.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101
    станах в 5.40, ядох, пооправих се малко и отидох на училище. Прибрах се към 15.00, ядох, учих малко и ми се обадиха да излизаме. Разходихме се из квартала час и нещо - два, прибрах се и после писах доклад. Вечерях, сега чата малко и гледам тв. след малко ще правя малко упражнения и после ще се просна на леглото да гледам тв=да заспивам

станах в 6.30 оправих се...даскалооо...на урок....във вуйчо,в нас,тренировка и сега

Мега фен Аватара на teenems
    станах 7;15 щото ходим неска за 2-рия час .нищо не съм закусвала ,на училище ядох хамбургер ,солети и изпих 2 сока . прибрах се учих . отидох на фитнес в 2 и се прибрах към 6 .взех си душ ,вечерях и сега сди почивам
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    успах се и станах в 7 без 10,отидох на училище.Ядох бисквита в нас и пих нескуик.После в даскало през полвината ден проблеми ,през другата половина спах щото ми беше лошо. Прибрах се,седях на компютъра ,учих и сега релакс (нали много съм се преуморила )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Е там...
    не ви интересува

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    не ви интересува
    Ще ти кажа аз на тебе

Станах в 4:00 .. включих компа , минах през банята , пих бира , пуших и се оправях за даскало.В 07:45 излезнах от нас.Бях на даскало до 13:30 и после с приятели висяхме в един вход , където пушихме и се лигавехме .След това изпратих една фр до Окръжна и отидох до майка ми в едно кафе да я видя , пихме по една бира , пушихме и отидох да се снимам за некви паспорти.Минах през майка да и върна рестото , изпих една чаша бира , пуших , купих си цигари и отидох в една фр , където бяха още приятели.Мотахме се там и към 18:00 се прибрах.Седях на компа , къпах се и после дойде една фр в нас да пием кола , да пушим и да си клюкарстваме .После прах , лакирах се , ядох и сега пак съм тука .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Станах в 10 и ядох малко чипс, после отидох на гости на един приятел. После на училище. Там ядох принцеса, шоколад и фастъци. После се прибрах и ядох 6 крилца от KFC и едно пюре.

Станах в 7:30, оправих се и отидох на даскало в 9 за 2рия блок. Там издъвках едно пакетче розови Орбит и ядох чипс със сол. Прибрах се към 13, ядох една принцеса и пържени картофки. После спах. Към 18 се събудих, подготвих резюме за "Шинел" и влязох под душа. После се оправих. Вечерях риба с картофи и зелена салата и пих чай с мляко. Сега ще гледам "Колежани", после ще си дооправя косата и ще спя.
    Пълна тъпня днеска....
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Станах към 9 без 5, отидох на даскало за 2-ри блок
    бях там от 10.40 до 12.30
    след това минах през 5-те кьошета, че имах малко работа
    оттам към попа на курс
    в 4.05 вс.беше приключило
    към 5 без 20 се прибрах, взех си душ, оправих се и излезнах на разходка/доста ветровито беше/
    в 19.20 успешно кацнах отново в нас и това беше
    сега мисля да спя
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Не помня кога станах, ама около 9. Пих един айрян, след малко доизядох бърканите си яйца от снощи (имаше две манджи, ама не ми се ядяха). После се облекох... От две седмици не ходя на у-ще, 'щото съм болна и за това само за 6-ти час отидох. Като се прибрах си легнах до 4 и половина, че много се изморих и след т'ва учих за утрешните две контролни. Всъщност още не съм научила по втория предмет....

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Станах в 4:00 .. включих компа , минах през банята , пих бира , пуших и се оправях за даскало.В 07:45 излезнах от нас.Бях на даскало до 13:30 и после с приятели висяхме в един вход , където пушихме и се лигавехме .След това изпратих една фр до Окръжна и отидох до майка ми в едно кафе да я видя , пихме по една бира , пушихме и отидох да се снимам за некви паспорти.Минах през майка да и върна рестото , изпих една чаша бира , пуших , купих си цигари и отидох в една фр , където бяха още приятели.Мотахме се там и към 18:00 се прибрах.Седях на компа , къпах се и после дойде една фр в нас да пием кола , да пушим и да си клюкарстваме .После прах , лакирах се , ядох и сега пак съм тука .
    Ама ти яко си поркаш,а!?
    To infinity and beyond.

Мега фен
    ти не си ли на 13-14? как може да почваш с бирата и цигарите още от 7 сутринта?

по темата: днеска се успах и не можах да ида на кафе, както бях планирала. станах в 12 без 5, ядох 1 филийка и се оправих. после отидох на даскало. там ядох солети и активиа. след даскало се поразходихме малко с няколко приятели и се отбихме да ядем в мола. преди 5 минути се прибрах. сега точно чатя в скайп и ям луканка след малко ще порешавам малко задачи ии после ще си взема душ. след тва или на компа или пред тв-то и към 1 мисля да заспивам. все пак утре не трябва да се успивам пак.. трябва задължително да ида на кафе.. важно е
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на mynichka
    станах към 6
    упражнения
    ядох мляко и сладки
    оправях се и на даскало ...до към 11
    прибрах се
    ядох картофено пюре и сладки
    ходих на проба на балната си рокличка
    върнах се и до преди малко учих
    сега пия чай
    и така...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на teenems
    станох ,оправих се .. заминах към училище в 7:20 ,прибрах се ядох ,имах урок и след тва седнах на компа ,писах някъв преразказ ,къдрих се и се лакирах ,вечерях и ся седя тука

неска беше тъпо
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

събудих се към 6 и нещо, пих едно кафе в нас.

