- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв е живота!?
Оптимист:
До 10 годишна възраст живееш безгрижно..Имаш приятели, с които се събирате и играете пред блока, строите си къщички и общо взето само се забавлявате.В училище ти е лесно и ходиш с желание...все пак още си малък, нямаш грижи...мама и татко се грижат за всичко.Ето че идва и пубертета...какво лошо има?! Ходиш на училище и се забавляваш с приятелите си, ходиш по разходки и т.н.След време започваш да ходиш по кафета, барове, купони и всичко ти е наред.Пак се забавлязаш безкрайно много.Напиваш се, напушваш се и всичко е розово, щастлив си.Няма какво да те притеснява и да те тревожи.Нали имаш приятели и си купонясваш...Така е и до 12 клас. На бала си се забавлязаш супер много и изглеждаш страхотно.Напиваш се, напушваш се..това е голям ден за всички.Какво ще правиш след 12 клас?! Че то не е трудно...буташ някой друг лев за да си купиш изпитите и ставаш студент."Студентски живот, ах сладък живот..." И тук няма нищо лошо..Та нали за това си студент..за да се забавляваш...да ходиш по купони и дискотеки.. да се прибираш в 8 сутринта. Имаш яка компания, гадже..няма какво да те притеснява.През това време намираш идеалния партнъор, жениш се и създаваш семейство.Теглиш заем и си купуваш къща.С връзки си намираш яка работа или ставаш шеф.Плащат ти много за да не правиш нищо... какво по хубаво. Имаш голяма къща, хубава кола и изглеждаш добре-това е супер...Е, скоро се пенсионираш, ама какво от това...това са спокойни години. Взимаш голяма пенсия на гърба на балъците, който са бачкали като роби цял живот, а те тънат в мизерия. Прекарваш старините си в спокойстви е уют в малката си виличка.И кое е най-гадното?! Умираш! Свършва охолния ти живот. Толкова години щастие...Сега незнаеш къде ще отидеш ...просто умираш....
Песимист:
До 10 годишна възраст живееш безгрижно... Имаш приятели, с които се събирате и играете пред блока, строите си къщички и общо взето само се забавлявате.В училище все още е лесно и ходиш с желание...Така си мислиш сега, но гогато си бил на 10 всеки ден си си казвал "искам да порасна". Какво те дразни?! Караш се с децата, големите батковци ти пречат да се забавляваш?! В училище ти е трудно и вече неискаш да ходиш..все пак учите таблицата...това е трудно... Колко е гадно да си дете, а?!...И какво идва после! Ставаш тийнейджър и от там започват мъките.Преминаваш през стотици изпитания и се караш с хората...Те те карат да плачеш...Несподелена любов? Много ясно! Караш се с приятелите си когато ти е най- трудно да се справиш. В училище всичко е ужасно трудно...А и хората...все едни и същи, до болка познати...Ходиш по кафета и купони, но не се забавляваш истински. Имаш приятели, но те не са истински. Другите пият и пушат трева за да се забавляват? Еми и ти ще го правиш, но да притъпиш болката и тъгата.Някак си избутваш тийнейджърските години...А после какво?! Учиш като ненормален за да си вземеш изпитите и да си осигуриш свястно обучение докато другите правят купони.От там имаш два избора-да учиш като роб или да плащаш като поп! Нали трябва да храниш другите, нищо че на теб парите не ти стигат...Не стигат тези проблеми ами и гаджето ти те зарязва, сасипан си...Трудно се възтановяваш, но все пак си намираш ново...Другите се забавляват? Е да ама ти трябва да учиш и да работиш...На тях има кой да им плаща изпитите, затова се забавляват.Идва време да създадеш семейство.Жениш се и имаш дете.Колко гадно...парите не ти стигат и живееш под наем в малък апартамент.Всички са изнервени и по цял ден викат...Къде ще отидеш? На работа? Тази еднообразна и скучна работа, с която си се вързал? Е...sory, ама това заслужаваш, затова си учил цял живот....за да мизерстваш.Радвай се все пак, че успяваш да свържеш двата края и не умираш от глад...Идва време да се пенсионираш...Осъзнаваш, че си учил и бачкал цял живот "за оня дето духа"...Взимаш 100 лв пенсия, която не ти стига само за лекарствата...а храната?!Не ти стигат тези проблеми ми и децата ти само чакат да умреш, за да се отърват от теб.Ти също чакаш това...да свърши този Ад и да отидеш в Рая...просто да умреш...
А какъв ще е твоя живот?!
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Към авторката мога само да кажа че ника и отговаря на 100% на умствените възможности![]()
аз винаги съм искал Едуард да дойде да ме спаси от ужасяващия ми живот...![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
АХАХАХ, днеска явно само ще се съгласявам с Raybeez.
Пълна тъпотия, спрях до половината на оптимиста и установих, че тая глупост ти си я писала, а не си я взела от нета. И похвално, думата "забавляваш се" толкова се повтаря, че деааа знам, това ли са оптимистите като хора? Не те бива да ги описваш май-май. Pity. Try again!
Четох и малко за песимиста иии... не, не те бива за психолог.Особено странната 'закономерност' че само на песимиста му се пречи от батковците да "се забавлява"
Абе рофл бе, зла съм!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Jumbie483
На 5 съм, а вие сте зле![]()
![]()
You're singing the songs
не, аз се вслушах в думите ти.
да имахме по един Едуард всички...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
хаха...виждам, че и вашето интелектуално ниво е много високо
You're singing the songs
що бе едуард е готЯн,друг е въпроса,че филма не струва.
[img]http://api.ning.com/files/XDhIWpkRMRf*6P*Hlsx*afKFp4iFu9OsVogduuiAt-U8DOJyOYdeClbVrRp-6QZkA37Ls*vEXYakFnLT3f7pm6xgvCC1AF9C/epicFAIL.jpg[/img]
Това е един от многото красиви моменти в живота, когато на човек му се приисква да си удари главата в клавиатурата (:
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
Пак ли сведохте темата към вампирО бе.
п.п.живота е гаден!![]()