- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за пушенето на обществени места??
имам да пиша едно съчинение и събирам мнения, ако на някой му се пише, да сподели
Твърдо против! Трябва да се забрани! Не ми е кеф да дишам лайната на някой!!! Вярно, че и от колите излизат кофти газове, но те поне са необходимост и е малко разбираемо...
An Evil Man
Tвърдо "За" !!!!! Неизбежно е...който не иска да диша "лайната" на пушачите, да се разхожда с противогаз. Когато измислят коли и заводи, които да не замърсяват въздуха, така и аз ще спра да пуша на обществени места ! Ко.като чакам някой 10мин на центъра не мога да запаля една цигара ли? баа![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Чесно казано това да пушиш или не си е ЛИЧЕН ИЗБОР на всеки един човек. Това е като да ИЗБЕРЕШ какво да ядеш, как да се облечеш, къде да идеш, какво да направиш, дрън-дрън.
Колкото и да ми се иска наистина да се забрани тютюнопушенето на обществени места, то ако го направят няма да е никак правилно.
Тъпо е да създаваш нещо, да го легализираш, да агитираш хората по вестници, билбордове, телевизии да го купуат, а накрая да ги ограничиш в това какво и къде да го употребяват. Смисъла е нулев![]()
Мхм мхм а защо трябва хората,които пък се опитват да не вредят на здравето си да се съобразяват с вас. Мноого сте ми интересни някои...ама иначе като някой пръдне всички почват да се оплакват налиПървоначално написано от mmKamm
![]()
А може би не трябва да се нахвърляш върху пушачите? Все пак не зависи от тях, за да бъдат такива.Първоначално написано от NaughtyOne
На пушачите НЕ им пречат непушачите.
На непушачите им пречат пушачите.
Аре сега ти се замисли кой с кого ще се съобразява!
Абе това с пушенето е голяма свинщина..
Пфу..
Ако на някой му се пуши да си пуши, но с вредните си цигарки да не пречи и на другите..
Попринцип пушачите трябва да се съобразяват с непушачите, а не обратното![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Повечето заведения са с много калпаво разделение на пушачи/непушачи.
В единия край пушачи,в другия непушачи.Няма стена,няма достатъчно хубава вентилация.
Това според мен трябва да се промени,а не да се забрани пушенето на обществени места.
Защото цигарите,макар и да вредят на околните сериозно,са легален наркотик и ако се забранят,се потъпкват и правата на пушачите.
Аз лично не посещавам заведения в които не се пуши.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Мразя някой да ми пуши на спирката, особено сутрин, супер гадно ми става, а ако ми е болно гърлото зимата - още по-зле и тъпото е, че няма къде да се премести човек, защото всеки втори го прави и аз трябва да ходя на майната си встрани.
Ако е за кафета и т.н., може просто да се раздели 60 на 40 кафето (ест 60 за пушачи) и вече да си ходят там пушачите и смелите непушачи...нали толкова много ви вреди.Но иначе не смятам да се чуствам и да се крия като престъпник, за да изпуша една цигара, която съм си купил с мои пари...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Черинка избива рибата с много дълбоките си разсъждениея![]()
Има достатъчно Икаруси да ми димят в лицето, не искам и хората да го правят.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами, извинявай, само че аз не вредя с нищо на пушача, защото не аз отделям отровни газове и не аз вредя на здравето му, докато той на моето - да.Първоначално написано от cherinka
Така че...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
даПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
The Spark
Ако вземат да забранят цигарите изобщо и като цяло ще е най-добре.
Saatana vittu perkele hate crew!
1. Не ме познаваш, за да слагаш под един знаменател с хората, които се оплакват като някой пръдне...Знаеш ли дали съм една от тях?Първоначално написано от NaughtyOne
2. За непушачите - Правете квото искате..оплаквайте се как ви вредят пушачите на здравето...нищо няма да се получи, защото дори да има такава забрана някой ден..винаги ще има един човек който ще си пуши където и когато си поиска.
cherinka - хубави думи![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ти газове не изхвърляш ли, бе, АЛООПървоначално написано от GbSy
Boot, подкрепям последния ти пост.![]()
![]()
![]()
Т'ва беше..
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
точно, мерси че дискутирахте, събрах матриал за тематаПървоначално написано от 5StaR
![]()
Не стига,че се опитвам да съм толерантна към пушачите и не натяквам,че имам астма и е крайно вредно да дишам тоя дим,ама вие много нагли станахте.Избора да се пуши си е твой,но трябва да си поемеш последствията.Твърдо ЗА съм да се забрани пушенето в обществени сгради и заведения,защото никой не е длъжен да следва вашия "избор".
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
^ че и аз съм ЗА да се забрани тютюнопушенето на обществени места
![]()
ама не съм съгласна с доводи на непушачите
само знаете да се оплаквате...
ПРОТИВ
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
mislim da zapalim edna
ina4e serioznoto mi mnenie e 4e sym neseriozen
oba4e na ob6testveni mesta trqbva da se zabrani da se pu6i ne mi haresva drehite mi da miri6at na cigari
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
^ Онова ленор ли беше, дето при всяко потъркване на дрехата се изнася некъв аромат на цветя?![]()
mani go toq lenor 6te stana kat lampana na aldin 6te me potyrkvat samo
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy