- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пак сгафих !
Мдаммм не ходих на даскало представи си![]()
супер ! спах си кат бебенцеда ама идва време за извинителна бележка разбрах че продавали
![]()
![]()
една френдка си зела ама ся няма как да го намери тоя човек с бележките
от къде мамка му да си намеря бележка .. класната не приема вече такиа дет Уж са от родителл
ехх че съм и аз!
![]()
1во имаш много готин ник
2ро отиди при личния бе. ти го познаваш по-добре. или го лъжи или му кажи така и така. като цяло са разбрани![]()
1во -ника ми е ужасен ама аз съм газе![]()
![]()
![]()
![]()
2ро - личната лекарка е ужасна с две думи няма да ме разбере най много да званни на майка ми и от там работа става по-дебела![]()
няа стане! няма ми даде бележка ама май няа друг начин .. освен тоя
коет е жалко щот майка ми ще разберене ми се търпи още едно конско
![]()
Даи да хвана аз дати напиша една бележкасамо кажи от софия ли си и ще ти намеря евтини бележки
![]()
![]()
Търся хубаво момиче. Щот моито ме сряза![]()
ако има желаещи да пишат
Еее неПървоначално написано от izkushenieto1
Не съм от София
![]()
Що не провериш първо дали имаш отсъствия !?
После кажи на майка ти, че си се успала, за да знае и да говори с даскалицата ти.
Don't tell me what I can or can't do !
Неможе!!! Даскалката вече не ги приема ..Първоначално написано от Jumbie483
![]()
+1Първоначално написано от Boyd
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Имам отсъствия пък и колко съм спала ееПървоначално написано от Boyd
пък и майка ми е в нас цяла сутрин а аз през тва време бях на кафе и не ходих на даскало как съм се оспала като майка ми е в нас и знае че съм отишла на даскало
леле много объркана работата ..
![]()
Голяма прецакня...аз праа така,ама мам знаемай мъм ис печенааа!
![]()
![]()
Angry Blonde
Отиваш при личната и и казвай,че си имала диария..едва ли няма да те разбере!?![]()
To infinity and beyond.
ела до Бургас ще ти дам колкото белешки искаш![]()
хаха добре тръгвам![]()
хем не е кой знай колко далече![]()
е в твоя град няма ли други лични лекари, аз и тоя номер съм правил... зъболекар личен трябва да имаш, иди искай на него и така става. друго кво... някой съученик няма ли родител лекар ( да свие някоя бележка и да ти даде )
кукумявка....![]()
![]()
![]()
Как личната няма да ти даде бележка? Казваш, че много те е болял корема, защото ти е дошъл цикъла(нали си женско?) иии готово.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
абе знам кво да и кажа ама тя ще звънне намайка ми![]()