.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Попринцип е хубаво да имаш някой до себе си...хубаво е да знаеш, че някой те обича, че му пука за теб, че ако за всички други си никой, то за него си някой... Но понякога като претърпим някакво разочарование и като са ни наранили предпочитаме да останем сами...да си починем малко от всичко, да обмислим нещата занапред и така Но човек, който цял живот е сам не мисля че може да бъде щастлив.
    Напълно съм съгласна
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    бълХаристан
    истината е че човек мисли че сам е хубаво, само когато не е срещал истинския човек за себе си! и аз до преди една година мислих че сам ми е супер - бях си добре, само чат пат по някоя и нищо сериозно.
    но когао намерих някой за мен, дори вече да не сме заедно, осъзнах какво съм изпускал през тези години когато бях сам - просто едно страшно приятно чувство, чувството че има някой, който мисли за теб преди сън, някой на когото сърцето бие по-силно сещайки се за теб, чувстваш се специален, желан и единствен... абе ти си всичко за някой.

все пак светът е за двама, защото споделената радост е двойна радост, споделената мъка е половин мъка! нямаш ли с кой да споделиш и радостите и тъгата, не си е работа...
    който го е изпитвал, ще разбере. който не е -пожелавам му да го изпита

Цитирай Първоначално написано от kypo
    истината е че човек мисли че сам е хубаво, само когато не е срещал истинския човек за себе си! и аз до преди една година мислих че сам ми е супер - бях си добре, само чат пат по някоя и нищо сериозно.
    но когао намерих някой за мен, дори вече да не сме заедно, осъзнах какво съм изпускал през тези години когато бях сам - просто едно страшно приятно чувство, чувството че има някой, който мисли за теб преди сън, някой на когото сърцето бие по-силно сещайки се за теб, чувстваш се специален, желан и единствен... абе ти си всичко за някой.

все пак светът е за двама, защото споделената радост е двойна радост, споделената мъка е половин мъка! нямаш ли с кой да споделиш и радостите и тъгата, не си е работа...
    който го е изпитвал, ще разбере. който не е -пожелавам му да го изпита
    +1 силно подкрепям брата по съдба...много е прав

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Цитирай Първоначално написано от Valentin123
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Повърхностни разсъждения виждам аз.
    По-скоро опити за такива.
    какво трябва да значи това?
    Ами точно това.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Цитирай Първоначално написано от Valentin123
    No woman-no cry!
    No woman-No sex
    за това Бог е измислил ръцете, сливенско девойче :P
    да бе усетих се ама беше късно

Голям фен Аватара на crazymm
    Аз избрах да бъда сама.
    Имах няколко по - сериозни връзки и на какво ме научиха те? Преди мислех, че преживявам влюбването в отделните личности по различен начин, но наскоро открих, че дълбоко съм се лъгала. Като че ли чувството е еднакво всеки път, само обектът към когото го насочвам, е различен. И стигнах до извода, че няма смисъл да се подлагам на едни и същи мъчения само, за да твърдя, че обичам някого.
    А до преди няколко дни мислех, че съм влюбена..

Както е казал един приятел "Пътят е бодлив и тесен". Интерпретирайте си го както искате...
    An Evil Man

Град
    София
    Ами авторката сама е отговорила на въпросите си.
    Не е нужно непременно да си обвързан с някой, за да се чувстваш идеално. Мисля че тия приказки за старите моми и т.н са отживелица

Супер фен Аватара на gabsit000
    една от най-добрите ми приятелки беше дълго време сама... търсеше така наречената "истинска" любов... преди да я срещне тя беше супер негативно настроена към момчетата..всеки който я сваляше или й беше гадже го смяташе ..като "поредния" .. но дойде това момче.. показа й,че не иска само за едното му флиртче да е .. иска нещо сериозно.. и така се мина половин година..а тя със всеки изминал месец все повече се променяше и все повече се влюбваше в него... и сега няколко дни след като навършиха 6 месеца... той реши че трябва да се разделят,тъй като той е на 18 и след като завърши ще иде при родителите си в Германия да работи и жевее там.. за нея това беше буквално рая..на живота..направи толкова глупости закоито дори аз не вярвах че това е тя..мислех си че едруг човек ,това не беше моята приятелка от преди години... ; и вече 2-3 седмици откогато са скъсали .. тя е все тъжна и коренно различен човек..и казва на мен "ти ще ме разбереш когато и ти се влюбиш..да видиш какво ми е",а аз й отговорих "по-добре да не разбирам" ... след това което се случи на нея..ме е страх да не се влюбя и аз така ... да си иззгубя ума по някой така,че да върша толкова глупости че самата аз да не мога да се позная след това..така че по-добре да си ходя от "цвят на цвят" .. и от "момче на момче" отколкото .. да стане така както с моята приятелка....

Град
    40 Miles from the Sun
    Значи предлагаш да бъдем с някой, без значение дали сме в много добри отношения с него и т.н.? Да сме с някой само за да не сме сами? Пълни глупости. Нека ти кажа и аз една мъдра мисъл - "Най-важните пътища ще трябва да извървим сами".

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Според мен просто някой хора трябва да занижат малко изискванията си за партньор ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Заглавито нещо не се връзва с темата май
    САМ и САМОТЕН не винаги са синоними. Ето аз съм сама (от година вече) но не съм самотна в никакъв случай. Добре ми е сама и не мисля че искам връзка на този етап. През последната година се запознах с много мъже. Доста искаха да са с мене а аз само двама си бях харесала по едно време като с нито единия не се получиха нещата.
    Тогава ми беше кофти защото ИСКАХ да съм с някой а не можех.
    В момента обаче съм достатъчно заета със себе си и не мисля че бих имала достатъчно енергия да се занимавам с някой друг.

Според мен просто някой хора трябва да занижат малко изискванията си за партньор ...
    С това хич не съм съгласна. И аз си имам критерии и изисквания но нямам намерение да им изневерявам просто за да имам "гадже".
    Съжалявам но обичам и уважавам себе си достатъчно че да не искам да бъда просто с някой колкото да не остана стара мома.
    На мен ми е приятно и забавно и в собствената ми компания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си