- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли за всяко момиче по едно свясно момче?!
Има ли за всяко момиче по едно свясно момче?! И обратното.
...trqbva da imaaz vqrvam,che ima ;]
Според статистиките на земята жените са малко повече.
Не се знае
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Какво имаш предвид "свястно"
Дефинирай свястно.
Не се заяждам,просто ми е интересно..защото един човек да е свестен в всички области е страхотно нещо, но нали знаеш нищо съвършено няма.
Послепис: Намират се.И аз съм си намерил.![]()
аз си намерих, а за другите ми е все тая![]()
ама да се надяваме всички да намеряткакто се казва ''никой не е идеален, докато не се влюбиш в него''
![]()
Ето ме живата дефиницияПървоначално написано от EeeBobii
![]()
Аз вярвам че има .. макар че ако обичаш половинката си колкото и да не е свестен, за теб е най-свестният и най-идеaлният защото го обичаш .. а и нали знаете идеалната половинка сама идва при нас ..![]()
Тряя да има равновесие в тоя свят и мисля,че за всяко момиче си има определено момче.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Всичките сме боклуци...за всеки боклук си има боклук![]()
Само аз ли си мисля, че има по МНОГО свестни момчета.![]()
Свестни момчета - бол.
Момичета, които ги заслужават.... - единици.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
не. що мислиш все повече и повече хора обръщат резбата?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Най-парвилното мнениеПървоначално написано от what3ver
![]()
Не съм съгласна..Първоначално написано от myNameIsImmortal
но за тва мога да споря цяла вечност
Абе тва жените сте нямам думи като кажете "сладък/точен си ама не си мой тип" ми идва да ви избия зъбите от това лицемерие, а сега казвате че сме единици или че сме болшинствоне мога да ви разбера, то едва ли и вие можете да се разберете.
за мен има,вие се оправяйте![]()
всеки ще срещне правилният човек рано или късно-в това вярвам аз![]()
и аз....Първоначално написано от aka6a_vamp
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Nqma.......... vsi4ko rano ili kusno sfur6fa.......... xax ;(
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
Както се казваше в една стара БГ песен " Дано, дано даноооооо.Дано дано даноооооооо.... "
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
![]()
За дефиниция на задръстеняк ли искаше да кажеш![]()
An Evil Man
Има...Точно това е целта,да намериш точният човек за себе си![]()