- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли право класната да ми напише отсъствие, ако...
Има ли право класната да ми напише отсъствие, ако не отида на изложба, (например) за която ясно е казала преди това, че не е задължителна, (или - желателно било да се яви повече от половината клас) а след това да каже, че "искала да ни пробва" и да ми пише отсъствие?![]()
![]()
Edit: Забравих да спомена, че тази изложба е на мястото на часа на класа.![]()
Не.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
тая май е лудналапод тва желателно даскалката разбира ОТИДИ!
не че съм експерт ама не трябва да ти пише отсъствие все пак тва е извънкласна дейност блябяля ..
![]()
Ако изложбата не е по време на някой учебен час, няма къде да ти напише отсъствие, освен на корицата на дневника![]()
И иначе не би трябвало да ти пише отсъствие, ама нали знаеш че силата обикновено е в учителя![]()
Ами щом е на мястото на час на класа,
мисля, че има.Защото вие не сте го
карали, когато му е било времето,
а на тази изложба => има..
няма право да ти пише отсъствие..?
как така ще ви пробва?
И спред мен не .. щом ясно е казала , че не е задължително.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Съди и гъза за дет се прави на умна.
Бахти тъпия подпис имам
Стига сте говорили глупости, щом е на мястото на час, това, че те е нямало на изложбата е равностойно на това, да те няма в час -> може да ти пише отсъствие.
PROUD MEMBER OF THE PACK
Обикновено като кажат "пожелателно е да дойдете" значи,че задължително тряя да сте там.Пък и щом и на мястото на учебен час има още по-голямо право,друг е въпроса дали ще го направи.Виси си супер много от човек първо.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Зависи от учителката , тази изглежда леко мръднала![]()
Иначе нашата класна такива изложби или други допълнителни часове ни освобождава,че и на нея не и се стой![]()
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
ИМА пълното право,щом е на мястото на часа на класа.Изложбата е била сякаш имате час на класа.
може ако е проведена по време на часа на класа, ако е през друго време но ви "компенсира" с часа на класа би трябвало да не може ... но в крайна сметка всичко зависи от училището![]()
След като е на мястото на часа на класа,има право.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Може да ти пише отсъствие, защото изложбата е била по време на учебен час, независимо дали е ПОЖЕЛАТЕЛНО или не![]()
ДА има щом е на мястото на час на класа
(sun)~{}*
Няма просто и кажи че не е добре и и затвори устата като и занесеш бележка от доктор.А и ти к'во толко се впрягаш бе за едно отсъствиеаз имам толко мн че вече не им знам бройката
![]()
има защото е на час на клсаа. мойта класна мисля че не е пписала досега но мисля че има право(зависи си от учителката,а твойта наистина е леко мръднала![]()
)