.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    с омраза човек може да се погуби! личен опит...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    `In Hell`
    Е по ведро бе Живота е гаден ама нищо не можем да направим освен да го изживеем както трябва

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    с омраза човек може да се погуби! личен опит...
    +1

Цитирай Първоначално написано от bebokk
    voub6te ne preigravam............. omraznaa mii ;( kfo da ne kulnaa to si e za kulnenee... pffffffffffffff ;( nqq li malko podkrepa e ? ;(

хах Кфа подкрепа очакваш.. все едно "КЛуб за всичко които са яли сладолед"

ae hora zako trqq da napadate drugite 6i kaite 4e vii ne ste bili naraneni che sq sa praite i za vas predi e bilo drama..
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Айде стига...всички сме били наранявани,не преигравай и не кълни!!
    Как може да кълнеш някой който преди си обичала.
    Това е идиотска постъпка, много!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Ааа МОЛЯТИ СЕ пиши ме и мен задължително! И ме сложи най-отгоре!!!

Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    много навътре приемате всичко,живейте си живота,приспособявайте се към ситуациите.И аз като вас съм била ранявана много пъти, и аз съм обичала и страдала,смяла съм се и плакала,но времето заличава всичко,животът е кратък-миг от вечноста и ние сме само прашинки в пустинята,затова иживейте този миг пълноценно,радвайте му се,а не го изпълвайте с негативни емоции и жажда за мъст
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Ужасно е... аз вчера си ударих крака Надявам се да се оправи до няколко дни
    An Evil Man

Фен
    Град
    sofia
    Mislq,4e vseki edin ot nas e bil naranqvan koi po-dulboko,koi po-malko,no tova e ne6to normalno,opit 4rez koito pridobivame predstavata si za tova,koi sme nie,kakvo predstavlqvame,do kolko mojem da obi4ame,da se razdavame i da mrazim!Kaza"da si izleqt du6ata tuk"emi eto q moqta du6abi4ah bezrezervno,do bolka,dadoh vsi4ko,koeto imah bukvalno i fizi4eski i psihi4eski,no otsre6ta polu4ih samo bolka i rani,ne,ami razbivane na detskoto mi sur4ice do osnovi vseki put sled,koeto procesut na "ozdravqvane",na izgrajdane be6e tejuk,no i paguben za men,za su6tnostta mi vseki edin put me promenq6e i malko po-malko v edin moment se osuznah,4e dadeniq 4ovek ot istinski obi4livo dete,dava6to vsi4ko za nego,umee6to da obi4a sum se prevurnala v ne6to tolkova strahlivo da se razkrie,v ne6to zadu6ava6to,tormoze6to,protivno dori na men samata..Ne se 4uvstvah v kojata si,bqh zagubila sebe si,ne znaeh koq sum az i vsi4ko tova blagodarenie samo na edin 4ovek,koito edva dve godini po-kusno me obikna po su6tiqt na4in,koito az go bqh obi4ala do sega,no be6e tvurde kusno..obi4ah go i do nqkude vse o6te e taka,vinagi 6te si ostane i taka,no prosto se promenih sprqmo nego,prevurnah se v nego...Misleh,4e podsuznatelno go mrazq i ne se use6tam,no iskam da mu go pri4inq,no sum gre6ala-NIKOGA ne uspqh da go namrazq,za6toto kogato 4ovek istinski obi4a omrazata za men e nevuzmojna,moje6 da se zablujdava6,4e e taka,no tova e prosto,za6toto gi obi4a6 tvurde silno,a te boli jestoko Nai-to4noto opredelenie e-mrazi6 gi,za6toto gi obi4a6 i vse pak ot opit kazvam,4e nesuznatelno moje taka da se polu4at ne6tata,4e da narani6 4ovekut,za kogoto nai-te e grija i nikoga umi6leno ne bi go storil do takava stepen,koqto dori suznatelno ne bi mogul da postigne6!Ne gi sudi sega,kakvoto i da sa napravili,ne gi mrazi,iz4akai da mine malko vreme i potursi i svoite gre6ki,za6toto nikoga ne e vinovna samo ednata strana,tvurde si zaslepen ot bolkata,4e da go osuznae6,no sled vreme 6te razbere6,4e i ti si dopusnal mnogo gre6ki
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си