.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как да накарам да ме хареса още повече

Zdraveite , imam edin problem s edno momi4e zna4i az sum siguren 4e tq me haresva kakto i az neq no problema e 4e ima i dr mom4e koeto samo se mukne po neq ... kato q pitam dali me haresva tq ne otgovara nito DA not Ne nz ve4e kakvo da pravq pls pomognete

shadow4e
    Пиши на кирилица

прави това което трябва, което ти мислиш че е правилно и гледай да не изневеряваш на себе си, ако тя не хареса самия теб, не мисля че има какво да търсиш от нея..кафенцата,разходките, милото говорене и държание могат също да помогнат покажи и че си свестен и че ти си правилния избор..макар че аз лично хич не ги обичам тея триъгълници, чиста ебавка със самия тебе са

Град
    В сърцата на хората.
    Направи челна стойка.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хах, айде и ти при mitkom89...

А иначе начини много, важна тема има.. Но акъла ти го няма

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

MS mnogo :)

Mersi mn davaite pove4e idei .. 6te se opitam da napravq tova koeto trqbva

сабуй се по патлак и тичай срещу нея
    love me

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ДРЪЖ СЕ НОРМАЛНО!

Цитирай Първоначално написано от Joc
    ДРЪЖ СЕ НОРМАЛНО!
    мислиш че няма да я впечатли ли ..?
    love me

Мега фен Аватара на Mi6inka
    просто бъди такъв какъвто си (така поне и да не се получи няма да съжеляваш ,че си се правил на нещо ,което не си и ще знаеш ,че тя не е човека за теб).. показвай и ,че тя е нещо за теб..а не просто поредното момиче ,което си си харесал (ако е така де!)

To4no tova e problema .... za dr mom4e ve4e sum siguren 4e ne go haresva no sve pak ne6to ne stiga zada mi kaje DA ... esetestven sam , pokazvam 4e sam zagrijen za neq i naistina imam napreduk no kato 4e li q e strah da mi kaje da

Супер фен
    Явно момичето е объркано сега.. намери начин да покажеш, че си по-добър от тоя другия

Батка, не става ли с думи я водиш на някво спокойно място, прегръщаш я, почваш да й говориш сладко, сладко и ако не се отдръпне знаеш к'во да правиш Недей да чакаш, щото резултата няма да е в товя полза! Успех \\//

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ако чакаш да ти кажа "да" ... ми се струва, че ще си останеш с чакането...
    Като знаеш, че те харесва и си й показал интереса си към нея.. излезте някъде.. прегърни я.. кажи й нещо мило, но не изтъркано.. и я целуни..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Hora moqt problem se re6i si4ko e SUPER ... i znaete li kak stana kazah i da se sre6tneme nqkude otidoh podarih i edna plu6ena igra4ka celunah q pregurnah q kazah i 4e q obi4am i 4e ako se 4uvstva sigurna s men da mi kaje dali i tq ima 4uvstva .... mn puti sam se opitval da q kanq da izlezeme no taka ili ina4e vinagi sme bili zaeno poneje bqgahme ot testovete .... karahme si kefa i sega sme zaedno /// za vs hora koito o6te se 4udqt kakvo da napravq kato izlezete s neq - Az napravih edno ne se durjah kato idiot pokazah i 4e naistina mi puka za neq , i qvno go e razbrala no ni6to ne moje da postignete ... ako tq ne vi haresva ! BRAGODARQ NA VSI4KI i se nadqvam i vie da napravite ton4oto ne6to

продължавай да бъдеш естествен и показваш заинтересованост и загриженост към нея... всичко с времето си... не знам ти прецени дали е уместно да я притиснеш малко...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Дръж се естествено бъди себе си ако те харесва поне малко накарай я да не те изпуска от погледа и. Нз точно ама бъди естествен всичко ще се подреди от самосебе си

Град
    Пловдив
    прави всичко друго само не и "храсваш ли ме?" и да ревнуваш
    -- -- --

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Еми стига си гледал...какво прави момчето ами действай по въпроса! ...ами може и да не те харесва има вариянт и да го прави,може да я е срам!?Излезте и поговорете
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си