- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли за всяко момиче по едно свясно момче?!
Това зависи какво предпочита момчето/момичето. Прочети ми подписаза да не го пускам пак.
Най-простото женско за едни може да е една тъпа крава, а за друг да е най-свястното нещо...
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Мдам,има.Невероятното приключение е точно това...Да намериш идеалния човек и когато го намериш вече може да знаеш,че си всичко за един човек.![]()
Ако имаше,аз щях да ги притежавам всичките в един мъжки харем.
По-сериозно:Ако ги имаше,щеше ли да има толкова разводи?
Сериозно:Смела мечта,но все пак не мисля,че е възможно.
Аз пък не вярвам, че "точния"/"точната" е само един/една на тоя свят. Предпочитам да смятам, че всичко е плод на обстоятелствата.
Ми аз попринцип вярвам в тези неща и в сродните души, ама не мисля че всеки има само един точен човек. В един период, един е точен в друг втори! Не може на цялата планета да има един единствен човек за теб!
П.П Съгласна съм, че има много повече свястни момчета от момичета!
за всеки има по един човек с който да се чувства добре![]()
![]()
рано или късно намираме мечтаният човек
![]()
Еми, има сигурно![]()
nicolepcd
така чееее момичета не чакайте не си губете времето а се бийте за насПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
инъче която не може да си намери тука да отиде в Китай или Индия...100% поне един ще намери подходящ...бахти въпроса! Естествено че има!Който търси намира!
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
не знам за свястните момичета
ма се чудя има ли за мене свястно момиче.... че нещо такова не намирам
Вече все по-рядко се срещат свесни хора... но аз вярвам ,че има! ; )
Ако няма за всяко момиче едно свястно момче... може да потърси и момиче.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
[size=7][b][u]fosse cos
За всеки влак си има пътници![]()
демек естествено
![]()
МхмПървоначално написано от Wrathchild
. Пък може и обратното
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не знам какво има,но за всеки влак си има пътници![]()
Няма - жените са повече, тъй че и за всяка жена няма мъж, пък като знам колко от мъжете са пропаднала работа страх ме хваща - на свестни като мен се падат по 3-4 жени!Ужас!!!
E,надявам се.:P
Абе и да има аз нещо не намирам
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Това ме разби !
А иначе да .. статистиките сочат ,че жените сме повече.. следователно ,колкото и да не ни се иска да си разбиваме мечтите .. трябва да приемем ,че не всяка ще си намери половинката.. ^^ Моето момче още не съм си го намерила , нямам и изграден идеал ,просто ще чакам , не бързам . Ако случайно се открием някъде по някое време , наистина ще съм щастлива, но дотогава просто ще се занимавам със себе си,приятелите и близките си и ще обичам тях , ще се забавлявам и въобще ше си живея и ще се надявам,че съм една от щастливките , за които ще има момче =] (лееле това последното прозвуча все едно момчето е коледен подарък или вкусно шоколадче)
Първоначално написано от forgott3nname
![]()
![]()
Внимавай как го разопаковаш, да не го повредиш
![]()
![]()
![]()
няма... всеки с късмета си, който не винаги е добър. няма такова чудо като всеобщо щастие в любовта.
someone else...