- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му привлека вниманието ?
Та ето и моята кратка история...
Преди няколко седмици,докато търсих интересни хора в майспейс, попаднах на едно момче , което още щом видях снимката му и привлече вниманието ми.Та той се оказа малко по-голям и учи в академията където мисля да ходя и аз след като завърша училище.И естествено го добавих в приятели, писахме си по едно-две редчета и после като го питах има ли скайп...странно но не получих никакъв отговор.Това е странно ,защото нито съм грозна , нито пък въпросът ми би го застрашил с нещо...както и да е ...
Та след няколко седмици от моето училище имаше организиран концерт точно в академията в София,където и той учи.Отидохме там и естествено той беше там.Бях страшно притеснена но след концерта реших да го заговоря.Отидох и като го питах дали той е момчето от майспейс ,което не обича да разговаря с непознати, той се сети коя съм.Беше много дружелюбен и разговора беше кратък но приятен.Та сега като се върнах отново в Бургас и не знам какво да направя , за да почна да държа някакъв контакт с него Чудя се ако пак го питам за скайп дали няма да е някво тъпо и той още повече да не иска да се занимава с мен.Наистина не знам какъв е проблема и защо не ми дава скайп-а си.
Ето тук идва и вашата част...Дайте ми някакъв съвет какво да направя ,за да привлека вниманието му и да засиля интереса му към мен?![]()
Е ... чакам помощта ви![]()
![]()
"I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "
Първоначално написано от dimitar_ak
Ако не й даде и номерът си какво да прави?
![]()
тука ще вмъкна нещо от една песенне искай моя GSM искай ми e-maila
![]()
![]()
Първоначално написано от Kukumqvka
О,да класика...
![]()
Не че има лошо да му поискам телефона или мейла , но тъй като сме от различни градове и това не знам дали би помогнало.Пък и съм малко притеснителна в началото и скайп ми се струва най-удачно за начало.Той явно е доста труден и не е от тези , които лесно се впечатляват.За това се чудих дали да изчакам няколко дена той да ми пише пръв или аз да му напиша нещо по-закачливо в майспейс и да чакам някакъв отговор.Когато се видяхме на живо той спомена, че не сяда много на компютъра и когато седне то това е за малко.Така че чакам още идеи.Мерси за тези досега![]()
Ей като сте от различни градове нали не се надяваш на няква любов като по филмите![]()
![]()
![]()
Ами ако той пък не иска да има никва връзка с теб дори чрез скайп .. тва онова
остави го да диша чист въздух!
кво ще му се молиш
тва да не ти е Бойко Борисов
Шоуто на Слави
-Аз съм роден в 12 месец
-Що?
-Щото акушерките три месеца ме молиха да изляза
![]()
![]()
![]()
Хаха... емиии то ние сме от различни градове засега. Аз от другата година редовно ще ходя в София и по-другата вече съм си за постоянно там :P Та затова имам шансове ... дори като тези по филмите![]()
Супер .. ама ти неможеш да напраиш контакт с него кво ли стаа по нататъкПървоначално написано от SuMmEr_St0rM
![]()
Ключовия момент е че той не сяда пред компа. От тук стават всичките работи. Вниманието по интернет няма как да му привлечеш. Като се видите наживо ала бала.. тогава![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да си се замисляла, че може би си има приятелка?![]()
![]()
Харесва си една голяма чаша, може и халба, отваря студения кран на чешмата и пълни до горе. Няма да седне да страда за човек, когото не познаваПървоначално написано от slun4ice_90
хубав въпросПървоначално написано от SounDScaPe
![]()
а иначе: след като си го видяла, защо не го попита за скайпа му, или просто не му подхвърли, че си го питала по нета, но сигурно не е получил съобщението, щом не е отговорил ?![]()
GSM - a![]()
^ съгласна съм , но според мен трябва да изчакаш той да те потърси пръв.Ако си му харесала няма да чакаш дълго.Но ако не го направи скоро може да му намекнеш нещо отново. УСПЕХ![]()
Дам..това ми го спомена , когато се видяхме..Но въпреки това едва ли има друг начин да комуникираме помежду си.Първоначално написано от valdesbg
Питай го дали си
била много страшна и му
обещай голи снимки,
че да спести от Максим.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Пробвай да му пуснеш някой ред ж myspace и ако ти отговори и се задържи там да си лафите...може пак да го питаш за скайп. Обаче ако пак нищо не стане...остави момчето намира.
И все пак ....замисляла ли си се, че може да си има гадже!??!?!?!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
До колкото знам гадже няма , но пък дружи с адски много момичета и почти никакви момчета...