.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    Инкогнито
    Според нейните връстници на 12 години вече и е време така че е пази, не знам за вас, но аз със сигурност не бих искал да разбера такива пикантни моменти, ще е доста неловко

Като ги подпукам с шамари нейните връстници... ще им кажа кое време е...
    An Evil Man

Град
    Инкогнито
    Аз не знам как ще разбера че се е случило събитието и само мога да си представям как ще реагирам
    А тя как е разбрала, че на 13 е почнал, представям си колко псувни е отнесъл Хем искам да знам за да мога да предпазя тоя дебил хем не искам Дали има лесен начин да разбереш за това ? А мите както мислиш.

Мега фен
    Град
    София
    Тази класация говори за сексуалната култура на българина...много лошо наистина

Спокойно, ще разбера. С мен споделя адски много и ако има нещо такова ще се опитам да и го избия от главата... Все още за щастие няма такива интереси
    An Evil Man

Град
    Инкогнито
    аз не мога да си представя какъв ужас е 13 годишното ми братче да дойде и да ми каже такава новина

Викаш няма такива интереси или просто не ти е говорела за тях направи е монахиня докато още имаш време и да се надяваме да не се поддаде на изкушението

Имам се и с част от нейната компания и ако има нещо мисля, че ще ми кажат... А и да все още не ми е споделяла такива неща...
    An Evil Man

Град
    Инкогнито
    Абе имаш се с компанията ама ме съмнява да дойдат и да ти кажат на еди кой си копон го направи с този

Знаят, че ако не ми кажат ще ги санкционирам А и още не ходи по купони... а и майка й държи където ходи тя и аз да присъствам... Тегаво, но трябва да изпълнявам дълга си
    An Evil Man

Град
    Инкогнито
    така трябва и за напред, дано не стане като 90% от 15 годишните момичета

Град
    anytime, anywhere
    Ако искате да станем на първо място ми пишете ЛС с адресите си
    Срамота ... ако за някой родители такъв страх е бил твърде неоснователен, то след статистиката трябва да се превърне в приоритет и да запознаят децата си какво може да се случи !

>...Redo...<
    Не умея да губя !

Град
    Wonderland
    Като чета темите от раздел 'Секс' стигам до извода,че българските момиченца яко си мушкат разни неща в половите органи без да знаят какви ще са последиците.....ниска сексуална култура,недостатъчно внимание от семейството,абе трагедия.....

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    даваи , даваи , даваи - може и още да се излагаме и не само с това се излагаме!
    Боби виждаш ли, че могат да свалят момичета хората...
    Мите, не знам как да ти го обясним, просто нямам думи
    Послепис: Какво е общото между тая тема и оная Не ме цитирай, не искам да спорим, Океи

просто трябва да се прави безопасен секс.
    тва е.

и винаги може да стане гаф,така че не съдя момичетата,които абортират м/у 15-19години

Супер фен
    Град
    в килера
    Един особено "приятен" линк... при късните аборти има наистина потресаващи снимки, тези са по-поносими...
    http://www.priestsforlife.org/resour...yage/index.htm
    Дано някой се замисли върху това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си