- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имало едно време...
"Имало едно време един принц и една принцеса..." Така обикновено започват повечето приказки.Моята е малко по-различна,защото не е в миналото,а в настоящето.Моят принц го срещнах съвсем случайно...може би дори не съм искала да го срещам.Просто се случи.Когато най-малко очаквах,тогава той пристигна.Вярно,нямаше бял кон,или в наши дни,бял мерцедес,но живота не е идеален.Шегувам се.Но по същия начин като в приказките,любовта дойде и ме зграбчи без да пита дали искам или не.Но аз не се възпротивих срещу това тя да заеме малко местенце в моя иначе сучен живот.Нямах нищо против това да споделям радоста или тъгта си с друг човек,който ме разбира и обича.Мога да кажа с положителност,въпреки,че не съм го очаквала,че тази любов ми дойде много добре.Ако мога да кажа дори освежаващо.Имах нужда от някой до себе си,въпреки че доста често повтарях пред себе си,че не е така.И съм грешала....и то много.За разлика от другите хора,които казват,чесъжаляват за грешките си...то аз не.Защото за първи път в живота ми една грешка ме научи колко много бях изпуснала.
И да,моята приказка има щастлив край!![]()
Абе принцове...ако се разделиш с него само на принц ще ти прилича....
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
не е ли малко рано да мислиш 4е той е "твоя принц"![]()
I can't stop myself from loving you <3
съжалявам, че трябва да ти съсипя настоението, но не, твоята приказка няма да има щастлив край. Всичко, описано в книжките е една заблуда, изкривяване на реалността, живей днес и сега и не си прави планове за бъдещето, защото те ще бъдат разрушени.
Всички момичета чакат принца на бял кон...жалко, че обикновенно идва само коня...![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Колкото по-рано толкова повече време заедно.
Обичайте се все така!!!
Еми.. аз ти пожелавам още много време да се чувстваш толкова щастлива и като в приказка!
Еми.. аз ти пожелавам още много време да се чувстваш толкова щастлива и като в приказка!
Дано да запазите любовта си!![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
дано си права и нещата ги бива още...ама не ми се вярва много
иначе и аз чакам принца на бял кон-
само да ми дойде мамицата му ще му скъна главата и зимам коня (това на картинката е Iron Horse)
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
nice ride yo !Първоначално написано от Quasar
i want that piece of karuca
![]()
Това е форум за тийнейджърите да си споделят проблемите, а не да си разказваме приказки- Нищо лищо,шегувам се.
А не мислиш ли, че приказката едва сега започва.....Първоначално написано от blackvelvet
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
само дето всяка приказка има край, няма такава която да се пише до безкрай
жалко, но ще се убедиш. не че искам да те разочаровам
Романтичните натури,каквато си и ти, живеят по-добре и по-щастливо от прозаиците.Желая ти дълги години да пишеш своята приказка,защото всеки си има по една,но някой ги мързи да пишат![]()
Не в тая приказка трябва да има и зла мащеха както при Снежанка ..
или лош вълк все нещо ще има! Неможе без проблеми просто е нереалноама дано има щастлив край
![]()
Абе края още не е дошъл, нали? А и края почти никога не е щастлив за единия.(лирическо отклонение)
А иначе браво!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз съм романтичка като теб и определено ми допадна приказката ти.![]()
Аз чакам принца с бялата лимузинаПървоначално написано от sweet_sorcerer
![]()
![]()