Аз пък не й вярвам напълно, а и с това натякване и от нейна страна, нищо не била казвала, друг път... Вярвам, че той я е ударил поне няколко пъти в злощастния ден, но нещата ми изглеждат пресилени. А тези от Мюзик Айдъл са адски зле, как може да го наричат изрод, да му дават снимката с думите, когато го видим да се пазим от него, още на втория ден, след като са чули историята и тогава още нищо не се и знаеше.
Тъжно е, че мъже използват силата си, за да малтретират жени, много често и самите те не могат да се спасят от тях, защото следва по-голям побой и заплахи. В случая обаче има много неясности. Това че я е биел систмено не ми се вярва, все пак той е бил чужд в дома й, а не тя в неговия, така че и роднините, с които е живяла, са щели да разберат доооста по-рано. Тези неща се усещат, няма как след такова нещо да не си съкрушен. А и въобще не се обсъжда, това което и тя си призна след голямо овъртане, а именно, че си е била с огромен диоптър още от преди това + е имала големи проблем с ретините.
П.п. Тъжно е, че е сляпа наистина, животът й не е лек, в това спор няма и наистина ми е жал за нея. С 4, а може би вече и повече диоптъра съм и съм разбрала колко важни са очите. Случвало ми се 1-2 пъти да си направя експеримент да пресеча улица без очилата и усещането е ужасно, имам чувството, че ще ме блъсне кола, чувстваш се толкова безпомощен... Искрено се надявам никога да не разбера какво й е.