.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    6okooolandiiqq ;dd

[КЛУБ] за всички, които са били наранявани

НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА..просто всичко сее разруши...всичко се срути като една стара къща... основи всичкоо е разрушено и сега изпитваш единствено ГНЯВВ И ОМРАЗА КЪМ ТЕЗИ КОИТО НИКОГА НЕ СА ОЦЕНИЛИ ТОВА КОЕТО СИ ИМ ДАЛЛ.................... ПРОКЛИНАМ 2-МА ЧОВЕКА ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИИ ИСКАМ ДА ЗНАЯТ ЧЕЕ ГИ МРАЗЯ И ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТУВАТ ЗА МЕН....НАИСТИНА МИ ИДВАШЕ ДА СЕ ИЗСМЕЯ В ЕДИН МОМЕНТ НО КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ Е ДА НЯМАШ ДОРИ СИЛИ ЗА ДА ГО СТОРИШ ;(((( OFF....... целта ми е ... просто тези които се чувстват като мен да си излеят душата тук... за да се подкрепим ВЗАИМНО !

shadow4e
    Пиши с малки букви
    Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!

Град
    Дълбините на канала :D
    Айде стига...всички сме били наранявани,не преигравай и не кълни!!

Град
    6okooolandiiqq ;dd
    voub6te ne preigravam............. omraznaa mii ;( kfo da ne kulnaa to si e za kulnenee... pffffffffffffff ;( nqq li malko podkrepa e ? ;(
    Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!

За всички,който са били наранявани...хаха дооста голямо клубче ще се заформи
    И все пак всички подължават,така че стига сдухани теми

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ех не разбрахте, че яростта, самосъжалението и тези теми не помагат. Всеки има такъв етап след раздяла. Задачата ти е да го направиш колкото се може по-къс. Този "клуб" изобщо, ама изобщо не ти помага.

много навътре приемате всичко,живейте си живота,приспособявайте се към ситуациите.И аз като вас съм била ранявана много пъти, и аз съм обичала и страдала,смяла съм се и плакала,но времето заличава всичко,животът е кратък-миг от вечноста и ние сме само прашинки в пустинята,затова иживейте този миг пълноценно,радвайте му се,а не го изпълвайте с негативни емоции и жажда за мъст

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    На всеки се случва. Гадно е, ама няма как...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    6okooolandiiqq ;dd
    ;(((

Град
    Бургас
    Оле...то цялата "Любов" ще се изсипе :>

подкрепям те-и аз се 4увствам така(с малката разлика 4е колкото и да са ма наранявали и колкото и гадно да са постъпвали не мога да ги намразя,защото ги оби4ам...и каквото и да правят винаги ще ги защитавам и оправдавак,колкото и да боли...пак ще ги оби4ам)
    I can't stop myself from loving you <3

И като направи тази тема, олекна ли ти?
    Почувства ли се по-добре??!?!

Град
    6okooolandiiqq ;dd
    Цитирай Първоначално написано от KisSsSsSs
    И като направи тази тема, олекна ли ти?
    Почувства ли се по-добре??!?!

voub6te ne sam se po4uvstfal dobre........ ujasen sam......... xaxx... kfo trqq da mi oolekne po toq na4in li? prostoo gleam se razseq 6tot ina4e 6te izpo4upq vs ...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Любов..моля ти се всичко е интереси...а на тия години е просто хормони...това че си се превързал не значи че обичаш...карай го по полека друга ще си намериш...леко си се филмирал ама нищо пий една ВОДА (водка друг път) и поспи утре ще си нов
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Въпроса е.... кой не е бил нараняван... Отг. няма такива... всичката болка притъпява с времето...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

bebokk, и с темата се разсея.. ОК..

Просто и хиляда теми да направим
    аз, ти или който и да е,
    няма да се почувстваме по-добре,
    защото тази болка няма да мине
    ей така с темичка, нали се сещаш..

Супер фен Аватара на bEbsI
    Болката минава.А,сърдечната и психическа болка прави хората силни,така че погледни положително на ситуацията.Един ден ще се смееш на това каква тема си писал и ще се сещаш какви къде,къде по-трудни неща си преодолял/а..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    6okooolandiiqq ;dd
    hm......... prafi ste moje bi sled freme 6te mi mine no to4no dnes nemoa go osuznaq......... xax ;( naprao samm BROKEN xax... mmmmmmmmmm neznam kak da se darja daje.......... prosto mi se 6te da za4eznaa............ za moment ot jivota si.............. of ;(

Супер фен Аватара на bEbsI
    ^ Стегнете се деца.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    6okooolandiiqq ;dd
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    ^ Стегнете се деца.

xaxaax dobre mamo

На колко си? 12-13? Какви са тея драми?Ти остави къде е отишла любовта..аз питам къде отидоха кирилицата,правописа и пунктуацията?

Цитирай Първоначално написано от bebokk
    voub6te ne preigravam............. omraznaa mii ;( kfo da ne kulnaa to si e za kulnenee... pffffffffffffff ;( nqq li malko podkrepa e ? ;(
    и аз се чувствам така споко всичко ще се оправи някой ден... Нищо, че сега и сама не си вярвам..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Я всички наранени си направете за петък или събота вечер една резервация за клуб. Да видите как ще се заредите положително.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оу ти кога направи 123 поста бре момко?

Айде стига вече лигави теми, всеки е бил нараняван. Усещам че ще си тежък случай, затова няма да навлизам в подробности колко погрешна нагласа имаш за любовта, раздялата и връзките...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

да, да се върнем на темата... тя беше всеки да сподели как е бил наранен или да си излее душата (или поне аз така разбрах).
    Аз нз дали бях точно наранена, защото сама си го направих до някъде. Аз за съжаление съм мн груба с момчетата, защото съм свикнала да гледам различно на тях и да не им давам възможност да си позволяват много и ги държа из късо. Та.. запознахме се в друг град бях на почивка, той май искаше за единия път да му стане работата, и това ме отблъсна,но явно защото не го познавах и после се оказа, че иска да идва в моя град заради мен, но аз не пожелах, защото мислех, че не може да се поддържа връзка така. и това го отблъсна. Сега все едно не се познаваме, не ме търси, не ми пише, но на мен тайничко си ми липсва. И наранението беше до там, че той искаше на 3-тия ден да спим заедно, което не ми хареса и станах още по-груба дано да е било за добро. Дано някой ден пак да ме потърси. Бяхме заендо мн кратко, но всеки ден ми липсва и никое друго момче не ми харесва, във всеки търся неговите черти и излъчване, но не ги намирам. Никога не ме е харесвало толкова красиво на външен вид момче, адски симпатичен.

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Това ще да е некой клуб за лузъри ;] не си губи времето в самосъжаление. Живота ти е такъв какъвто си го направиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си