- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещата които обичам в нея/него ?
Преди време имаше тема , но сега нещо не я виждам за това съжалявам ако се повтаря.Изкажете причините поради който обичате половинката си. Какво точно обичате в нея/него.Забелязали ли сте дребни нещица в който сте се влюбили и именно тях ще ви липсват , ако някой ден се разделите.Дори начинът шпо който се къпе и слага шампоана си или просто как хваща шишето за да си налея сок.Хайде вие сте влюбени![]()
![]()
Има такава тема,ама тая е по добра според мен.
![]()
най много обичам усмивката му
а колко е сладък когато спори![]()
леле какви физиономии прави
Абе общо взето много са!!!
в действителност обичам всичко в него![]()
![]()
![]()
В момента нямам половинка. Харесвам една жена и мога да кажа какво ме привлече в нея когато ни запознаха. Погледа и сразява. Топли светлокафяви очи, които направо ти подкосяват краката.
Отново се извинявам за коетоПървоначално написано от EeeBobii
![]()
ами сещам се за бившата ми .. най-много ми харесва когато искаше нещо и начина по който ми казва "моля те" със супер нежен и мил глас леко поклащане на главата леко усмихната и със нежен поглед
Когато живота ви поднася лимон ,направете си лимонада !
И при мен е така само, че с момчето, което харесвам.Първоначално написано от dimitar_ak
Тоя поглед и кафявите очи... и прекрасната усмивка... просто е невероятно.![]()
![]()
![]()
Нещата койтооправи си заглавието и ползвай търсачка,иначе харесвам гласът му, когато чете,идиотския смях,усмивката,бемчицата под дясното око...
На първо място усмивката ..И чуството му за хумор..
![]()
нещата които обичам в него...Всичко! А невероятната му усмивка направо ми спира дъха...начина по който говори и прави всичко...вече не сме заедно,той искаше да сме само приятели след 3 месеца връзка-влюбена съм в самия него,май това обяснява напълно какво обичам в него
![]()
Ммм в бившия - най-харесвах когато кажеше "всичко коз"..Винаги печелехме![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ами, когато си влюбен в някого, харесваш всичко в него. Дори гадният белег от изгаряне на бузата му/крак/ръка/корем може да се превърне в страхотно късче индивидуалност...това, което сте търсили!![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Ами в моят приятел харесвам това как се целува,начина по който ме държи когато сме заедно,гласът му (той ме успокоява)....има и много други неща....
![]()
Оххххаресвам усмивката му,лицето му,тялото му,гласът му,смехът му,погледът му,бретона му [ ах тоя бретон
![]()
] ,характера му,отношението му,,,,,,,оооох всичко харесвам в негоооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
ами какво му е на заглавието ? Нещатата който обичам в него/нея ? отнася се за пишещияПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
който =/= които
а да благодаряПървоначално написано от Flapjack
![]()
Момичето, което харесвам има най-най-най-хубавата усмивка на светааа... също така гласът й е много хубав, особено като е виновна за нещо и се оправадава... Но усмивката --> невероятна!!
Еми те всъщност са толкова много .. веднъж бях седнаала и му бях написалаа около 6 старници някъде с нещата които обичам в него... макар,че не бяха всички едва ли някога можеш да кажеш всичките де. Така де .. кофтито беше,че май тези неща вече не значеха нищо за въпросното момче...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Обичам да чувам гласа му,начина по който ме гледа когато е изнервен и когато прелива от щастие,очите му,които говорят толкова много във всеки едни момент,погледа,който смразява и те кара да се чудиш къде си,големите му устни,чаровната трапчинка на брадичката..сигурността,ко то ми дава..начина,по който ме кара да се чувствам - единствена и неповторима и още куп други неща...обичам всичко в него
който се съгласува с предходната думаПървоначално написано от nia711
Харесвам да го гледам как се смее..
Когато се усмихва очите му по такъв начин се свиват, че лицето му придобива едно такова невинно излъчване..
Харесвам характера му, походката му, чувството му за хумор, косата му, стила му, интересите му дори, гласа му, очите му, устните му, тялото...
Харесвам всеки милиметър от него.. Независимо какъв е и що е.. За мен той е най-добрият..![]()
Харесвам всичко в него... и хубавите и лошите неща... перфектни хара няма,това е факт,но за мен той си е моето момче и е перфектен.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Неговото ... " аве я са успокой малко е " и " кажи ся какво ти има " ... и " малка моя " ии "само твой съм бе не го ли разбра " ии неговото " обичам те .. "
Всъщност ... тези думи винаги ми се появява някаква буца в гърлото и ме задушава .. винаги сърцето ми трепва ... нещо вътре в мен изстръпва ...
Това ще ми липсва когат осе разделим ...
искренно се надявам да останем много добри приятели ,защото той е един велик човек и всичко това което изброих много ще ми липсва ... всичкото това спокойствие ... всичко ..