- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна работа . . . тва любовта
Значии преди няколко седмици една фр ме запозна с едно момче от нашето даскало.И той ми писа в скайп веднага след даскало.Писахме си,няколко пъти ми каза,че съм имала много хубави очи,била съм красива...както и да е не мислех,че е нещо важно. Но започна постоянно да ми пише и в даскало ме заговаря.Излизахме 1 път с други фр.Той постоянно стоеше до мен и ми говореше за най-различни неща-от даскалото до колко хубаво било времето днес
.Ходихме на волейболен мач разказва ми кой му бил фаворита ала бала ... Иии след това настоя ме изпрати до вкъщи...Преди нямах никакви чувства към него,но мисля,че аз започвам да го харесваамм..
Ми то след всичките тези комплименти.... xD Той не е нито много красив...но просто нещо в него ме кара да го харесвам.Той на няколко пъти ми спомена,че го било срам пред момичета...Ама като гледам не го е срам много. Иии постоянно ми звъни ей така да види какво правя.
Такаа...за него толкова.Проблема обаче е,че моята фр (която ни запозна) го харесва...И незнам какво да правя.Някакви съвети![]()
Харесва ти това, че ти обръща внимание и те обсипва с комплименти, нали?
Яко.
Мдам...Точно това ме кара да започвам да го харесвам.Първоначално написано от Blab
![]()
Не харесваш него.
Харесва ти как се чувстваш с него.
Глупавко ще е да нараняваш приятелката си, просто ей така.
Тук си противоречаОт една страна бих ти казала,че попринцип като ти е приятелка би трябвало да те разбере,но това се случва рядко,дори да ти е приятелка и тя си има чувствата.Ако си с него а тя наистина го харесва много ще й е още по-гадно понеже си й приятелка (в повечето случаи е така).Но от друга страна бих ти казала,че след като те кара да се усмихваш и ти е кеф когато те обсипва с комплименти бъди с него въпреки че това най-вероятно ще съсипе приятелката ти,но пък ако ти е истинска приятелка след време нещата ще се успокоят и отново ще е до теб.
не мисля че е спортсменско да излизаш с него след като тя го харесва не и преди да сте говорели![]()
Мхм..мерси за съветите.Обаче пък си мисля,че ако не тръгна с него,ще нараня и него...Незнам...И в двата случая ще има наранениБа*ти...
To hubavo priqtelkata ti go haresva, ama TOI qvno haresva teb..![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Имах нещи такова, моя приятелка ме предаде така . . в момента не зная това момиче къде е и не искам да знаяПървоначално написано от Converse333
Прави си изводи.
ти и да тръгнеш с него,и да не тръгнеш с него той няма да хареса приятелката ти щом харесва теб.НО ако харесваш само на4ина по който се държи с теб а не него самия по-добре си помисли хубаво дали да тръгваш с него
I can't stop myself from loving you <3
извинявай много но каква приятелка си й била щом не си могла да й простиш такова нещо????щом мом4ето е харесвало нея а не теб и тя го е харесвала няма никакъв смисъл да се съобразява с теб-така или ина4е е нямало как да тръгнеш с него така 4е щеше да е прекалено егоисти4но от твоя страна да мислиш само за себе си и да ги разделишПървоначално написано от DevilWish
![]()
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Кво кипиш заради некви техни интрижки...
Тва си е техна работа.
кипа защото съм преживяла същата историяПървоначално написано от Marky
Наш'то момиче не го харесва бе, лапета, нЕма к'во д' се палите!;
Пак имам проблем...![]()
Момчето ме кара да ходим на кафе двамата.Аз му казах,че може да отидем понеже незнам дали ще съм свободна.И сега се чудя да ходя ли,да не ходя ли...
И още нещо...Тази събота има парти в една дискотека.И понеже мин.седмица не отидох,сега той всеки ден буквално ме умолява да ходя с него на това парти.НО да съм с него...
Незнам какво да правя...Някакви съвети?![]()
Ам аз ли съм ти между ушите че да знам какво искаш. Така като гледам, май блаб е права. А и той щом те умолява за някви щуротии...бе и той не е стока. Абе изобщо:
Удари си еднаПървоначално написано от Converse333
[знам че е момиче, който ще лае]
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Няма лошо да ходиш на партито - тъкмо ще усетиш как се чувстваш. Не е казано да си "легнеш" с него на това парти. И може да поговориш с приятелката си - вярно, че вие жените си скубете косите, но разговорът може да реши много проблеми. Зависи от вас двете.Първоначално написано от Converse333
Еми избирай или да тръгнеш с него и да нараниш приятелката си,даже с риск да я загубиш или да го отрежеш и да нараниш него и повече да не иска да те вижда.Понякога в живота се налага да се прави и избор кое за нас е по важно и товя случай е такъв...![]()
Избираш по-малкото зло. Съжалявам ама живота не е черно/бяло или добро/зло. Правиш си изборa и съответно си посрещаш последиците от него. Тука няма кой да реши вместо теб поради простата причина, че не е наш проблем и нека си го кажем направо: слабо ни вълнуват чуждите проблеми или поне доста по-слабо от нашите собствени.
Айде толкова от мен, че много се разфилософствах. \m/