стана време да излизам за училище...
    там беше както обикновено тъпо,
    като изключим само шестиците по математика и икономика,
    които ме зарадваха доста.
    и прекрасният момък, който зърнахме <3

в 2 свършихме у-ще... прибрах се за малко и грабнах апарата с главната цел да щракна нещо, но уви не стана нищо като хората.

в 3 пак съм си в нас, и цял ден цикля...
    като някоя подвижна станция съм,
    на никой не му се излиза, времето е едно никакво и мрачно...

изключително скучно мина всичко днес, но утре е нов ден

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Както винаги станах в 5.30 взех си душ,закусих,оправих се за даскало и изхвърчах,за първи път висях там до 14:30 след това пихме бира прибрах се учих и затъпявам пред компа
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Станах в 6:00.
    Изпих едно кафе. Нагласих се и отидох на училище. Там пийнах едно кафенце и закусвах солети. До края на учебния ден(13:40) пих още 3-4 кафета. След училище останах с две приятелки. Поразходихме се. Пихме бира. Към 17:00 бях в нас. Ядох пилешки хапки и салатка. После имах малко работа. Сега кисна тук. След малко ставам. Ще се изкъпя и ще седна да почета някоя книжка, докато ми се доспи.

Мега фен
    Град
    София
    Станах в 8. Седнах да правя проект по Свят и личност. Пих чай и ядох ябълка. По обяд една мусака мушнах и отидох на урок. Там правих изпит, след това с едно момиче от курса на кафе и сега ще вечерям и лягам, че утре в 6 ще ставам.

Мога да кажа само, че имах РОДИТЕЛСКА СРЕЩА .. можете да си представите колко "организирана" и в какво "чудесно" бях от сутринта, а да не коментирам в момента, колко е ''приятна'' обстановката
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен
    Станах,бях в ужасно настроение.Тръгнах за даскало в 7:30.По пътя срещнах стар познат.Настроението ми се пооправи.В даскало бях в 7:35.Писаха ми закъснение-вече станах с 6 неизвинени.Видях,че една курва е на даскало.Натроението ми отново се скапа.След това се ядосах на даскалката по математика.После пак на урода,който се беше завърнал.Погълнах огромно количество шоколад за успокоение.Прибрах се,починах си,излязох и малко се разведрих.Прибрах се,ядох и сега съм пред компа и си чатя.

Мм, алармата звънна в 8, станах в 8 и половина, седнах да уча, учих до 10 и 15... после на компа, към 11 станах, взех си душ, обличах се... после изядох няколко парчета пица, висях пред компа, после почнах да се оправям и в 1 и 10 излязох на даскало. Върнаха ми контролното по английски - 6 , след т'ва химия... бяхме със студентката - яко, после имахме руски, говорех си с момичето до мен, после в междучасието си взех меденки няк'ви и се настаних при момчетата да гледаме филм... после пак руски, караха ми се, че не внимавам... после история - изпитваха ме - 6, после математика - контролно - всичко си написах... после се прибрах, преоблякох се, хапнах 2 бисквити, после висях пред компа, ядох няк'во пилешко с майонеза и сега вися пред компа и ям шоколадов чипс.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Събудих се в 7 без 10,защото бях забравила да си изключа алармата за даскало,повъртях се до 8.Гледах телевизия,пих чай с мед,после още 1,после още 1 стоплих си прясно млекце,гледах телевизия пак,седнах на компютъра малко,послее си стоплих супичката и си я хапнах с много оцетец както я обичам.После пих водичка,после гледах телевизия и легнах малко,защото ми беше отпаднало,повъртях се до 3 и после съм заспала до към 6 и 30,събудих се,хапнах един Данет,няколко бисквитки и гледах Женени с деца,после си правих гаргара с лайка,после си пих лекарството с прясно млекце и сега съм на компа иии след малко сигурно ще си лягам,много е тъпо да си болен.

Голям фен Аватара на akinom
    stanah kam 8-9 .. sled tova se izkapah, opravih si legloto, preoblqkoh se, grimirah se i taka ..
    Zakusvah 1 filiq 4eren hlqb i zapo4nah da si u4a ...
    bolq me korema okolko3-4 4asa i edvam se domaknah do spirkata kam 1 4asa.. otidoh na u4ili6te ..
    lubovni maki, otli4ni ocenki i kontrolno ( pak me bolq stomaha i re6ih da si vzema danon za piene .. )
    Sled tova se varnah u nas qdoh salata, pravih uprajneniq , na kompa ( s malka 4iniq parjeni qica ) i taka .. sled malko 6te si lqgam
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Ама ти яко си поркаш,а!?
    Емии може да се каже .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си