- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как мина денят ви?
Тъй като има тема какво сме яли или какво сме си купили аз реших да убединя всичко в едно.Кажете как е минал денят ви имам предвид:
-към колко станахте
-къде отидохте
-какво ядохте
-спортувахте ли
-... и т.н.
Аз например
Станах в 6:00 хапнах половин ябълка отидох на училище.Там нищо не съм яла.Прибрах се.Обядвах купа с боб.Учих.Играх 40 мин аеробика.Изкъпах се.Ядах една купа царевица стоплена в микровълновата.Сега стоя пред компа и чакам да ми се обадят да изилзам.
Сега сте вие...![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Станах в 7 без 15. Ядох пържена филийка и кисело мляко. Отидох на училище. Там ядох сандвич от пълнозърнест хляб (носех си го от вкъщи). Прибрах се. Обядвах. Седнах на компютъра, початих малко. Сега ще поуча, ще си направя упражненията и сигурно ще гледам някой филм.
Днес станах в 7 часа ( датско времедемек 8 българско време..), закусвах филий със сирене и сладко, след това отидох на така нареченото училище.. учихме малко, излизахме вън да играем на разни игри, паднах по дупе
, след това обядвах риба и салата, прибрах се малко, после имах урок по датски, след него пак се прибрах и сега дремя
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
легнах в 2 станах в 5:30 ядох сладко ходих на даскало урок на кафе пак ядох сладко и сега ще ходя на мачове и ще вечерям нещо сладко
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Станах в 6...Пих вода и отидох на училище. Там едно кафе и бисквитки. После щяхме да ходим до Пловдив, но уви така си и остана. Прибрах се вкъщи, учих, обядвах(ориз със зеленчуци-ама не китайско) и направих опит да поспя. Взех си душ и след малко сядам да уча отново.
станах в 8 без 10 - пих чай, правих упражнения, закусих кисело мляко и пастички..гласих се и отидох за 4ти час,после ходих в приятеля ми ядохме бонбонки- шоколадови, лежахме...после ходихме да си платя сметката, ядох пилешки хапки и пуканки, република и напрая чипс, после се прибрах, сега пия чай, ще уча и ще правя упражнения. Няма да вечерям както всеки друг ден![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ми, станах към 9 и нещо и си мих зъбите, после учих, бях на урок, прибрах се към 12 и седнах на компа, после на даскало и се прибрах преди час някъде и ядох филия с пастет.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Станах към 11, към 12 реших да обядвам, нямаше какво и така вече цял ден си лежа и играм на компа![]()
Станах в 6.30. Закусвах мюсли с мляко и мед. Отидох на работа и сега се прибрах. Ще направя вечеря(риба) и чакам мъжа да се прибереОбщо взето като всеки делничен ден.
Станах 6 без 10, догледах си филма от миналата вечер, ядох 1 препечена филийка със сирене, отидох на даскало... Киснахме там 7 часа и тъпяхме. Ядох 1 ябълка, след даскало до центъра с баба да ми вземе прежда да ми изплете няква блузка, изпратих си я за село. Отидох към 3 в приятеля ми и го изчака да си дойде от работа. Техните тъкмо се бяха върнали от София и майка му ми поднесе един ЧийсбъргърТой си дойде, сготвих му, яде, легнахме да се гушнем малко, той пак тръгна за работа, прибрах се току що и сега ще ходя да правя салата на нашите... Голямо разнообразие
![]()
![]()
:P
стнах в в 7:30, правих упражнения, закусих кисело мляко с мюсли, учих полсе имах урок по математика и след това на даскало. Там ядох чипс с гъби. Прибрах се към 7и30 обядвах салата с марули и домати след това учих пак и сега на компютъра![]()
станах в 7 без 20
отидох на занятия
към 9:30 хапнах една ябълка, и продължиха занятията
прибрах се в 3
пих чай с черен пипер (болна съм, налага се да ползвам рецептите на баба)
от 4 до 6:30 спах
излязох с гаджето след това до към 10-10:30
прибрах се, изядох една сладка, изкъпах се, погледнах програмата за утре и сега седя на компа и чакам добри времена =)
Станах в 12 , къпах се до 12:40 някъде , после обядвам сьомга със зелева салата , гримирах се , отидох на училище в 14:50 , стоях до 18:30 , прибрах се в 18:50 , вечерях в 19:30 - зелена салата и очевадно ще си легна към 2.
