.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    София

ВАЖНА ТЕМА

Предлагам бан за наско каулиц, хрисето и всички други подчовеци, които пълнят кофата с простотии и на нормалните потребители им се повдига от тях. Който е съгласен с мен, нека напише кой потребител го дразни.

Град
    Пловдив
    Ти ако мислиш че си "нормален потребител"......оплаках се срещу тебе и сега си връщаш.....я дай някоя тема на мен или на хрисито, дето е в разрез с правилата

ПС: И нека модераторите да видят ТВОИТЕ мнения...как разтягаш страници и постоянно пишеш "мъжки полов орган"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Ти ако мислиш че си "нормален потребител"......оплаках се срещу тебе и сега си връщаш.....
    Ти, ако си мислиш, че ми дреме на кура, че си се оплакал и, че ще ме баннат, значи си прекалил с хелметекса.

Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    я дай някоя тема на мен или на хрисито, дето е в разрез с правилата
    В разрез с правилата не, но дразниш всички с педерасткото си поведение на селска клюкарка. И в скоро време ще ядеш желязото.

Град
    Пловдив
    И мен доста хора ме дразнят, но просто ги игнорирам и не им обръщам внимание някои се дразнят, но други казват че ми се кефят много

Град
    София
    Кефят ти се лайнари като теб.

Амин
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Кофата си е кофа ®.
    Тя си е за спам и малко разпускане, ако щете и се оженете там с някой.
    И там си има правила, но те са вече за по-сериозни и прекалени нарушения.

Темата нарушава т. 12.
    Всеки има право да мрази и обича, ама си го запазете за вас, че ще стане мазало..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си