- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещата които обичам в нея/него ?
обичам погледа и
обичам усмивката и
как ми говори
как се смее
как ме гледа
обичам когато ми докосне ръката
i just love the way she is
Обичам всичко в него, дори и начина, по който ме нервираше, обичам го просто, заради самия него и заради това, че с него бях истински щастлива, той е най-хубавото нещо, което ми се е случвало.![]()
В момента нямам гадже, но има едно момче, което ме полудява всеки пък като го видя.
Обожавам чувството му за хумор.
Очите му
Ръцете му и много изпъкнали вени по тях
Походката му
Начинът по който ми обяснява нещо, което не съм разбрала...тогава се приближава на сантиметри от мен и дъхът ми спира..
Винаги, когато сложа нещо пред него (учебник, телефон или каквото и да е) той поглежда няколко пъти към небето и към учебника (примерно), все едно му е паднал от небето
Ароматът му..
Всичкоо0о..
Винаги е в хладилника ми
винаги ме разбира
не ме занимава с глупости
и никога не ме ядосва
отговор .... Водката![]()
![]()
Хммм харесва ми начинът,по който се държи само и единствено с мен,това,че е по-голям,а се гушка в мен като едно голямо бебенце и същевременно ме прегъща с мъжка,защитна прегръдка,търпението и разбирането,което проявява спрямо мен,но наи-вече точността и откровеността му,нещата,които доста дълго търсех на едно друго място,което се оказа неподходящото и се бях отчаяла,че няма момче,което да е като мен в тези отношения,което да ми пасва..оказа се,че има и то едно прекрасно момче с голямо,но до сега било дълбоко скрито сърце,мъжественост изцяло към всичко и всички други,а към мен-неописуема нежност и топлота
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
1. обожавам усмивката му
2. сериозния му и представителен вид на занятия
3. обичам да съм с прегръдките му - силно, но и нежно
4. когато имам проблем, няма нужда да питам за помощ - той веднага казва какво трябва сам да направи и започваме заедно всичко
5. невероятно умен е
6. знае какво харесвам
7. обожава ме
8. знае какво иска от живота и как да го постигне
9. ако може да ти помогне, ще го направи, ако не - няма да ти навреди
10. интересите ни съвпадат
11. спокойно мога да говоря с него на всякакви теми без задръжки
12. мога да разчитам на него всеки път за всичко
13. приема ме такава, каквато съм
...
прекалено много са!
В интерес на истината намерих човекът, за когото мечтаех толкова много време..!
АмиииИиИиИ....обичам съненият му погледЗвучи идиотски,но е страшно сладък,когато се събуди....Има още много,но това е 1вото за което се сетих
![]()
Обичам косата му![]()
Походката му
Характера му
Това,че постоянно ме ласкае![]()
![]()
С него пада голям купон![]()
Обича ме![]()
начина по който хапеше устите ми..
очарователното му ухилване![]()
![]()
косатаа![]()
тялотоопоходката..
хубавите му ръце![]()
начина по който ме дразнеше и подлудяваше
животинските му наклонности:d
гласът...толкова топъл и приятен![]()
как си отмяташе бритона и после винаги следваше псувня че косата му мязала на г*з... xD
как винаги намираше решение на проблемите
прегръдките....кареше ме да чувствам че съм си само негова
и най веече прекрасните му дълбооки очички..като ме погледнеше....изгарях отвътре![]()
и още хииииляди неща....и все още си го харесвам целия![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
коя?
Има много сладко личице. Хубаво носле с малко лунички, зелено-сини очи и най - сладката усмивка, която съм виждала на момче. Страшно е мил и внимателен. Не е простак. Само вежнъж е изпсувал пред мен и след това се извини. И колкото пъти чуя "правя го само заради теб" толкова пъти разбирам каква късметлийка съм.
1) обожавам начина по които ме кара да се смея
2) обожавам факта че сме си толкова близки че може да си говорим за всичко и всеки с часове...
3) обожавам начина по които ме подкрепя и винаги е склонен да ми помогне даже без да го помоля...
4) обожавам факта че е стабилен и знае точно какво иска от живота и как да го постигне...
5) обожавам когато аз съм първия човек при когото той отива когато той има нужда от помощ
6) обожавам факта че прекарваме МНОГО време заедно и още не сме си омръзнали...;]
7) просто го обожавам заради това което е...![]()
![]()
![]()
Обичам всичко в него... Даже когато ме ядоса ужасно, само той може да ме накара да се усмихна отново. Обичам преградките му, тогава ме кара да се чуствам защитена, обичам да гледам как спинка, обичам милия му поглед когато се радва да ме види, обичам когато ми казва че иска да е само с мен и е само мои.. Абе много са, всичко си обичам в него....
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Обичам всичко в него!
Всичко![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Очите усмивката смеха дори дразнещото поведение .. всичко .. начина на ходене .. как прегръща .. как ми говори .. как ме носи .. как целува ..
ВСИЧКО
.!.
Обожавам нослето й и луничките
шш ти добре ли си?!?!!обичаш лунички?!?!
![]()
Обичам смеха му, гласа му... веждите![]()
, косата му... всичко, всичко
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Обичам усмивката му,смеха му,очите му,устните му,ръцете му.Обичам начина по който се отнася към мен,колко е нежен с мен.Обичам характера му и чувството му за хумор,май всичко обичам в него![]()
![]()
ТИ СИ НЕРЕАЛНО ТЪПАПървоначално написано от Rofl4e