- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета за вегетарянци
Знам че има много такива теми но мн ми трябва да отслабна и затова на право...висока съм 155-157 нз с точност и съм 45кг (луда съм ама ко да са праи)и уча в паралелка с балет.някои момичета в моя клас са по-слаби от мен а някои не,но не приличам мн на балерина а на едно момиче от горния клас му намалиха оценката заради фигурата а тя е мн добра.не ми се ще и на мен да ми я намалят затова моля кажете ми как да отслабна като се има на предвид че съм вегетариана т.е. не ям месо...
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
ядеш ли здравословно или си хапваш каквото си искаш![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
еми попринцип ям здравословно,ама като бях за 3 седмици в New York коледната ваканция и ядох предимно пица и кексчета отслабнах с поне 3-4кг и после като се върнах в БГ си станах пак 45кг
ами ти се храниш здравословно по-принцип, теглото ти е идеално според менно щом се притесняваш, ще трябва да наложиш малко глад
С глад килограми не се свалят. Или по-точно , ако въобще се свалят няколко килограма , то йо-йо ефекта мигновенно ги връща удвоени.
Аз не съм вегитарианка , но вмомента спазвам една диета / по-скоро е хранителен режим / , в който има възможност да не се яде месо - не е задължително. На 5 ден съм и съм свалила 3 килограма - 4 см от дупето и 3 от талията. Хубавото при него е , че аз гладна не съм останала , а слабея , при условие , че нямам добър метаболизъм. Ако си заинтересувана , ще ти я пратя.
Envoi moi ! ;]
^айде да я постнеш тук ако обичаш, че и моя метаболизъм го няма никаъв![]()
то не стига че не ядеш 95% от храната
па и диета прави
![]()
![]()
![]()
Аз съм веган т.е. не ям нищо от животински произход, затова и аз ще следя темата, защото имам да разкарам няколко кила. Ще се радвам ако пуснете адекватни съвети
Мерси предварително :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
аз пробвах да съм веган ама нещо не ми се получи бях само 1 месец![]()
Еми аз съм вече 8 месеца и всичко върви по мед и масло (ириния, нито едното ям, хахаха).
-I dont sympathize
Please open your eyes!
започни да се хранишПървоначално написано от hardball
и всичко ще си дойде на мястото...
Не съм мръднала от преди-да-стана-веган като килограми. Не е като да съм свалила/качила и като цяло изказването ти е леко неинформирано...
Очаквам по- нормални съвети...
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Може ли да я постнеш, моля. :PПървоначално написано от Mihailova
Всеки си има право на ибор.Тя е решила да бъде веган еми браво нали все пак живота си е неин...А пък и сега незнам дали знаеш вобще за глобалното затопляне пък и да не знаеш потърси в интернет и ще разбереш че попринцип сега хората е добре да стават вегетарианци и вегани за да се спаси земята...Първоначално написано от Darkkiss
Абе що се говори все едно живота си е мой и едва ли не му слагам край... истината е , че пращя от здраве и дори кожата на лицето ми се изчисти, нямам никакви проблеми със здравето или нещо, а не говорим за 1 седмица, а 8 месеца, в които го "спазвам" това. Да си веган не значи, че си болен или умиращ ор съмтин...
Та пак казвам, ще се радвам на някакви съвети![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
току що се исмях на мнението ти...Първоначално написано от bellito
така са решили, това е техен избор, аз не съм вегетарянец, но бих могла да бъда, защото нашите ме карат да ям месо още от малкаПървоначално написано от Darkkiss
![]()
явно защото ваще искат да си здрава и голяма !? а не инвалид !?Първоначално написано от colymoly
ами възможно, но вегетарянците също не са с лошо здраве
Айде обясни ми точно кои вегетарянци/вегани познаваш, които да можеш да наречеш инвалиди. Айде, да те видим, дето плямпаш без да знаеш, какво ново можеш да ми кажеш, при все, че уча в медицински клас засилено биология, анатомия и специализирани предмети, свързани с това и + това от 8 месеца не съм яла животински продукти.
За 15 път го казвам, знам, но ме дразниш. Компетентен по всеки въпрос, не се и съмнявам. Като нямаш какво да кажеш по темата се разкарай, а не задръствай с глупостите си, никой не му пука за твоята баластра.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
абе хораПървоначално написано от hardball
все повече хора виждам озлобени
и те се озлобяват все повече
я си вземете 1 душ
и си пуснете телевизията...
аз съм на 13 и никога не съм и близвала месо а боледувам 1път в годинатаПървоначално написано от Darkkiss
![]()