- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стилове
Спрете с хулите! Нека помогнем на момчето. =D>
п.п. И аз искам от неговите наркотици.
Оставиги пич каквото искат да мислат те явно само знаят да се подиграват споксПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Изруси се и пусни снимки, моля те!Първоначално написано от CristianoRonaldo
Или поне кичурчета!
Наистина, нека му помогнем.
Всъщност аз знам за един такъв стил. Нарича се Хизли.
Прическите им са обикновенно розови със задължително 2 стърчащи кичура над челото. Цвета все пак може да бъде всякъкъв, но здължително от по-светлите- все пак вярват в ангели!
И дрехите... обличат се в бели роби / широки тениски или нещо, което покрива бедрата/ в съчетание с нЕкви дънки, примерно.
Носят мнооого гривни и гердани с шипове, за да убиват злото.
ПП: Може би не си чувал за тях и в нета не би открил нищо, почти. Много нов стил са. УспехЧитааАА
Кристиано мисля че този цвят в който ми е текста ще ти стои най-добре, русото вече е банално.
Найстина много ми помогна мерси ще потарса нещо за този стилПървоначално написано от Dumb
..а за другите запазете си мнението за себе си
Тя забрави да спомене, че ако прекалиш с гривните, може да се сметне за сатанизъм, а това не е никак добре!Първоначално написано от CristianoRonaldo
По 2-3 на ръчичка, не повече!![]()
Първоначално написано от CristianoRonaldo
![]()
![]()
![]()
Кажи му! Това е нещо напълно сериозно. Тц,тц невежи такива , да не са чували за ХизлиПървоначално написано от FockidyFockFock
А да знаеш от каде мога да намера повече информацияПървоначално написано от Dumb
Това за сега ти стига. Стила е много ъндърграунд и няма такава информация по сайтовете. Малко по маллко започни да се обличаш както ти казахме, пък те сами ще те забележат.Първоначално написано от CristianoRonaldo
Спокойно, ще отнеме време докато се приобщиш, но всичко ще се нареди!
Извинете ме за невежеството ми. Всъщност открих няква информация. Наистина е доста малка, но от това което прочетох и видях (като снимков материал) останах с впечатление, че този стил наистина е доста интересен и бързо развиващ се. Особено в държави като Испания и Португалия.Първоначално написано от Dumb
Дано скоро успее да се наложи и в България и да измести скапаните емовски и тем подобни депресарски истории.
аз съм втрещен от темата. : )
+1...Първоначално написано от Alco
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Я дай сайт ако може и аз да прочета и да вида малко снимчициПървоначално написано от StayFly
Я дай сайт ако може и аз да прочета и да вида малко снимчициПървоначално написано от StayFly
Da be se6tam se,mai im vikaha scene kidsПървоначално написано от BloomF
![]()
P.Su6ice,te te ebavat be
![]()
Първоначално написано от angellove
specialno na mene emotata mi dopadat no rqzaneto neee tvurdo protiv sum !!!nai mnogo mi dopada punk stila :P:P
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
Your pseudo sunshine I don't need.
леле....
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни