Преди почти два месеца с гаджето ми скъсахме.Чувствата ми към него бяха много силни и ми беше много трудно след раздялата ни.По някакъв начин се вдигнах на крака и продължих напред.Някой от приятелите ми ме изоставиха а други бяха неотлъчно до мен.Лъжех всички, че ми е все тая как е той, но истината беше, че още го обичах.А и как бих могла да го забравя ? Та нали всичко беше започнало преди 4 години И така с фалшивите усмивки до преди седмица.Тези дни съм истински щастлива и причината за това е едно ново момче .. едно ново начало.С въпросното момче се познаваме от година.Тогава се бяхме скарали нещо и не бяхме поддържали връзка до преди 2-3 месеца.Започнахме да си пишем, но отново се скарахме Онзи ден съвсем случайно започнахме да си пишем в impulse за един мач.Същия ден въпросното момче имаше мач срещу бифшия ми.И така започнахме разговор, аз го отблокирах от скайп и там започнахме да си пишем.Така цяла вечер .. на следващата продължихме.С дните разбрах, че харесвам това момче.До тук всичко е добре, но проблема е в характера му.От различни градове сме и в неговото даскало сички мацки му се хвърлят."Най-вървежен" .. Попринцип съм много отворен човек, но от това момче ме е срам ужасно много.И аз самата незнам защо, но просто губя ума и дума .. Искам да стане нещо между нас, но незнам как да подходя.Снощи му казах, че имам чувства към него и не изчаках да ми отговори.. просто излязах извън линия.Беше глупава поостъпка.Трябваше да му кажа всичко в лицето, но просто .. една отчаяна стъпка с която или ще го спечеля или ще го загубя.Благодаря на всички които прочетаха това до края.Просто исках да споделя с някого, терзанията си