- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Излагаме се
Вижте на каква статия попаднах...
http://info.rozali.com/novini/p9875.html
Излагаме се братя и сестри... Как може трето място? Нека се стегнем и да ги издухаме тея руснаци и украйнци....
Та сериозно кажете си мнението по темата.
An Evil Man
е айде бе напъвайте се за 1-во място....
егати народа...![]()
Кофти статистика. На всичкото отгоре с тези аборти на по 12-16 години рискуват страшно много за в бъдеще, когато вече ще искат да имат деца.
btw тая е много секси.
даваи , даваи , даваи - може и още да се излагаме и не само с това се излагаме!
Боби виждаш ли, че могат да свалят момичета хората...Първоначално написано от EeeBobii
An Evil Man
Брат ми(и болшинството негови набори, впрочем) е неграмотен, но за сметка на това, сексуално активен.
Нямам какво да добавя.
Неграмотен? На колко е брат ти?
10?
Глобале правилно ли те разбрах че предлагаш на младежите Вазектомия ?
what did you expect.... O_oПървоначално написано от Jesus
13.Първоначално написано от StayFly
Нима има разлика?
^Нямам какво да кажа.
е пак е по-добре, някой на 13 години вече имат деца, можеше да си леля![]()
Не разбрах как по-точно ДОИП ще ограничи на непълнолетните да правят "опасен" секс ?
ДОИП е решението на всички проблеми, не знаеш ли ?Първоначално написано от Jesus
ТОЙ ще спре престъпността, ТОЙ ще нахрани глдуващите в Африка, ТОЙ ще поведе хората към социална еволюция !
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Така е.
Май никой не е заинтересован, обаче...
То и сега има програми и прочие, мисля че проблема идва от глобализацията и САЩ. Ще приемеш ли действие с цел да се ограничи достъпа до интернет на лица под 12 год ? от 13 до 15 само в присъствието на родител![]()
Този пък за Интернет говори.
Аз ще ги затварям в интернати/манастири, докато минат пубертета.:Д
Кога ще спреш да си рекламираш сайта? Против правилата на теенпроблем еПървоначално написано от global
The Spark
Хвани го като кака и му пговори за тия неща, важно е за него.Първоначално написано от Blab
Бтв наскоро имахме посещение от гинеколожка, и кво да ви кажа - баси смеха, баси чудото - ще кажеш има нещо смешно. Момчетата излизат от стаята, щото ужас! Тях противозачатъчните не ги интересуват (говореха ни за различните средства за предпазване от бременност), иначе като дойде ред на презервативите, голям смяях. Лигавенца.
Не могат да кажат "секс" без да се разхилят, иначе се ебат.
Лешпери пълни. >< Безотговорници, иначе се плющят по дискотеките, и е голяма атракция в клас да си носиш теста за бременност после и да го показваш на приятелки или да шушукаш нервно "Уфф ми ако съм бременнааааааа"
аааа! агхр!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да идеята за манастир ми хареса, макар и не демократично, но то никъде няма демокрация така че е ОК![]()
О, лесно е да се каже, говорим за дете, което се има за пораснало, всезнаещо, неуважаващо и почитащо никого. Страшно е.
Все едно, не ми се ще да персонализирам темата.
Добре дошъл приятелю млад, ДОБРЕ ДОШЪЛ В БЪЛГАРИЯ!!!
An Evil Man
не знам ако имах брат или сестра на 13 години щеше да ги държа доста изкъсо, ама си имам диване на 15-6 и добре че е срамежливо, и горе-долу с добро възпитаниено определено се усеща как ми се изплъзва от контрола
![]()
Аз пък имам сладурска 1-ва братовчедка на 11Чак ме пита кога ще обикаляме дискотеките заедно
![]()
Но още и е рано, а и някой ако я доближи ще го откажа набързо
![]()
An Evil Man