Envoi moi ! ;]
Stanah v 12:50, natikah nqkvi bumagi v torbata i trugnah za daskalo, posle beshe tapo i sa pribrah![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Станах в 6:30, изкъпах се,хапнах 2 кофички кисело мляко и половин кутия вафли и тръгнах на училище(и там се натъпках стабилно).После от 2:30 до 5:30 на тренировки,прибрах се,учих,гледах NBA,подигах малко и легнах.Както е тръгнало и днес ще е същата процедура![]()
станах преди 2 часа, чаках съседа да пусне рутера та да имам и аз нетхвърлях монета за да реше да ходя ли на лекции, оказа се че ще ида ама само за 2 часа
![]()
станах по същото време днес съм на въглехидрати така ,че хапнах една бонбона и няколко солетки от съученици ,после един сладолед GALAXY прибрах се там ядох един банан след малко може да си вземам кексечта БРАВО ама не ми се ходи до магазина ще уча и ще си правя аеробиката после ТВ и в леглото![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Станах в 12:30 .. демек не бях на даскало , щот' ме мързеше да отида.
Ядох две филийки с течен шоколад и пих мляко с какао , после отидох до даскало да се видя с фр ми.
След това бях до поликлиниката да си зема бележка за отсъствията и пих нестий праскова хд.После се прибрах , прах , пуших , пих винце и до сега си вися на компа.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Станах в 9:00, закусих кроасан с кафе, изгледах сутрешните серияли по GTV, обядвах винен кебап с хляб, отидох на пазар и изчистих с прахосмукачката, и вися на компа за сега, след малко баща ми ще се прибере и ще вечеряме и сигурно после ще си чета и ще гледам тв.
в 2 си легнах
в 7 станах за даскало
свърших училище в 1.10
видях се с един приятел, обядвахме в КФС
после ходих до офиса на мама
след това до една оптика да си поръчам лещи
в 4 и нещо си бях в нас
оттогава вися на пи-си -чатя и пиша тук
след малко мисля да си взема душ и да почета нещо
към 8-8.30 ще вечерям, после не знам какво ще правя
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
станах в 7 и нещо - пих чайче, правих упражнения, къпах се. После закусих пастички, гледках ТВ и отидох на училище за 6 час- видях се с приятеля ми и поговорих с госпожата по география, ходих да купя кивита и грейпфрути и се прибрах.Ядох ориз с пилешко, ходих на проба на балната си рокля и после да си купя ботички, прибрах се и учих малко и така
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Станах в 7 без 15 (закъснях за даскало)
След даскало ходих до центъра с един приятел. След това малко баскет на кошовете с момчетата.. Чак след това се сетих да 'закусвам'. Ядох една филия с маргарин.. После се прибрах, взех си душ, отидох в една приятелка и с нея излизахме малко на разходка, колкото да не сме вкъщи.
После се прибрах, помогнах на майка ми да сготви и седнах на компа.
Към 22:00 ще почвам да уча, след това ще гледам някой филм, ще пиша един ес-ем-ес на една приятелка от класа, да я подсетя, че утре трябва да ми донесе нещо и ще си лягам![]()
Днес станах в 9 както обикновено. Ядох малък сандвич. Учих 50 мин. Отидох на уроци. Върнах се към 12:10. Обядвах гювеч, учих, приготвих си чантата и отидох на училище. Там се притеснявах за конролното по история...напразно. Нямаше такова.![]()
Изядох две пакетчета кашкавалени солети. Върнах се към 18:50. Ядох зелена салата, половин кренвирш и половин вафла. Излязох навън. Прибрах се в 20:20. Изядох две филийки с мармалад и пих айрян. Гледах телевизия. Преди малко седнах на компютъра. След малко ще ставам. Смятам да порешавам задачи и да прочета няколко литературни анализа. Ще си легна към 1:30.
![]()