сеиф Мод бачка значи му няма нищо на ПЦ то хардуерно , а е от софтуера.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Махаш там играта, преинсталваш драйвърите на видеото, и ако не стане... Press any key to boot from CD

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    ...то е хубаво на поне 4-5 месеца да се форматира и записва наново...

Колкото до компютъра: имаш една хубава опция bootlog(по поразбиране се намира на C:\bootlog.txt). Там можеш да погледнеш кое от всичките неща е сбозило, и да го подмениш/премахнеш за да стартира системата нормално.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

i pri men se e sly4valo ne vednaj predi stava6e mn. 4esto i dori ako v prodyljenie na 1 4as ne mradna mi6kata i toi e zabil no slez preinstalaciq na windowsa se orpavi ;]

Виж имам предложение за всички, които мразят, немогат, неискат, мързи ги да се преинсталират компа.
    1. Влизате в www.zamunda.net
    2. В търсачката пишете XTweak
    3. Теглите го
    4. Инсталирате
    5. Редовно пускате Register Defragmen and Disk Cleaner (останалите са по желание)
    6. В краен случай - преинстал

Глупости...

Игрите си правят Restore Point в System Restore.

Пускаш един System Restore, връщаш до преди играта и си готов.

СисАдмин е прав.
    Или виж error reporting-a като цяло.
    Или според мен като си слагал играта, ако имала крак е бил с вирус... и те така, сещаш се
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Крака е заразен с някой вирус. Заразява дисплей драйвера и при сейф мод работи поради простата причина, че там се зарежда друг драйвер. Хубаво е систем рестора да се изключи, защото зарази ли се и неговият драйвер е кофти за теб. След това реинстал на дисплей драйвера и яко чистене с подходящи програми след това се активира пак систем рестор . Проверка на системните файлове може да направиш при структурата им. Понякога това бави. start-run-cmd- chkdsk /R е командата като си в Ц дял.

explorer.exe не ти бачка... и на мене така ми се случи преди време, най-вероятно си с dell машина, проблема се получава като сложиш последния update от microsoft!

Съвет: Преинсталирай и изключи Updates

Успех \\//

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си