Здравейте. Зная, че тази тема не е точно за тук, но нямам къде да напиша, нямам на кой да кажа
Толкова ми е мъчно в момента.Толкова съм тъжна.Напоследък няма 1но нещо, което да ме разсмее, а сега това просто уби нещо в мен.
Ето и историята на кратко.
Преди 2 години трябваше да замина за чужбина, а през това време си имах сериозен приятел Много го обичах и той ме обичаше ужасно много.Бях му единствената упора.Преди време е имало хора, които са го заплашвали и са му трябвали пари, не е знаел какво да прави и е поискал пари от майка си, тя му дала парите за хапчетата й, които я държали жива (болна от рак), след като не взела хапчетата малко по-късно умряла.Ако моето момче е знаело, че са тези пари, никога нямало да посегне към тях.След това, леля му започва да го обвинява, че той е виновен, няма 1 човек, който да го подкрепя и обича, той почва с дрогата /глупаво, но факт/ и леля му решава, че той трябва да носи всичките си пари от заплатата в къщи и да не получава и стотинка, за да няма пари за дрога Той е съгласен естествено, иска да спре.Когато намира едно момиче и най-сетне за първи път се влюбва след 20 години спира с дрогата.Това момиче съм аз.Колко му помагах, колко се грижих за него, той как се грижише за мен, на ръце ме носише направо. Както казах трябваше да замина, а нещата у тях ставаха по-лоши, лелята беше сигурна, че той крие пари от нея щом има пари да дойде с мен на кафе, а момчето взимаше по 1 лв от брат си само за 1ното кафе пред очите ми .Когато заминах потдържахме контакт, но за съжаление знаехме, че нищо не може да се получи повече.Той пак почнал с дрогата, отишал е в Испания в комуна, за да се лекува /с мисълта за мен, защото друго просто няма/, но ето ,че 1 месец по-късно, в който се е върнал в Б-я . . . . се е случило нещо ужасно.Приятели ми написаха, че сутринта е имало пред блока му линейка и полиция . . свръх доза ((( самоубил се е ((((
Само се моля сега да е при майка си и да е на място, в което няма кой да го обвинява постоянно.
Не искам съвет или нищо просто исках да споделя за най-доброто нещо, което ми се е случвало в този живот ((
Мерси на всички ,които прочетоха (
НАистина не зная как ще излезна от този шок.Дори майка ми плаче , защото го познаваше ( Просто . . драма