- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Излагаме се
Според нейните връстници на 12 години вече и е време така че е пази, не знам за вас, но аз със сигурност не бих искал да разбера такива пикантни моменти, ще е доста неловко![]()
Като ги подпукам с шамари нейните връстници... ще им кажа кое време е...![]()
An Evil Man
Аз не знам как ще разбера че се е случило събитието и само мога да си представям как ще реагирам
А тя как е разбрала, че на 13 е почнал, представям си колко псувни е отнесълХем искам да знам за да мога да предпазя тоя дебил хем не искам
Дали има лесен начин да разбереш за това ? А мите както мислиш.
Тази класация говори за сексуалната култура на българина...много лошо наистина![]()
Спокойно, ще разбера. С мен споделя адски много и ако има нещо такова ще се опитам да и го избия от главата... Все още за щастие няма такива интереси![]()
An Evil Man
аз не мога да си представя какъв ужас е 13 годишното ми братче да дойде и да ми каже такава новина![]()
Викаш няма такива интересиили просто не ти е говорела за тях
направи е монахиня докато още имаш време и да се надяваме да не се поддаде на изкушението
![]()
Имам се и с част от нейната компания и ако има нещо мисля, че ще ми кажат... А и да все още не ми е споделяла такива неща...
An Evil Man
Абе имаш се с компанията ама ме съмнява да дойдат и да ти кажат на еди кой си копон го направи с този![]()
Знаят, че ако не ми кажат ще ги санкционирамА и още не ходи по купони... а и майка й държи където ходи тя и аз да присъствам... Тегаво, но трябва да изпълнявам дълга си
An Evil Man
така трябва и за напред, дано не стане като 90% от 15 годишните момичета![]()
Ако искате да станем на първо място ми пишете ЛС с адресите си![]()
Срамота ... ако за някой родители такъв страх е бил твърде неоснователен, то след статистиката трябва да се превърне в приоритет и да запознаят децата си какво може да се случи !
>...Redo...<
Не умея да губя !
Като чета темите от раздел 'Секс' стигам до извода,че българските момиченца яко си мушкат разни неща в половите органи без да знаят какви ще са последиците.....ниска сексуална култура,недостатъчно внимание от семейството,абе трагедия.....
Мите, не знам как да ти го обясним, просто нямам думиПървоначално написано от mitkom89
Послепис: Какво е общото между тая тема и онаяНе ме цитирай, не искам да спорим, Океи
![]()
просто трябва да се прави безопасен секс.
тва е.
и винаги може да стане гаф,така че не съдя момичетата,които абортират м/у 15-19години
Един особено "приятен" линк... при късните аборти има наистина потресаващи снимки, тези са по-поносими...
http://www.priestsforlife.org/resour...yage/index.htm
Дано някой се замисли върху това...