stanah v 7:15 ( po navik ) , izmih si zabite po voini6ki, za6toto u baba nqma6e moq 4etka za zabi ..
Opravih si legloto, izklu4ih pe4kata ( nali taka.. s podrobnosti ) , smenih si 4oraplarite.. Kato slqzoh na 1viq etaj si izmih i o4ite , posle gledah tv do 10:30 ... ( mislih da sam na voda ) ama aide, nit bqh pila voda nit bqh qla, izqdoh 6-7 domata sas sol. , legnah si, dqdo zapali pe4kata. Ska4ah malko.. kam 12:30 izqdoh 2 ( vsa6tnost 1 i polovina paket4eta ) paketa sas pukanki- parvite gi prepekoh napravo.. ko6mar i gi izhvarlih nqkoi.. Sled t'va mama se obadi i otidohme da qdem spageti, ama az iskah bez ka6kaval, samo sas zelen4uci, a te slojili i ka6kaval, i gabi, i majoneza .. pff samo polovinata izqdoh ( dr-ta polobina be6e ka6kavala ) sled tova si vzeh kitaiski oriz, ne bqh gladna ama go izqdoh- 500gr., posle gledahme cqloto family ''Takav bil jivotat '' sled tova si 4istih u6nata kal, tai hubavo si gi naplun4ih , posle pih 2 4a6i gazirano - 2,5 kcal na 100 ml. :P i si legnah sled tva doidoh pri mama ( v dr-ta ka6ta :d ) i sam si na kompa,, ahaaa predi tova edna golqma kupa sas kartofi .. ohhhhhh i tova 6te mi e , utre namalqvam porciite.. i nali sega 6te si izmmiq zabite sas 4ETKAAAAA, super!