Айде и аз да пусна тема от името на модератор.
Омръзна ми всеки да си мисли, че си налагам мнението защото съм модератор. Не! - изказвам се, защото знам и съм сигурна в себе си. Това, че съм модератор не означава, че не мога да си давам мнението и да споря, щом го смятам за нужно. Какви са тия разделения?
Омръзна ми хората да ме критикуват защото трия или заключвам теми --> следете правилата бе мама му стара ! По това ли съдите дали сме лоши и добри?
Айде излях си душицата![]()
браууу на тебеДано ти е олекнало..
Пък и не трябва да се впрягаш толкоз... че ще ти излязат бръчки :P :P
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
така си е![]()
Я си признай, че не винаги можеш да си изкажеш мнението по даден въпрос защото си модератор![]()
Да, много си прав и го забелязах![]()
Да не ти пука. Когато беше обикновен потребител беше най-готината, с най-хубавите мнения, а у... А сега, след като стана модератор - най-черната, най-лошата, направо за мястото на дявола те гласят. Не си ти първата, няма да си последната. Изобщо не си го слагай на сърце.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това е защото много потребители са си изградили стереотип, че щом си модератор си лош и надут.
Понеже има твои колеги, които влизат в тази графа, затова всички се слагат под общ знаменател.Първоначално написано от hottie
Хоти го каза, ама МНОГО добре!
И аз споделям нейното недоумение и критика..
Вземате ни за такива каквито не сме, а не трябва![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
При теб не е така! Ти си надут пуяк. Човек без покритие!Първоначално написано от tqnko
![]()
Заключете темата!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Как ще си заключвам собствената тема![]()
сигурно пусна темата заради коментара ми. явно тук е мястото да се извиня и да кажа, че сбърках!Първоначално написано от hottie
Той ме предизвика, но не е единствен. Мерси все пак![]()
Тъжното в твоя случай е, че ми обърка пола, но ти си бъркаш собствения пол, какво остава за другите!Първоначално написано от tqnko
![]()
Приятна вечер ти желая.
Нямам намерения да трупам мнения и да спамя темата на hottie която уважавам ужасно много поради лични причини в които ми е помагала и е отделяла от времето си за мен, а не за това защото е модератор!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Леле хора ще се поболеете от толкова нерви![]()
Мен честно казано не му пука особено кой е модератор, кой администратор, кой новак.. и т.н.
Аз чета мненията и отговарям.. за друго не ми дреме![]()
ами мерси за разбирането![]()