.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Неприятна миризма...

Здравейте! ще карам направо по темата - от главичката на пениса ми се усеща неприятна миризма, винаги. Къпя се всеки ден нямам други хигиенни проблеми, но това много ме притеснява... Може би поне някои от момчетата ще ме разберат - става въпрос за леко възкисела миризма
    дори веднага след като се изкъпя тя пак се чувства а ако не се изкъпя 1 ден става непоносима.. исках да питам нормално ли е и ако не трябват ли ми (и има ли) медикаменти които биха ми помогнали
    благодаря предварително!

Еми аз мисля, че не е нормално , но по-добре отиди на лекар!Той ще ти каже най-добре.
    Успех!
    user-a nqma podpis !!!

Еми брато, за такова нещо не съм чувал. Най- добре отиди на лекар или нещо такова.
    |Y| България над всичко |Y|

Град
    в света на приключенията ..

Re: Неприятна миризма...

Цитирай Първоначално написано от qoper
    Здравейте! ще карам направо по темата - от главичката на пениса ми се усеща неприятна миризма, винаги. Къпя се всеки ден нямам други хигиенни проблеми, но това много ме притеснява... Може би поне някои от момчетата ще ме разберат - става въпрос за леко възкисела миризма
    дори веднага след като се изкъпя тя пак се чувства а ако не се изкъпя 1 ден става непоносима.. исках да питам нормално ли е и ако не трябват ли ми (и има ли) медикаменти които биха ми помогнали
    благодаря предварително!
    консултирай се с лекар за товакакви медикаменти да използваш
    може да е инфекция

Някакви болки или нещо подобно в областа на пениса или под пъпа?! Пиеш ли редовно вода?
    Йога и мъдрост

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    консултация с уролог е най добрия "медикамент" за начало

И при мен има тази миризма.. - Само като си оголя главичката де.. - Странна е - но според мен това се получава след като се изпразниш или пък изпикаеш - защото когато не си обрязан остава там кво беше... Смегма или нещо от тоя род...

Ако искаш отиди на уролог - и ако каже че не е нормално сподели моля те

ами нищо не ме боли , пия си достатъчно вода, а това е откакто се помня... 100% не е инфекция..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си